al benden de o kadar 2 de uyandım gece sonra bölük pörçük uyudum ve başım agrıyor şuan uykusuzluktanBugün kendimi berbat hissediyorum.
Çok yorgunum ve uykum var.
Haliyle hiç bir şeyde yapmak istemiyorum.
Odamı bile toparlamadan çıktım evden, zaten geç kaldım işe.
Burdada çalışmak istemiyorum.
Bugün evim için hiç bir şey yapmayacağım.
Kendim için belki bir duş alırım.
söz vermeyeyim : )sendende gelsin cnm aaaaaaaaaaaa
nedensöz vermeyeyim : )
bazı şeyler bana kalsın diye
BENDE ATMIYORUM O ZAMAN HIHHHbazı şeyler bana kalsın diye
hehehe tamamBENDE ATMIYORUM O ZAMAN HIHHH
canım hiçbir bilgim yok benimsen neler yapıyorsun ondan haber ver? : )
gül yağı tek başına sürülünce tahriş edebiliyor. nötr bir yağ ile karıştırmak gerekiyor. badem yağı, susam yağı vs.
Kızlar benim cildim çoook kuru. Dokunan yüzüme bu ne böyle hiç mi farkında değilsin diyo. Neyse bir yerden okumuştum gül yağı alıp gece yatarken yüzüne sur diye. Duyaniniz bileniniz var mi
tamamm hadi plan yapalım : ) bugün ne yapmak istersin kendin için? mesela peeling?mesela oje sürmek?mesela banyodan sonra saçlarını düzleştirmek gibi..
Ben yazsam da uygulanamıyorum yaaa ne zamandır sacimi boyuycam ayak bakımı yapıcam. Kişisel bakım olarak tek yaptığım kıl tüy işleri ve düzenli banyo. Ter kokusuna hiç tahammülüm yok. Haa bu arada ter kokusuna kesin çözüm karbonat. Hem doğal hem ucuz hem missler gibi ne koku ne rahatsızlık. Koltuk altı stikleri meme kanserine sebep oluyomus öğrendikten sonra doğal çözüm araştırmalarım neticesinde karbonat ta karar kildim.
koltuk altında karbonatı nasıl kullanıyorsunuz?
merhaba canımmm hatırladım tabiki profil resminden ama o da değişmiş galiba şimdi :) çok çok geçmiş olsun.. neden oluyor canım egzama?vücudun bagışıklıgı düşünce mi? stresten diye duymuştum.. şimdi daha iyisindir umarım canımMerhabalar. Simsims nasilsin cnm. ihdd ben, Nick değiştirdim. Uzun zamandır uğrayamadim.
Bu aralar bakim vs de yok. Zaten yüzümde egzamalarim azdı. Kaslarım döküldü hep. Offf
merhaba canımm..çok teşekkür ederimm mesajlarınaSİMSİMSSSSS
çok motivesin ve enerjiksin :) harikasın canım.
tek tek her gün planlarını yazıyorsun, yapıp yapmadığını bizle paylaşıyorsun, bizi de motive ediyorsun..
arkadaşlar hepimiz listelerimizi yapıp paylaşalım bence.
hem birbirimize karşı sorumluluk hissetmiş oluruz, yapmak zorunda kalırız :)
yeter artık ÜŞENGEÇLİĞE SOOONNNN :))
merhaba canım saç serumu derken isim verebilirsin,ne için hangi serum?harikaymış planlar :)benim saç bakımı ile ilgili sorunum olmuyor eşim bayan kuaförü oldugu için sanslıyım istedigim zaman istedigimi yapıyor calısıyorum sabah hafif makyaj yaparak cıkıyorum dustan cıktıktan sonra saclarıma serum ve nemlendirici ürünlerimi mutlaka kullanırım dün manükürümü yaptım hafta sonu ev temizligi yaptıktan sonra kişisel bakımımı yapıcam eşimle sonra dısarıda güzel bir aksam geçirmeyi planlıyorum
hiçbir bilgim yok canım ya en iyi sıkılaşma sporkızlar ayrıca sıkılastırıcı jel getirmiş eşim ozon yagından yapılma deneyen varmı faydası oluyormu kokusunu hiç begenmedimde