internetten araştırınca tırnak sertleştirmek ve bakım için limon ve zeytinyag ile yapılan bir bakım var.yapanlar memnun sen de bir araştır istersen : )Hosbudlum :). Manhattan kullandim .. Birtanede edzandede almistim isimini hatirlamiyorum silelevo galiba öyle biseydi yalnis olmazsin:/ flomar kullanmadim hic belki o iyi gelor ama sanmiyorum umutsuz vakka oldum :) arkadaslarim var kulanan onlar memnun kaldi ama bana yaramadi dogal yöntemlerle denemek istedim sirkeli sudan baska bissy bulamadim aktardan yagda aldim oda ise yaramadi -.-
et yemeyen biri olarak ben kullanmayayımŞimdi reklamlarEt Yemekleri Yemek Yarışmasına Oy Kullandınız mı?
Google da kadınlar kulübü parfüm önerileri yazsan çıkabilir belki. Bende 2009 da üye oldum ama alışkın değilim pek. Bilemiyorumburalarda parfüm önerileri vardı neredeyse tüm sayfaları gözden geçirmeme rağmen yok bulamadım bir türlüaslında zamanında not almıştım ama şimdi onu da bulamıyorum bana yardımcı olabilecek birileri var mı ki acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/parfum-tecrubeleri.729602/ bu olabilirmi?buralarda parfüm önerileri vardı neredeyse tüm sayfaları gözden geçirmeme rağmen yok bulamadım bir türlüaslında zamanında not almıştım ama şimdi onu da bulamıyorum bana yardımcı olabilecek birileri var mı ki acaba
parfüm önerilerine dair bir çok başlık var ama ama ben bu topikte görmüştüm ve gerçekten denemek istiyordum nasıl kaybettim bilemiyorumGoogle da kadınlar kulübü parfüm önerileri yazsan çıkabilir belki. Bende 2009 da üye oldum ama alışkın değilim pek. Bilemiyorum
çok teşekkür ederim ama benim aradığım bu topikteydi. zaten bulamazsam artık diğer başlıklara da sıçrayacağım
merhaba canım versace crystal noir mı? ben önermiştim.. "miss dior" da tekin acar bir arkadaş almıştıparfüm önerilerine dair bir çok başlık var ama ama ben bu topikte görmüştüm ve gerçekten denemek istiyordum nasıl kaybettim bilemiyorumşimdi belki birileri ben bunu önermiştim diyebilir ya da sayfa numarasından haberdardır diye son çare olarak buraya yazıyorum. Tekin acar'da aldığını söylemişti sanırım. lütfennn HELP MEEEE
bugün kendime yeni ciciler aldım.daha dogrusu bir gömlek ve bir çanta.. gömlek eşimin hediyesiydi
merhaba canım versace crystal noir mı? ben önermiştim..
canım aslında o yazı dünden kalmaydı onunla ilgili bi şeyler yazıcatım sonra vazgeçmiştimGüle güle giy ve kullan canım
Hiçbir yere gitmiyor gibi. Geçen gün gratis ten bebek losyonu aldım. Burada görmüştüm ilk sayfalarda, yeni bir alışkanlık kazanıyorum Dustan sonra vücudum için kullanıyorum. Eskiden tüm vücudumu nemlendirmezdim mesela.. sodayi buz kalibina döküp sabah akşam yüzüme uyguluyorum alışkanlık edindim. Ufak şeyler farkındayım ama ufak ufak aliskanliklar edinmeye calisiyorumcanım aslında o yazı dünden kalmaydı onunla ilgili bi şeyler yazıcatım sonra vazgeçmiştimteşekkür ederim : ) sen nasılsın? neler yapıyosun?nasıl gidiyo bakım işleri? : )
selam, sodayı buza çevirip sürüyorum demişsin. nasıl etkileri var paylaşır mısın? bu soğuk hava da nasıl yapıyosun :) :)Alış verişe çıkamadım henüz. Yürüyüş yapıyordum ama dün regl oldum gribin üstüne bugün çıkamadım. Yarından itibaren devam... ilk defa sodayi buz kalibina koydum onu kullanıyorum yüzüme. Kaslarım için badem yağı. Ayaklarim için burdan duyduğum ürünleri alana kadar el kremimi sürüyorum, niveanin hiç yoktan iyi. Makyaj malzemelerim öylece duruyor, yapmıyorum hiç. Mac ten göz kalemi alacağım bir tek. Minnacik kaldıeskiden hiç Makyaj yapmasam Ruj + göz kalemim olurdu yüzümde. Ne zaman bu kadar içim geçti bilmiyorum
merhabaselam, sodayı buza çevirip sürüyorum demişsin. nasıl etkileri var paylaşır mısın? bu soğuk hava da nasıl yapıyosun :) :)
eveeet bugün ki planlarım:
kaşlarımı alıcam
ojeler silinip yenileri sürülecek
çamaşırlar yıkanıp asılacak
60 dk açık hava yürüyüşü yapılacak
yemek yapılacak
mutfak ve odalar toplanacak
akşamda süslenilip dışarı çıkılacakişte benim bugünüm böyle geçicek..
not:ev temizligi eşimden