merhaba canımMerhaba , eve geçince üşenmezsem eğer yapcaklarımı yazayım.
-Saça barcelino yağını sürcem.
-Malum ağda
-ojeler silincek,yenilenecek
-garnier3&1 ile yüze peeling keyfii
-çamaşırlar yıkancak
-yarın giyincekler seçilip ütülencek
-kaş ve kirpik bakım yağını süreyim bir de hıhh tamamdır.
yazması kolay ama yapması zor inşallah yaparım ya yarın akşam yapıldı diye yazabilirim buraya .:)
bıktım ütü yapmaktannnnnbugün neler yaptım:
2 kez çamaşır makinesi çalıştı
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
mutfagı topladım, temizledim
lavabo ve küveti sildim
kuruyan çamaşırları toplayıp kaldırdım
peki ya yarın?
yarın ki plan:
ütü ütüütüütütütütütütütütüt
canım ıkı kez çamaşır makinesi çalıştırdım diosun makinenin kapasitesi 5 kilo fln mıbugün neler yaptım:
2 kez çamaşır makinesi çalıştı
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
mutfagı topladım, temizledim
lavabo ve küveti sildim
kuruyan çamaşırları toplayıp kaldırdım
peki ya yarın?
yarın ki plan:
ütü ütüütüütütütütütütütütüt
yok canım 8 kgcanım ıkı kez çamaşır makinesi çalıştırdım diosun makinenin kapasitesi 5 kilo fln mı
o kadar doluyor yani vay beeeyok canım 8 kg
bekar ve yalnız yaşarken 3-4 ay çamaşır makinem yoktu maalesef.hani ögrenci çamaşırhaneleri vardır ya orda yıkatıp ütületirdim.çok zorladı bu beni,istedigim an istedigim kadar çamaşır yıkayamamam,, ondan kalma bir giydigimi hemen makineye atar,koltuk yastıklarından,terliklere,vileda uçlarına kadar herşeyi makinede yıkarım.aynı şey bulaşık makinesi için de geçerli tabiio kadar doluyor yani vay beee
bende atarımdane bilim benimki 5 kilo olmasına rağmen haftada 2 renkli 1 beyaz çalışır dolmuo çünkibekar ve yalnız yaşarken 3-4 ay çamaşır makinem yoktu maalesef.hani ögrenci çamaşırhaneleri vardır ya orda yıkatıp ütületirdim.çok zorladı bu beni,istedigim an istedigim kadar çamaşır yıkayamamam,, ondan kalma bir giydigimi hemen makineye atar,koltuk yastıklarından,terliklere,vileda uçlarına kadar herşeyi makinede yıkarım.aynı şey bulaşık makinesi için de geçerli tabii
demek ki benimkiler çokbende atarımdane bilim benimki 5 kilo olmasına rağmen haftada 2 renkli 1 beyaz çalışır dolmuo çünki
ben hepsini ayrı ayrı ayrı derecelerde yıkıyorum,içim rahat yani.bazısı 90 bazısı 30 ben de elde yıkamamamcnm eşya fazlalığından deil bide sen ne var ne yok atıyosan yastık kılıfı terlik yer bezi fln yer beziyle ben hayatta yıkamam çamaşırların içinde bendede öyle bi takıntı var
evini çok görmek istiyorum senin deaynen canım, ben de elde yıkamamam
ben de senin evini merak ettim : )
harika olur böylece ilk ev resmi senden geliratmayı çok istiyorum ama elimdeki tek kameraları şey telefonum vardı oda bozuldu inş. haftaya atcam
sendende gelsin cnm aaaaaaaaaaaaharika olur böylece ilk ev resmi senden gelir