Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

sen günlük yaptıklarını yazdın bende yazayım
simsims simsims
dün duş alıp yatmıştım. şampuanın içine çam terebandi esansı koydum.saçım kolay uzasın diye.sabah işe gelip saçlarımı yaptım.hafif bir göz makyajı.ardından hafif bir kahvaltı. güzel bir lavanta çayı yaptım.diğer topiklerden gördüm bunuda.lavanta çayı hem saç uzatıyormuş hemde cildi güzelleştirip karacigeri güçlendiriyormuş.tırnaklarımın üzerindeki beyazlıkların sebebi çinko eksikliğinden kaynaklandığını düşünürek kabak çekirdeği alıp yiyorum. böle yani :)

sen günlük yaptıklarını yazdın bende yazayım
simsims simsims
dün duş alıp yatmıştım. şampuanın içine çam terebandi esansı koydum.saçım kolay uzasın diye.sabah işe gelip saçlarımı yaptım.hafif bir göz makyajı.ardından hafif bir kahvaltı. güzel bir lavanta çayı yaptım.diğer topiklerden gördüm bunuda.lavanta çayı hem saç uzatıyormuş hemde cildi güzelleştirip karacigeri güçlendiriyormuş.tırnaklarımın üzerindeki beyazlıkların sebebi çinko eksikliğinden kaynaklandığını düşünürek kabak çekirdeği alıp yiyorum. böle yani :)
merhaba canım,iyi yapmışsın yaz tabiki :KK66: çam terebenti çok faydalıymış ben de duymuştum.saç dökülmesine de civilceye de iyi geliyormuş.şampuanın içine koymak iyi fikirmiş.. lavanta çayı ben de almıştım öylece duruyor mutfakta...rahatlatıyor diye duymuştum akşam yatmadan içiyordum bi ara uykum gelsin diye,bak iyiki yazdın,sayende hatırladım,ben de içeyim akşama : )

merhaba canım,iyi yapmışsın yaz tabiki :KK66: çam terebenti çok faydalıymış ben de duymuştum.saç dökülmesine de civilceye de iyi geliyormuş.şampuanın içine koymak iyi fikirmiş.. lavanta çayı ben de almıştım öylece duruyor mutfakta...rahatlatıyor diye duymuştum akşam yatmadan içiyordum bi ara uykum gelsin diye,bak iyiki yazdın,sayende hatırladım,ben de içeyim akşama : )
evet sitreslede savaşıyor :)

bugün neler yaptım:
bütüm işlerimi sabah işe gitmeden yaptım..
sabah mutfagı temizledim
elde yıkanıcak bulaşıkları yıkadım
bulaşık makinesini çalıştırdım
çamaşır makinesini çalıştırdım ve astım
banyoyu temizledim

Kızlar benim cildim çoook kuru. Dokunan yüzüme bu ne böyle hiç mi farkında değilsin diyo. Neyse bir yerden okumuştum gül yağı alıp gece yatarken yüzüne sur diye. Duyaniniz bileniniz var mi :KK52:

gül yagı degıl canım %100 doğal gül suyu.. içinde esans olmayacak. çok ıyı gelıyor aksamları sılıp yatınca hem gözeneklerı acıyor hem nyagı nemı dengelıyor :)

valla çocuk olsa napıcaz bilmiorum akşam 6 buçukta eve geldim kahvaltı türü bişeyler hazırladım mutfak dünde bırakmıştım orduya yemek yaptım sanki neyse topladım makine var allahtan attım yıkıo ayrıca o benim gelinim :) evi süpürdüm sildim tozları aldım bide ütü akşam gözler böylee :KK57: koltukta uyuya kalmışım :)

valla çocuk olsa napıcaz bilmiorum akşam 6 buçukta eve geldim kahvaltı türü bişeyler hazırladım mutfak dünde bırakmıştım orduya yemek yaptım sanki neyse topladım makine var allahtan attım yıkıo ayrıca o benim gelinim :) evi süpürdüm sildim tozları aldım bide ütü akşam gözler böylee :KK57: koltukta uyuya kalmışım :)
canım oooh misss ellerine saglık.. ben bütün gün evdeydim de sadece şimdi ütü yapabiliyorum… ben de bilmiyorum çocuk olunca napcazz.. :KK43: hiç bir şeye yetişemiyor hissediyorum daha şimdiden…

canım oooh misss ellerine saglık.. ben bütün gün evdeydim de sadece şimdi ütü yapabiliyorum… ben de bilmiyorum çocuk olunca napcazz.. :KK43: hiç bir şeye yetişemiyor hissediyorum daha şimdiden…
Çocuğu olanlara bakiorum kafayi yicak gibi oluyorum vala

napcaz yaaa aynı şeyi ben de düşünüyorum.önümüzdeki sene istiyorum ama sırf artık olmak zorunda diye :KK43:

4 e yaklaşıyoruz.. bilmiyorum sonra pişman olmakta var.. yaşım 37 artık oldu oldu olmadı olmadı durumundayım..ama böylesi çok rahat geliyor şuan.. aramıyorum aslında ..ama çocuk sahibi olmamış insanlarda çocugun olsun deyince bi düşünüyorum iştee..

Canim mutsuz etmek istemem ama ya istediğin zaman olmazsa yas 37 olmuş bi an önce yap hic bekleme allah korusun hastanede dolasan bi ton insan var

Sen Nadi düşünülsün bilemiyorum ama allah korusun Rabbim dusmanimin başına vermesin herkese tattirsin o mutlugu

Merhaba , eve geçince üşenmezsem eğer yapcaklarımı yazayım.

-Saça barcelino yağını sürcem.
-Malum ağda :KK43:
-ojeler silincek,yenilenecek
-garnier3&1 ile yüze peeling keyfii
-çamaşırlar yıkancak
-yarın giyincekler seçilip ütülencek
-kaş ve kirpik bakım yağını süreyim bir de hıhh tamamdır.

yazması kolay ama yapması zor inşallah yaparım ya yarın akşam yapıldı diye yazabilirim buraya .:)

X