Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Benim ev temizligi dışında bi sorunum yok şükür kilo boy tam istedigim gbi 1.67 52 kiloyum hergün cilt bakımını yapıp ojelerimi degiştirir agdasız durmam. Eşimle evlenmeden önceki gibi dışarı çıkarken saçımı başımı makyajımı yapar topuklumu giyer çıkarım:) amaaaa gelinki ev temizliginde çok üşengeçim kendimi ne kadar gaza getirsemde olmuyo olmuyo

Benim ev temizligi dışında bi sorunum yok şükür kilo boy tam istedigim gbi 1.67 52 kiloyum hergün cilt bakımını yapıp ojelerimi degiştirir agdasız durmam. Eşimle evlenmeden önceki gibi dışarı çıkarken saçımı başımı makyajımı yapar topuklumu giyer çıkarım:) amaaaa gelinki ev temizliginde çok üşengeçim kendimi ne kadar gaza getirsemde olmuyo olmuyo
merhaba..bence önemli olanları yapıyorsun.süper :KK9: ev temizligi için bak ben de aynı durumdaydım..buraya yazmak bana çok iyi geliyor.yapmadan planla ve buraya yaz neler yapacagını.sonra da gün sonunda ne kadarını yapmışsın onları da yaz.. görüceksin çogu işi buraya yazdıgın için yapmaya başlayacaksın :KK66:

Bizim evimiz 3 katlı canım iki kişiyiz ama eşim çok daganık hangi katta nereyi dagatıyo anlamıyorum bile bi bakıyorum batmış. Her hafta gelen bi yardımcımız var ama yinede ev çok dagalıyo bgn makina yapim dedim merdivenlerden uçuyodum az daha gerçi bi kat bitene kadar yoruluyo 2 senedir 2 katı aynı gün makina yapmak nasip olmadı:)

geçen hafta hobbit 1-2-3 serisini bitirdikten sonra bu akşam eşimle" yüzüklerin efendisi 1 " i izlemeye başladık ama eşim nerdeyse başlarında uyuya kaldı :-)ben bitirdim filmi.. yarın 2, pazar da 3 ü izledikten sonra seriyi tamamlamış olucaz .gelsin yeni seriler :KK76: artık haftasonları yemek ve temizlik yapmıyorum,eşimle öyle anlaştık,haftasonu işler ve yemek eşimden (tabi mızıtmazsa).. zaten öyle oluyordu genelde ama artık hep böyle olucak umarımmm :KK59: az önce de yer hareketlerimi tamamladım.şu azıcık yaptıgım hareket bile şuan karnımı hala yakıyor.. özlemişim bu duyguyu :KK49:

Bizim evimiz 3 katlı canım iki kişiyiz ama eşim çok daganık hangi katta nereyi dagatıyo anlamıyorum bile bi bakıyorum batmış. Her hafta gelen bi yardımcımız var ama yinede ev çok dagalıyo bgn makina yapim dedim merdivenlerden uçuyodum az daha gerçi bi kat bitene kadar yoruluyo 2 senedir 2 katı aynı gün makina yapmak nasip olmadı:)
sen de günlere bölersin her güne bir kat sonra da yardımcı geliyor zaten :KK66: sen ne yapmak istiyorsan yaz bakalım,belki böyle işe yarar :)

sen de günlere bölersin her güne bir kat sonra da yardımcı geliyor zaten :KK66: sen ne yapmak istiyorsan yaz bakalım,belki böyle işe yarar :)
Hergün yemek yapıyorum eşim ikinci gün aynı yemegi yemegi sevmiyo ve en az 4 çeşit olsun istiyo hergün makina açıyorum onları kurutmaya at çıkar katla hergün bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum evin daganıklıgı yatak topla ufak bi makina yapıyım derken ölüyorum yemek yaparken hep ojelerim çıkıyo zaten onu sil sür derken bunalıma giriyorum 2 3 güne. Ne yapsam ev işine kendimi alıştıramadım zaten bekarkende annem bişey yaptırmazdı bize. Evlenincede alışamadım sadece yemek yapmak beni bitirmeye yetiyo.

merhaba hoşgeldin canım :KK54: kilo veriyor olmak kendine yaptıgın en güzel bakım bence,tebrik ederim :KK66: benim de makyaj temizleyicim yeni bitti.şuan makyaj mendili kullanıyorum.çok üşendigin zamanlar için bir tane sen de edin makyaj mendili(benimki bebak markanın makyaj temizleme mendili) ama esas kendime ayın 15inde alacagım ürünü sana da öneririm "la roche posay" markanın "solution micellaire physio" isimli yüz,göz ve dudak makyaj temizleyicisini alıcam(hassas ciltler için)..
Eki Görüntüle 1368855
ayak kremi ve peelingi bodyshop kullanıyorum ve çok memnunum.ilk sayfada onun da resmi var.. makyaj malzemesi olarak mac,benefit,estee lauder,lancome,chanel vb markaları tercih ediyorum :KK66:
teşekkür ederim canım bilgi için :) diadermine nin bir temizleyicisini gördüm bgün mavi üstelik 1+1 kampanya vardı. 70 tl dediler. ayın 19 unda sağlam bir cilt bakım ürünü alışverişi yapmayı planlıyorum baştan alıcam herşeyi :KK70: birde garnier in salatalık özlü temizleme jelini çok övüyorlar karma cildim olduğu için denemeyi düşünüyorum :) netrogena nın makyaj temizleyicisinide çok öneriyorlar birde ben güneş kremiyle beraber promosyon olarak BABE marka lı bir temizleme ürünü vardı eczaneye sordum ama kadın pek ilgilenmedi :KK43: başka bir yere daha balkıcam :KK70: eğer bulursam ondan almayı planlıyorum çok beğendmiştim göz makyajı konusunda :KK70:

