bu sodayı ünlülerde çok kullanıyor.hatta siprey şişesine koyup yüzlerine sıktıklarını biliyorum.fakat hergün taze sodamı açıcaz.yoksa bir şişe soda bitene kadar işimizi görürümü?merhabasodayı buz kalıplarına koyuyorsun,donuncada yüzüne sürüyorsun,tonik niyetine : ) eger bu sana soguk geldiyse yüzünü yıkadıktan sonra yine tonik niyetine sodayı pamuga döküp silebilrsin yüzünü.. cildinine canlılık verdigini fark ediceksin..
ben de en çok onu begendimEn çok notu beğendimyürüyüşe sabah çıkamadım, uyudum, pişmanim bende öğleden sonra çıkıp yürürüm belki
zaten gazının biraz kaçması gerekiyor canım..sanırım bitene kadar kullanabilirsin.zaten cok uzun sürmez biterbu sodayı ünlülerde çok kullanıyor.hatta siprey şişesine koyup yüzlerine sıktıklarını biliyorum.fakat hergün taze sodamı açıcaz.yoksa bir şişe soda bitene kadar işimizi görürümü?
teşekkürlerzaten gazının biraz kaçması gerekiyor canım..sanırım bitene kadar kullanabilirsin.zaten cok uzun sürmez biter
Eczanelerde bile sprey sisede satılıyormus. Sonuçta onlarda hemen bitmez. O yüzden bence her gün tazeye gerek yokbu sodayı ünlülerde çok kullanıyor.hatta siprey şişesine koyup yüzlerine sıktıklarını biliyorum.fakat hergün taze sodamı açıcaz.yoksa bir şişe soda bitene kadar işimizi görürümü?
hollywood da kuaförler bu sodayı dediğimiz gibi sipray şişelerine koyup ünlülerin yüzlerine sıkıarlar.düşünün artık faydasını. dur gaza geldim eve geçerken sade soda alıyorum güzelleşiyorum :)Eczanelerde bile sprey sisede satılıyormus. Sonuçta onlarda hemen bitmez. O yüzden bence her gün tazeye gerek yok
rica ederim canım : ) evet ben de okudum.özellikle yazın sıcak havalarda sodayı sprey şişesine koyup ferahlamak için kullanmak çok işe yarıyormuş..denemek lazımhollywood da kuaförler bu sodayı dediğimiz gibi sipray şişelerine koyup ünlülerin yüzlerine sıkıarlar.düşünün artık faydasını. dur gaza geldim eve geçerken sade soda alıyorum güzelleşiyorum :)
çok teşekkür ederim milansimsims sen bi blog acmalısın..arada bakıyorum konularına hep aklımdan bu gecıyor..
Eki Görüntüle 1300367 günün ojesi dün aldıgım NOTE markanın "dark nude" rengi.. bayıldım rengine ve kedimin patisiyle çektigim bu fotoyu sizinle paylaşıyorum
teşekkür ederim ben de çok sevdim : )O
Oje çok yakışmış.
ben uzattım elimi,o uyuyordu : )Kedin de ne güzel uzatmış öle patisini :)
Yani insanı zorla kedi sahibi yapacaksın Ayy çok özeniyorum böyle gördükçe benim küçük de anne oznur teyzem lere gidelim kedi sevelim diyor kedileri var. yeni yavruları oldu 4 tane :))ben uzattım elimi,o uyuyordu : )
inşallah birgün olur canım.. çok güzel ve çok özel bir duygu.. kısaca AŞKYani insanı zorla kedi sahibi yapacaksın Ayy çok özeniyorum böyle gördükçe benim küçük de anne oznur teyzem lere gidelim kedi sevelim diyor kedileri var. yeni yavruları oldu 4 tane :))