Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

mariel serum totex spreyini kullanıyorum memnunum yani
saç dökülmesine mi iyi geliyor canım? bir de kuaförlerde mi satılıyor?

kilo 45 kilo alamıyorum dogum yaptıktan sonra hiç alamadım gögüslerim için kullanıcam ilk defa deniycem ama faydası olurmu acaba :/ tek sorunum o vücudumla ilgili
hiç bir fikrim yok canım

DÜN YAPTIKLARIM:
AKŞAM ANNEMLERDEYDİM
EVE GELDİM DOLAPLARIMI YÜZEYLERİNİ ÜSTÜNE SİLDİM YIKADIM
SERDİM KURULADIM DERKEN SAAT OLDU 10:00
ÇATLAKLARIM VAR BACAKLARIMDA BADEM YAĞI MAKYAJIMI SİLDİM
PİJAMALARLA HOOP YATAĞA

şu birkaç gün kendimi pek iyi hissetmiyordum ve kendimi şımartmaya karar verdim.ismimdende anlaşılacagı gibi oldum olası simi,parıltıyı çok severim(tabi abartmamak kaydıyla : ) 3 gün önce body shoptan sadece senede bir kez yılbaşı için özel çıkarttıkları "vanilla brulee shimmer lotion" isimli bu vücut losyonunu aldım. hafif simli ama öyle abartılı degil.cildi canlı gösteren bir sim : ) sürer sürmez kokusuyla ve simleriyle beni büyüledi.sadece beni degil eşimde hemen fark edip ne kadar güzel kokuyosun vb burda yazamayacagım güzel iltifatlar etti : ) ben hergün sürüyorum bu ara ve resimde de görüldügü gibi 3 günde bu kadar kullanmışım..kendimi şımartmayı çoook seviyorum,çünkü bunu hakediyorum

Kötü bir gece geçirdim, agrılı sancılı.. Sabah kahvaltımı yapıp şimdi tekrar cuuup yatağa.. Bu sevimli çoraplar ise şuan mutluluk kaynağım : ) gecenin acısını çıkarırcasına şimdi keyif zamanı..

Inanilmaaaz tatlilaaar :) bayilirim boyle citipit seylere. Benim ayaklarim kocaman ;d boyle citipiti olmaz sanirim ))

Teşekkür ederim canım her ikisi için de regl ağrısı ama baş dönmesi ve mide bulanmısıyla bir ağrı .. Gece uyandırdı sonra da uyutmadı şimdi şükür geçti :)

geçtiğine sevindim canım, tekrar geçmiş olsun...

Inanilmaaaz tatlilaaar :) bayilirim boyle citipit seylere. Benim ayaklarim kocaman ;d boyle citipiti olmaz sanirim ))

Çok teşekkürler , evet ayaklarım küçük ama ben eminim büyük numara ayakta da çok tatlı dururlar

Bence de büyük ayaklarda da çok tatlı dururlar...çok şirinlerr..

bu sabah erkenden kalktım ve hemen yapıcaklarımı yazıyorum ki gerçekleşsin
öglene kadar:
peeling ve nem maskesi ,
kırmızı oje ,
yeni aldıgım vücut kremi
ve güzel bir romantik komedi izleyecegim : )

ögleden sonra:
evi süpürüp silme,
çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırma,asma,toplama
ve yatak odasını toplama
akşam:eşimle beraber film izleme

öglene kadar keyif ve bakım,ögleden sonra temizlik ve akşama da ödül : ) bakalım ne kadarı olucak,umarım hepsini yaparım

umarım yapabilirsin. ben bu hafta sonu da calısıyorum o yüzden bakım yapmaya hasret kaldım !

evet bunalardan sadece evi süpürme ve silmeyi yapamadım(en çok gözümde büyüyenleri : ) çünkü grip olucak gibiydim.bol bol dinlendim.umrım sabaha iyileşmiş olurum..bir de kırmızı yerine tırnaklarımın renginde bir oje sürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…