sen böyle anlatıosun ya seni çok merak ediyorumdün için dediklerimin hiçbirini yapamadım.şık yerine gayet rahat giyindim.. hatta ve hatta ince topuklu yerine kar botlarımı giydim.. hepsi üşümemek gripten korunmak içindi :) bugün çok daha iyiyim ve sabah banyo sonrası simli kremimi sürdüm,saçlarımı düzleştirdim,makyajımı yaptım ve dogal abartı olmayan kırmızı ruj sürdüm,kulaklarıma minik taşlı küpe,şifon beyaz bir bluz,füme rengi uzun hırka,koyu mavi kotum ve siyah botlarımla işe geldim..bugün kendimi harika hissediyorum
acaba nasıl düşünüyorsun? : ) bir kaç resmim var resimlerle saglıklı beslenme sayfamda.. sanırım son sayfadan 10 15 sayfa geride son halim.. bir davete giderken çekmiştim..ama yüzüm kapalı tabisen böyle anlatıosun ya seni çok merak ediyorum
hiç bakmadım kiacaba nasıl düşünüyorsun? : ) bir kaç resmim var resimlerle saglıklı beslenme sayfamda.. sanırım son sayfadan 10 15 sayfa geride son halim.. bir davete giderken çekmiştim..ama yüzüm kapalı tabi
resimlere baktımda ne kadar özenli beceriklisin ya keşke bende sneın gibi olsamacaba nasıl düşünüyorsun? : ) bir kaç resmim var resimlerle saglıklı beslenme sayfamda.. sanırım son sayfadan 10 15 sayfa geride son halim.. bir davete giderken çekmiştim..ama yüzüm kapalı tabi
biliyorum bakmadıgını,baksan merak et merak ettim dedin ya ondan söyledimhiç bakmadım ki
teşekkür ederim canım : ) 105. sayfadaymış fotoresimlere baktımda ne kadar özenli beceriklisin ya keşke bende sneın gibi olsam
buldum buldum siyah rengi seviyorsun galibabiliyorum bakmadıgını,baksan merak et merak ettim dedin ya ondan söyledim
teşekkür ederim canım : ) 105. sayfadaymış foto
evet seviyorum :)buldum buldum siyah rengi seviyorsun galiba
nerde çalışıyorsun cnm ve nerden sipariş verdinKizlar burasi beni cok gaza getirdi.Bugun kendime bir parfüm, vucut losyonu, tonik ve allik siparisi verdimm:)) mesai bitimine 1 saatim kaldi eve gider gitmez bir duş alip saclarimi duzlestirip yatmayi dusunuyorum.Siz neler yapiyorsunuz ve yapacaksiniz:)
Memurum canim.Siparislerimi ilk defa avondan verdim umarim pisman olmam fiyatlar uygundu.nerde çalışıyorsun cnm ve nerden sipariş verdin
harikasın canım… ben neler yaptıgımı yazmıştım zaten senden önceKizlar burasi beni cok gaza getirdi.Bugun kendime bir parfüm, vucut losyonu, tonik ve allik siparisi verdimm:)) mesai bitimine 1 saatim kaldi eve gider gitmez bir duş alip saclarimi duzlestirip yatmayi dusunuyorum.Siz neler yapiyorsunuz ve yapacaksiniz:)
Evet canim yeni okudum sen daha da harikasin:) gayet guzel bakiyorsun kendine takibindeyim:)harikasın canım… ben neler yaptıgımı yazmıştım zaten senden önce
teşekkürler canımm.. gerçekten bugün kendimi harika hissettim.. ah şu topuklu ayakkabı ve kırmızı ruj yok mu.. hemen havamı degiştiriyorEvet canim yeni okudum sen daha da harikasin:) gayet guzel bakiyorsun kendine takibindeyim:)
teşekkür ederim : )konunuzu ilgili bölüme taşıyorum bilginize