Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

al benden de o kadar 2 de uyandım gece sonra bölük pörçük uyudum ve başım agrıyor şuan uykusuzluktan

Merhabalar. Simsims nasilsin cnm. ihdd ben, Nick değiştirdim. Uzun zamandır uğrayamadim.

Bu aralar bakim vs de yok. Zaten yüzümde egzamalarim azdı. Kaslarım döküldü hep. Offf

SİMSİMSSSSS
çok motivesin ve enerjiksin :) harikasın canım.
tek tek her gün planlarını yazıyorsun, yapıp yapmadığını bizle paylaşıyorsun, bizi de motive ediyorsun..
arkadaşlar hepimiz listelerimizi yapıp paylaşalım bence.
hem birbirimize karşı sorumluluk hissetmiş oluruz, yapmak zorunda kalırız :)
yeter artık ÜŞENGEÇLİĞE SOOONNNN :))

gül yağı tek başına sürülünce tahriş edebiliyor. nötr bir yağ ile karıştırmak gerekiyor. badem yağı, susam yağı vs.

ben yeni yeni mesaj atmaya başladım. yanlış birşeyler mi yazıyorum ki? önceki sayfalardaki bir sorunuza cevap vermeye çalışmıştım..

Kızlar benim cildim çoook kuru. Dokunan yüzüme bu ne böyle hiç mi farkında değilsin diyo. Neyse bir yerden okumuştum gül yağı alıp gece yatarken yüzüne sur diye. Duyaniniz bileniniz var mi

gül yağı tek başına sürülünce tahriş edebiliyor. nötr bir yağ ile karıştırmak gerekiyor. badem yağı, susam yağı vs.

koltuk altında karbonatı nasıl kullanıyorsunuz?

koltuk altında karbonatı nasıl kullanıyorsunuz?

Merhaba :)

" Duştan sonra parmak uçlarınızı ıslatarak karbonata batırıp koltuk altlarınıza sürün. Terlemeyi engellemiyor ancak kokuyu önlüyor. üstelik bir sonraki duşa kadar da koruyor. " şeklinde okumuştum ben internette.

Kendi deneyimim şu yönde. Parmak uçlarını ıslatmaya gerek kalmıyor. Banyo sonrası kurulandıktan sonra parmak uçlarına biraz karbonat alıp direkt olarak koltuk altına uyguluyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken tek detay tüy barındıran bölge dışına sürmeyin. Vücudun doğal terleme düzenini bozmuyor , kötü kokuyu önlüyor , kıyafetlerde leke - iz yapmıyor.

benim saç bakımı ile ilgili sorunum olmuyor eşim bayan kuaförü oldugu için sanslıyım istedigim zaman istedigimi yapıyor calısıyorum sabah hafif makyaj yaparak cıkıyorum dustan cıktıktan sonra saclarıma serum ve nemlendirici ürünlerimi mutlaka kullanırım dün manükürümü yaptım hafta sonu ev temizligi yaptıktan sonra kişisel bakımımı yapıcam eşimle sonra dısarıda güzel bir aksam geçirmeyi planlıyorum

Merhabalar. Simsims nasilsin cnm. ihdd ben, Nick değiştirdim. Uzun zamandır uğrayamadim.

Bu aralar bakim vs de yok. Zaten yüzümde egzamalarim azdı. Kaslarım döküldü hep. Offf
merhaba canımmm hatırladım tabiki profil resminden ama o da değişmiş galiba şimdi :) çok çok geçmiş olsun.. neden oluyor canım egzama?vücudun bagışıklıgı düşünce mi? stresten diye duymuştum.. şimdi daha iyisindir umarım canım

merhaba canımm..çok teşekkür ederimm mesajlarına ben birkaç gün ara vermiştim kk'ya ama bomba gibi döndümmmm aynen canım sen de yaz yaptıklarını aldıklarını bakım adına neler yaptıgını canın ne istiorsaaa yaz

merhaba canım saç serumu derken isim verebilirsin,ne için hangi serum?harikaymış planlar :)

kızlar ayrıca sıkılastırıcı jel getirmiş eşim ozon yagından yapılma deneyen varmı faydası oluyormu kokusunu hiç begenmedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…