Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bende pazar günü tüm vücut ağdaya gittim her yerim pürüzsüz hiç biyerim gözükmesede yürürken kwndimi daha özgüvenli hissediyorum
Sadece kendimiz icin yaptigimiz bakimlar bile ozguvenimizi kesinlikle arttiriyor cok salaş va bakimsiz oldugum gunler bunalimda oluyorum:)

ALLAHTAN BENDE ÖYLE Bİ SORUN YOK LAZERE GİDİYORUM SADECE BACAKLARIM VAR ONLARIDA HAZIR AĞDAYLA 2 DK CIRT CIRT BİTTİ OH MİSS

VALLA DÜN NE YAPTIĞIMI SÖYLEYİM KAYINVALİDEYDİK.
EVE GELDİM SAAT DOKUZDU
LAVABOLARI DOMESTOSLADIM
MUTFAK TEMİZDİ YEMEĞİ KAYINVALİDEDE YİYİNCE ÖYLE OLUYOR
EŞİM YATAK ODASIYLA OTURMA ODASINI TOPLAMIŞ
SÜPÜRDÜM ODALARI BİDE BANYO ETTİM GÜZELCENE
KREMLERİNİ BADEM YAĞIMI SÜRDÜM.
PARFÜMÜMÜ DE SIKTIM
OTURDUM TV BAŞINA ÇAY KURABİYE DERKEN
TİTANİK BAŞLADI ONU İZLEDİM 12 BUÇUKTA UYUYAKALMIŞIM

bugün bütün gün evdeydim.. nerdeyse yataktan çıkmadım.. bol bol dinlendim,tembellik yaptım,film izledim,sanal alemde gezindim :) akşam üstü yatakodasını toparladım,kıyafetlerimi ve çekmeceleri düzenledim.. (çekmeceler çok gözümde büyüyordu,meger başlayınca ne çabuk bitiyormuş : ) makyaj malzemelerimi düzenledim.mutfagı toparladım,temizledim,bulaşık makinesini çalıştırdım (henüz toplamadım,yarına : ) bugün de böyle bir gündü işte...

dün yaptıklarım:
kendi annemdeydim iş çıkışı
yemek çay fln filan
eve geldim mutfağı topladım etrafı toparladım hiç halim yoktu zaten uzandım tv izledim
ve sonuç uyuya kalmışım hiç bi bakım temizlik yok yani

Bugün kas-bıyık aldirdım . Yüzüm için İğneli epilasyona gittim. Acı çektim tabi ama sonu güzel

Bir an önce atansam da tüm vücut lazer başlasam , ne güzel olurdu

bugün neler yaptım:
ögle arası için işten eve gelince evi süpürdüm
akşam eve gelince ise sildim
çamaşır makinesini çalıştırdım,çamaşırları astım

kendim için neler yaptım:
ojelerimi çıkardım
akşam yemege çıktık,onun için güzel bir elbise ve topuklu ayakkabı giydim.. ben elbise ve topukluyla sanki başka bir kadın oluyorum.eskiden aynalara hiç bakamaz nedense utanırdırm ve bunu kendini begenmişlik olarak görürdüm.şimdi ise her fırsatta aynalara bakıyorum,herkesin içinde hemde hiç çekinmeden(öyle saatlerce diil tabi kontrol amaçlı bakıyorum ama benim gibi olan anlar beni,hiç bakamazdım aynaya : )

Bakın boşverin koku moku losyon
Bebe losyonu duştan sonra inanın bana teşekkür edeceksiniz evliler kulak verinnnn perfect puritu baby lotion pembeli

Mis gibi kokun hem kalıcı da üstelik

dün yaptıklarım:
kaynanama gittik erken kalktık 8,30 da kendi işimizin hesaplamasından dolayı
eşim onları yaparken nevresimleri attım makineye yeni bi nevresim taktım
dolapları komple boşalttım içini komple sildim gardrobumun içime dert oluyordu
sonra üstleri altları derken yatak odasını sildim süpürdüm diğer odalara gücüm yetmedi omuzun ağrısından dolayı
bi duş aldım kremlerimi sürdüm hoop miss gibi yatağaa

dün yaptıklarım:
malum iş den çıktım eve gittim hemen bi yemek yaptım sonra oturdum ders çalıştım daha doğrusu çalışmaya çalıştım hafta sonu açık öğretim var

Dun isten eve gider giymez duşumu aldim yemegimi yedim saclarimi birak duzlestirmeyi kurutmadim bile oylece yattim sabah duzlestiririm diye. Fakat gel gor ki sabah elektrikler yoktu işe oyle geldimki saclar kabarik makyaj sifir kilik kiyafeft son derece salaş, çirkinim bugun yaa

cnm sen evli değildin dimi

Bakın boşverin koku moku losyon
Bebe losyonu duştan sonra inanın bana teşekkür edeceksiniz evliler kulak verinnnn perfect puritu baby lotion pembeli

Mis gibi kokun hem kalıcı da üstelik
gratis özel ürünüymüş
alıp deneyeceğim teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…