canım, brezilya fönü yaptıran arkadaşım vardı çok memnundu ama saça zararını bilemiyorum ben de..hoşbulduk :) yaptığım şey; sadece cilt temizliğine dikkat ediyorum o kadar.yaptığım başka bişey yok.ama sömestr tatilinde önce diş hekimine gidip güzel bi ağız bakımı yaptırmayı planlıyorum. sonrasında da brezilya fönü yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.
bugün evde olan şanslılardanımm..sabah geç kahvaltı.. şimdi de romantik komedi.. begenirsem burda yazarım
oooh harikaaa.. hoşgeldin aramıza
ben de biraz daha araştıracam, ondan sonra karar verecem, Ama gönlüm brezilya fönü yaptırmaktan yana .canım, brezilya fönü yaptıran arkadaşım vardı çok memnundu ama saça zararını bilemiyorum ben de..
ben de izledim bu filmi,film zevklerimiz benziyorCanımm o gun sana soledıgım fılmi izledım çok hosuma gıttı :))
adı yalınayak :)
Masallah sanaBen bgn neler yapmadim ki :)
ayak bakimi
Yuzume kil maskesi
turk kahvesiyle vucut peelingi
selulit icin yosun sabunu ve kabak lifi kesesi
saclarima selective maske
dus ve kremlenme
simdi de ojemi surerim son olarak
Masallah sanaBen bgn neler yapmadim ki :)
ayak bakimi
Yuzume kil maskesi
turk kahvesiyle vucut peelingi
selulit icin yosun sabunu ve kabak lifi kesesi
saclarima selective maske
dus ve kremlenme
simdi de ojemi surerim son olarak
mekıkten sonra telefon geldı yarım kaldı cnmm :))ra_punzel canım senin nasıl geçti günün?hareketleri yaptın mı? plank çok zorladı beni..
yani yaptın mı yoksa bir kaç gün önce yaptıgına mı saydıkmekıkten sonra telefon geldı yarım kaldı cnmm :))
evet bende plank ne sacma bı hareket dıe dusundum ama zormus :))
YARIM YAPTIM ONCEKILERLE DİKTİM KOCAMAN OLDU SİMMSSSyani yaptın mı yoksa bir kaç gün önce yaptıgına mı saydık
hmm ayak için neoutrogena ayak kremi var ayak çatlaklarına iyi geliyor.migrosta satılıyor canım.istersen bi onu dene..Ooo yeni spora gecmisiz ben de bi denerim yapabilirsem ben de aranıza katılırim. Sağ topugum çatlamis kızlar... çok acı veriyo
Havalardan sanırım
akşam karbonat li ılık suda beklettim krem surdum ama hala geçmedi. Napim başka
hehe hadi öyle olsunYARIM YAPTIM ONCEKILERLE DİKTİM KOCAMAN OLDU SİMMSSS
harikasın canımmm.. ne güzel birbirmizi gaza getiriyoruzBen 1. Günü yaptım şimdi de eşim Sayet güzel bir müzik indirirse eliptik bisiklet kullanacam
merhaba hoşgeldin canımmerhaba bayanlar :) bende paspalgillerden geldim buraya. yani kendimi sağlıklı yaşam konusunda motive ettim ve diyetisyen eşliiğinde kilo vermeye başladım ancak bunun yanı sıra bakımlı bir hatun olmak istiyorum. 2 sendir kilo ver al v.s. derken aslında kilom olsa bile güzellik ve bakım konusunu ihmal etmemem gerektiğini yaşıma yaraşır ( 23 ) bir bayan olmak istiyorum. bana yardım eder misiniz? makyaj yapabiliyorum ama gel gelelim gece çıkartmak zor geliyor gözlerim dağılıypr falan filan bana önereceğiniz iyi bir makyaj temizleyici var mı? bir de artık kaliteli ürünler kullanmak istiyorum yardım elinizi bi atın bana :) hiç vücut yada ayak bakımı yapmadım meselaama eylülde düğünüm var o sebeple artık yapmak istiyorum. nereden başlamam lazım?????
ayak için olanı daha kalın deri için oldundan daha iyi onarıyor canım,umarım iyi gelirTamam canım benim krem de nutricina ama el kremi. Pek ise yaramadı bi D3 dediğini deneyim