Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba bayanlar bir suredir basligi takipteydim beni cok ilgilendiren bir konu oldugu icin:) evlenene kadar son derece kisisel bakimima ozen gosteren ben iki yildir evlilik, sehir ve is degisikligi, is hayati yogunlugu derken kendimi neredeyse tamamen salmis durumdayim simdi kendine gelme zamani diyorum ve burada size katilip gün gün yazarak motive olmaya calisacagim:)

merhaba canım hoşgeldin tabiki katıl harika olur : )

Hosbuldum canim.Hatta hemen baslayayim:) bugun adet sancilarima inat salonumu mutfagimi supurup sildim tozlari aldim camasir ve bulasik makinemi calistirdim.Kendim icin ne yaptigimi sorarsaniz hicc bir sey bunlarin yaninda pazartesi sendromuna da en derininden girmis bulunmaktayim

evin için çok iş yapmışsın,bak ben de tersini yaptım,ev için az kendim için çok hala kendin için birşey yapabilirsin,ufacıkta olsa birşeyler vardır yapıcak..

evin için çok iş yapmışsın,bak ben de tersini yaptım,ev için az kendim için çok hala kendin için birşey yapabilirsin,ufacıkta olsa birşeyler vardır yapıcak..
Sabah cok erken kalkip ise gidecegim icin yatagima girmis ordan okuyodum bu msjlari.simdi bu msjini okuyunca dusundum ufakta olsa suan kendim icin ne yapabilirim dedim ve simdi yuzume tonik uyguluyorum .anlasildi bu baslik bana cok fayda saglayacak:)

Sabah cok erken kalkip ise gidecegim icin yatagima girmis ordan okuyodum bu msjlari.simdi bu msjini okuyunca dusundum ufakta olsa suan kendim icin ne yapabilirim dedim ve simdi yuzume tonik uyguluyorum .anlasildi bu baslik bana cok fayda saglayacak:)
bence de

Arada sacimi da duzlestirdim.simsims cigim yarinki planlarin belli mi:)
harikasın canım.. yarın ben öglene kadar evdeyim.umarım evi süpürüp silerim.şu an tek yapmam gereken o var.. onun dışında kendim için; banyodan sonra saçlarımı düzleştirip,hafif makyaj ve tabiki şık bir şekilde işe gidicem.yarın yüksek ve ince topuklu ayakkabı giymeyi planlıyorum bir de.. böyle kendimi daha çok begeniyorum : )

CUMARTESİDEN BAŞLAYAYIM BARİ:
işten 1'de çıkmamla lazer randevuma gittim
oradan mağazalara filan derken saat 6da evdeydim
misafirleri biz çağırdık evde toplam 6 kişiydik 2 kez bulaşık makinesi çalıştırdım o gün
ev sanki ordu girmiş gibi oldu herneyse gittiler saat 11:
ve benım bacaklarımda öyle bir ağrı öyle bir ağrıki soğukta çokmu gezdim diorum
sonra onunla beraber böbreklerin orda bir ağrı bir ağrı ağla allah ağla
sabaha kadar onun acısıyla üşüyorum bi yandan sıcak su torbası yapıp ayağıma koydum
pazar günüm mahvoldu kahvaltıyı eşim hazırladı yattımm full arada bi kalktım
her kalktığımda bi iş yaptım napım başka yapıcak kimse olmayınca
bugünde babam bıraktı işe o olmasaydı şimdi evde yatıodum

geçmiş olsun canım umarım ciddi bir şey yoktur..

bu topiği çok sevdim benimde yeniden doğuşa ihtiyacm var fakat bu hafta sonu sınavlarım var onları atlatıp geliyorum :)

26 yaşındayım ama hiç yaşamın insanı gibi değilim Bir insan bu kadar mı bakmaz kendine

Atama bekliyorum. Çalışmıyorum. Bütün oturuyorum öyle para yok zaten bakım ürünleri alamıyorum. Evdede hicbirsey yapmıyorum

Değişmem lazım... Kitaplarım birikti onları bile Okumuyorum.

Yazarken Fark ettim, ben Ölmüşüm de ağlayanim yok :)

peki şuan kendin için yapabilecegin ne var? mesela güzel bir duş sonrası krem sürebilir,saçlarını yapabilir,güzel bir ev kıyafeti giyebilir,oje sürüyorsan tırnaklarına oje sürebilir,kendine güzel bir yemek ve sonrasında çay veya kahve yapıp hafif bir müzik eşliginde kitap okur veya film izleyebilirsin.. illaha bakım parayla ilgili degildir.. içten gelir ve herkes yapabilir.. sen bugün ne yapabilirsin? : )

peki şuan kendin için yapabilecegin ne var? mesela güzel bir duş sonrası krem sürebilir,saçlarını yapabilir,güzel bir ev kıyafeti giyebilir,oje sürüyorsan tırnaklarına oje sürebilir,kendine güzel bir yemek ve sonrasında çay veya kahve yapıp hafif bir müzik eşliginde kitap okur veya film izleyebilirsin.. illaha bakım parayla ilgili degildir.. içten gelir ve herkes yapabilir.. sen bugün ne yapabilirsin? : )​
Oje süremiyorum, babam hoşlanmıyor. Kitabimi okuyabilirim.
Dun gece dus aldım, iki günde bir giriyorum banyoya, saçım uzun zor oluyor

Ben bugun ne yapabilirim? Bir kahve yapıp kitap okuyabilirim. Babamı arayip gelirken eczaneden sudokrem almasını söyleyebilirim ( iki gündür nette bakıyorum pislik kremi ile ilgili videolara) Avokado yağı alabilirim aktaran gidip. Aksama da maske yaparım :)

kokulu mumun var mı evde?mesela kitap okurken mum yakabilirsin.. orda hava nasıl bilmem ama burası kapalı.. hoşuna gidebilir belki.. evdeki malzemelerle de maske vs yapabilirsin internetten araştırıp.. saçlarını farklı toplayabilrsin.. önemli olan kendin için birşeyler yapıp onları begenmen canım.. yapabilecegin çok şey var,yeterki bul onları :)

kokulu mumun var mı evde?mesela kitap okurken mum yakabilirsin.. orda hava nasıl bilmem ama burası kapalı.. hoşuna gidebilir belki.. evdeki malzemelerle de maske vs yapabilirsin internetten araştırıp.. saçlarını farklı toplayabilrsin.. önemli olan kendin için birşeyler yapıp onları begenmen canım.. yapabilecegin çok şey var,yeterki bul onları :)​
Güzel fikir gerçekten :) Tsk ederim cnm

sevindim rica ederim,yapınca veya planlayınca yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…