Hergün yemek yapıyorum eşim ikinci gün aynı yemegi yemegi sevmiyo ve en az 4 çeşit olsun istiyo hergün makina açıyorum onları kurutmaya at çıkar katla hergün bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum evin daganıklıgı yatak topla ufak bi makina yapıyım derken ölüyorum yemek yaparken hep ojelerim çıkıyo zaten onu sil sür derken bunalıma giriyorum 2 3 güne. Ne yapsam ev işine kendimi alıştıramadım zaten bekarkende annem bişey yaptırmazdı bize. Evlenincede alışamadım sadece yemek yapmak beni bitirmeye yetiyo.
Merhaba canım işin zor Mus gerçekten ana gerçekten şimssim dediği gibi sıraya koy benim için de zor oluyor temizlik bide üstüne işe gidiyorUm bide 17 aylık oğlum var Genelde geceleri is yapıyorum sende sırayla yap her gün biryeri yapmayı dene ve sırasını kaçırma

ben o yüzden mekigi baştan çekip kurtuluyorum.. esas ben son günü merak ediyorum.. nasıl yapıcaz o hareketleri bakalım :rolleyes:
kolum bacagım hatta beımın ortasından kırılcam dıe korkuom :KK53:
ya da o zamn fit kuş gibi bi hatun olacagımız ıcın pek etkılemez :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba bayanlar. Yagli bir cildim var yani aslinda alnim ve burnum yagli yanaklatim kışın kuru ama yine de sivilce oluyor. Makyaj yapmaya da yeni basladim sayilir evde pek çok ürünüm bulunmasına rağmen düzenli bir rutinim yok ama artik olmalı. Bakımlı bir hatuncan olmaya karar verdim. Watsons da pek çok indirim vardi bende yararlanmak istedim. Bugün öğlen gidip makyaj temizleme suyu, göz makyaji temizleme ürünü, yagli ciltler için yüz yikama jeli, dengeleyici peeling,bve yagli ciltler için nemlendirici kremini aldim Diadermine markasinin. Ama bloglara v.s. bakinca pek çok olumsuz yorum gördüm. Değiştirme imkanim var yarin gidip degistirebilirim problem yok çünkü kullanmadim daha hic. Sizce hazir indirim varken garnier netrugina yada başka bir marka falan almalimiyim acil yardimlariniz lazim.

Merhaba canım işin zor Mus gerçekten ana gerçekten şimssim dediği gibi sıraya koy benim için de zor oluyor temizlik bide üstüne işe gidiyorUm bide 17 aylık oğlum var Genelde geceleri is yapıyorum sende sırayla yap her gün biryeri yapmayı dene ve sırasını kaçırma
Canım bize büyük temizlige bi bayan geliyo her hafta ama eşim çok daganık çok pis aksine çok titiz. Yani şöyle çorapları kültablası sigaraları kişisel eşyaları üstünden çıkardıkları abur cuburu içtikleri salona gelip koltuktaki yastıkları hep yere atması yatmak için vs çokk daganık bi aldıgını yerine koymaz aynı zamanda hergün iç çamasırına kadar degiştirir 1 günden fazla aynı şeyi gitmez hergün banyo çorbına kadar ütü ister offg içim şişti

Canım bize büyük temizlige bi bayan geliyo her hafta ama eşim çok daganık çok pis aksine çok titiz. Yani şöyle çorapları kültablası sigaraları kişisel eşyaları üstünden çıkardıkları abur cuburu içtikleri salona gelip koltuktaki yastıkları hep yere atması yatmak için vs çokk daganık bi aldıgını yerine koymaz aynı zamanda hergün iç çamasırına kadar degiştirir 1 günden fazla aynı şeyi gitmez hergün banyo çorbına kadar ütü ister offg içim şişti
O zaman ona zamanla düzenli Olmayı öğretecen canım Sabırla temiz Olmasını istiyorsan temiz bırakmasını gerektiğini anlatacan

Konuşup baskı yapınca yatılı bayan alalım diyo onada ben karşıyım canım istemiyorum evde kadın dolaşsın yapcam artık zamanla.

Bence gene şanslısın ne güzel durumunuz var en azından haftada 2 al o zman canım 2 ya da 3 gün
Allah razı olsun maddi durumumuz iyi canım allah zorluk çeken herkese rahatlık nasip etsin. Haftada 2 ye çıkarcam bu gidişle yada daha küçük en azından dublex bi eve geçmek için ikna edicem. Sagol ilgin için

Allah razı olsun maddi durumumuz iyi canım allah zorluk çeken herkese rahatlık nasip etsin. Haftada 2 ye çıkarcam bu gidişle yada daha küçük en azından dublex bi eve geçmek için ikna edicem. Sagol ilgin için
Rica ederim canım Allah. Sana da kolaylık versin bol bakımlı günler

2.günü de yaptım artı 15 dakika step 45dakika eliptik 5 dakika da twist övgü gönül rahatlığıyla yatabilirim. Sağol rapunzel bu hareketler çok iyiymiş

simsciğim nerdeymıs acabaaaa simsims simsims ben dün yapamadan yatmıstım bu sabah 3.günümü de yaptım cnmm :) aksamda 4.gun olur dedım ama bakalım yatmadan yaparım hayalımdekı askı ızleyecegım sımdı :)

X