mariel serum totex spreyini kullanıyorum memnunum yanimerhaba canım saç serumu derken isim verebilirsin,ne için hangi serum?harikaymış planlar :)
kilo 45 kilo alamıyorum dogum yaptıktan sonra hiç alamadım gögüslerim için kullanıcam ilk defa deniycem ama faydası olurmu acaba :/ tek sorunum o vücudumla ilgilihiçbir bilgim yok canım ya en iyi sıkılaşma spor
saç dökülmesine mi iyi geliyor canım? bir de kuaförlerde mi satılıyor?mariel serum totex spreyini kullanıyorum memnunum yani
hiç bir fikrim yok canımkilo 45 kilo alamıyorum dogum yaptıktan sonra hiç alamadım gögüslerim için kullanıcam ilk defa deniycem ama faydası olurmu acaba :/ tek sorunum o vücudumla ilgili
yinede tsk ederim canım ilgilendigin için :)saç dökülmesine mi iyi geliyor canım? bir de kuaförlerde mi satılıyor?
hiç bir fikrim yok canım
Eki Görüntüle 1317107
sen de güzel olmak istiyorsan gülümse : )
takipte kalmayıp,paylaşımlarını da bekliyoruz canım
konu ilgimi cekti. Takip etmek kaybetmemek icin yazayim dedim
Eki Görüntüle 1319055 Kötü bir gece geçirdim, agrılı sancılı.. Sabah kahvaltımı yapıp şimdi tekrar cuuup yatağa.. Bu sevimli çoraplar ise şuan mutluluk kaynağım : ) gecenin acısını çıkarırcasına şimdi keyif zamanı..
Teşekkür ederim canım her ikisi için deeveet çorapların çok tatlı, rahatsız mıydın yoksam,, geçmişler olsun..
Inanilmaaaz tatlilaaar :) bayilirim boyle citipit seylere. Benim ayaklarim kocaman ;d boyle citipiti olmaz sanirimEki Görüntüle 1319055 Kötü bir gece geçirdim, agrılı sancılı.. Sabah kahvaltımı yapıp şimdi tekrar cuuup yatağa.. Bu sevimli çoraplar ise şuan mutluluk kaynağım : ) gecenin acısını çıkarırcasına şimdi keyif zamanı..
Çok teşekkürler , evet ayaklarım küçük ama ben eminim büyük numara ayakta da çok tatlı dururlarInanilmaaaz tatlilaaar :) bayilirim boyle citipit seylere. Benim ayaklarim kocaman ;d boyle citipiti olmaz sanirim))
Teşekkür ederim canım her ikisi için deregl ağrısı ama baş dönmesi ve mide bulanmısıyla bir ağrı .. Gece uyandırdı sonra da uyutmadı şimdi şükür geçti :)
Inanilmaaaz tatlilaaar :) bayilirim boyle citipit seylere. Benim ayaklarim kocaman ;d boyle citipiti olmaz sanirim))
Çok teşekkürler , evet ayaklarım küçük ama ben eminim büyük numara ayakta da çok tatlı dururlar
umarım yapabilirsin. ben bu hafta sonu da calısıyorum o yüzden bakım yapmaya hasret kaldım !bu sabah erkenden kalktım ve hemen yapıcaklarımı yazıyorum ki gerçekleşsin
öglene kadar:
peeling ve nem maskesi ,
kırmızı oje ,
yeni aldıgım vücut kremi
ve güzel bir romantik komedi izleyecegim : )
ögleden sonra:
evi süpürüp silme,
çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırma,asma,toplama
ve yatak odasını toplama
akşam:eşimle beraber film izleme
öglene kadar keyif ve bakım,ögleden sonra temizlik ve akşama da ödül : ) bakalım ne kadarı olucak,umarım hepsini yaparım
umarım sen de en kısa zamanda kendine vakit ayırayacagın bir zaman yaratabilirsin canım..umarım yapabilirsin. ben bu hafta sonu da calısıyorum o yüzden bakım yapmaya hasret kaldım !
evet bunalardan sadece evi süpürme ve silmeyi yapamadım(en çok gözümde büyüyenleri : ) çünkü grip olucak gibiydim.bol bol dinlendim.umrım sabaha iyileşmiş olurum..bir de kırmızı yerine tırnaklarımın renginde bir oje sürdüm..bu sabah erkenden kalktım ve hemen yapıcaklarımı yazıyorum ki gerçekleşsin
öglene kadar:
peeling ve nem maskesi ,
kırmızı oje ,
yeni aldıgım vücut kremi
ve güzel bir romantik komedi izleyecegim : )
ögleden sonra:
evi süpürüp silme,
çamaşır ve bulaşık makinesini çalıştırma,asma,toplama
ve yatak odasını toplama
akşam:eşimle beraber film izleme
öglene kadar keyif ve bakım,ögleden sonra temizlik ve akşama da ödül : ) bakalım ne kadarı olucak,umarım hepsini yaparım