Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok güzel bilgiler vermişsin ,teşekkürler.. gül suyu limon ve elma sirkesini deneyecegim.. ben de senin saç bakım topigine baktım,faydalı bilgiler var.. ben de ara ara faydalanıcamCumlaude Lab Sunlaude Mat Fluido SPF 50+ 50 ml - Yağsız Mat Güneş koruyucu
Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Ciltler İçin Krem 50 ml
Altermed Panthenol Forte %6 Krem 30 gr
Bu ürünleri sipariş ettim bugünlerde elimde olcak
Güneş kremlerinin hemen hepsi parlama yapıyor,en mat gösteren güneş kremini araştırdım
garnierin nemlendiricisi de parlamayı azaltıyormuş o nedenle sipariş ettim,
Pantenol kullanıcıları da çok memnunlar o nedenle onu da alım dedim :)
Saol tatlım..kilo problemi var ya su an en önemli sorunum o, bir çözüm bulabildin mi ona canım gerçi kilolu musun onu da bilmiyorum da..50 kilo olmak istiyorum neredeyse 57 ye yaklaştım boyun 162 moralimi çok bozuyorcanım çok güzel bilgiler vermişsin ,teşekkürler.. gül suyu limon ve elma sirkesini deneyecegim.. ben de senin saç bakım topigine baktım,faydalı bilgiler var.. ben de ara ara faydalanıcam
canım ben 1. 58 boy ve 68 kilodayım.. geçen mart 78 kiloydum.herşeyden yiyerek veriyorum.. diger topigime bakabilirsin.. resimlerle saglıklı beslenme.. senin kilon bana şuan çok iyi geliyor tabi.. ama ben de o kilodayken mutsuzdum.anlıyorum seni.. kilo vermek için tek şart yediklerini azalt ve spor yap.başka bi formülü yok bence :)Saol tatlım..kilo problemi var ya su an en önemli sorunum o, bir çözüm bulabildin mi ona canım gerçi kilolu musun onu da bilmiyorum da..50 kilo olmak istiyorum neredeyse 57 ye yaklaştım boyun 162 moralimi çok bozuyor
Aynen doğru söylüyosun ben de 50 kilo olmak grubundayım,bir ara oldum,psikolojilk olarak odaklanmak en doğrusu sanırım su ara hazır hissediyorum kendimi bu moral bozuklugunu ancak o düzeltebilir,kendi kıyafetlerimin dar gelmesi çok moral bozucu son üç haftada 2.5 kilo aldım hemen vermek istiyorumcanım ben 1. 58 boy ve 68 kilodayım.. geçen mart 78 kiloydum.herşeyden yiyerek veriyorum.. diger topigime bakabilirsin.. resimlerle saglıklı beslenme.. senin kilon bana şuan çok iyi geliyor tabi.. ama ben de o kilodayken mutsuzdum.anlıyorum seni.. kilo vermek için tek şart yediklerini azalt ve spor yap.başka bi formülü yok bence :)
teşekkür ederim canımm… umarım istedigimiz kilolara ulaşırızAynen doğru söylüyosun ben de 50 kilo olmak grubundayım,bir ara oldum,psikolojilk olarak odaklanmak en doğrusu sanırım su ara hazır hissediyorum kendimi bu moral bozuklugunu ancak o düzeltebilir,kendi kıyafetlerimin dar gelmesi çok moral bozucu son üç haftada 2.5 kilo aldım hemen vermek istiyorum
seni tebrik ederim canım azimle veriyosun,topiğine de bakıcam şimdi,kalıcı oluyordur,azimle devam et
umarım canımmteşekkür ederim canımm… umarım istedigimiz kilolara ulaşırız
ne sipariş verdinki bizde bakalımMemurum canim.Siparislerimi ilk defa avondan verdim umarim pisman olmam fiyatlar uygundu.
rica ederim canım :)Emiily ben de goz attim diger konuna guzel bilgiler paylasmissin tesekkurler
Siparisler henuz gelmedi:) daha dün verdim.Parfum, simli vucut losyonu, temizleyici tonik ve isilti veren allik.ne sipariş verdinki bizde bakalım
hani dedik uygunsa bizde alalım bakıorum sabahtan beri uygun bişy göremedimSiparisler henuz gelmedi:) daha dün verdim.Parfum, simli vucut losyonu, temizleyici tonik ve isilti veren allik.
şimdiden güle güle kullan canım.. özellikle simli krem sana çok iyi gelicek,ben günlük kullanıyorum(başka marka olsada) sadece bileklerim ve boyun bölgemden belli olsa da çok hoşuma gidiyor..kendimi iyi hissetttiriyor.hiç gözükmese de ben biliyorum ya, kendim için süslenmek hoşuma gidiyorSiparisler henuz gelmedi:) daha dün verdim.Parfum, simli vucut losyonu, temizleyici tonik ve isilti veren allik.
Kesinlikle katiliyorum.simli kremimin numunesinden getirdi arkadasim bugun denedim va goruntusune de kokusuna da bayildim o abarti olmayan belli belirsiz işiltisi kendimi cok guzel hissettirdi:) diger eksiklerim de gelince daha daha iyi hissedecegim.sen neler yaptin bugun ince topuk kirmizi ruj devam mi:)şimdiden güle güle kullan canım.. özellikle simli krem sana çok iyi gelicek,ben günlük kullanıyorum(başka marka olsada) sadece bileklerim ve boyun bölgemden belli olsa da çok hoşuma gidiyor..kendimi iyi hissetttiriyor.hiç gözükmese de ben biliyorum ya, kendim için süslenmek hoşuma gidiyor
ben şimdilik evdeyim canım.hatta yatakta ama hergün öyle kırmızı ruj topuklu ayakkabı yapmıyorum,hergün kendimi değiştiriyorum.bazen spor şık bazen şık bazen de salaş bazen elbise bazen etek vb. o gün nasıl olmak istiyorsam , ama hep kendimi bakımlı ve güzel hissettirecek kıyafetlerle oluyorum :)Kesinlikle katiliyorum.simli kremimin numunesinden getirdi arkadasim bugun denedim va goruntusune de kokusuna da bayildim o abarti olmayan belli belirsiz işiltisi kendimi cok guzel hissettirdi:) diger eksiklerim de gelince daha daha iyi hissedecegim.sen neler yaptin bugun ince topuk kirmizi ruj devam mi:)
çalışmıomusun bugün cnmben şimdilik evdeyim canım.hatta yatakta ama hergün öyle kırmızı ruj topuklu ayakkabı yapmıyorum,hergün kendimi değiştiriyorum.bazen spor şık bazen şık bazen de salaş bazen elbise bazen etek vb. o gün nasıl olmak istiyorsam , ama hep kendimi bakımlı ve güzel hissettirecek kıyafetlerle oluyorum :)
evet canım evdeyim bugün :)çalışmıomusun bugün cnm