Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

internetten araştırınca tırnak sertleştirmek ve bakım için limon ve zeytinyag ile yapılan bir bakım var.yapanlar memnun sen de bir araştır istersen : )

yaptıklarım ve yapamadıklarım:
1. 40 dk açık havada yürüyüş, tamam
2.market alışverişi, tamam
3. yemek yapmama gerek kalmadı,eşim balık alıcak
4.evi süpüremedim,halilar da yarına kaldı
5.çalışmadım ama hala şansım var :)
6.elde yıkanacaklar, tamam
7.çamaşır ve bulaşık makinesi de tamam.

%100 yapamasamda görüldügü üzere yazmak işe yarıyor.. motive ediyor.. darısı diger işlere..

MİGROS'TA TÜM EL-YÜZ-CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNDE 1 ALANA 1 BEDAVA : ) ihtiyacları olanlara duyurulur...

buralarda parfüm önerileri vardı neredeyse tüm sayfaları gözden geçirmeme rağmen yok bulamadım bir türlü aslında zamanında not almıştım ama şimdi onu da bulamıyorum bana yardımcı olabilecek birileri var mı ki acaba

Google da kadınlar kulübü parfüm önerileri yazsan çıkabilir belki. Bende 2009 da üye oldum ama alışkın değilim pek. Bilemiyorum

Google da kadınlar kulübü parfüm önerileri yazsan çıkabilir belki. Bende 2009 da üye oldum ama alışkın değilim pek. Bilemiyorum
parfüm önerilerine dair bir çok başlık var ama ama ben bu topikte görmüştüm ve gerçekten denemek istiyordum nasıl kaybettim bilemiyorum şimdi belki birileri ben bunu önermiştim diyebilir ya da sayfa numarasından haberdardır diye son çare olarak buraya yazıyorum. Tekin acar'da aldığını söylemişti sanırım. lütfennn HELP MEEEE

merhaba canım versace crystal noir mı? ben önermiştim.. "miss dior" da tekin acar bir arkadaş almıştı

Son düzenleme:
canım aslında o yazı dünden kalmaydı onunla ilgili bi şeyler yazıcatım sonra vazgeçmiştim teşekkür ederim : ) sen nasılsın? neler yapıyosun?nasıl gidiyo bakım işleri? : )
Hiçbir yere gitmiyor gibi. Geçen gün gratis ten bebek losyonu aldım. Burada görmüştüm ilk sayfalarda, yeni bir alışkanlık kazanıyorum Dustan sonra vücudum için kullanıyorum. Eskiden tüm vücudumu nemlendirmezdim mesela.. sodayi buz kalibina döküp sabah akşam yüzüme uyguluyorum alışkanlık edindim. Ufak şeyler farkındayım ama ufak ufak aliskanliklar edinmeye calisiyorum

selam, sodayı buza çevirip sürüyorum demişsin. nasıl etkileri var paylaşır mısın? bu soğuk hava da nasıl yapıyosun :) :)

selam, sodayı buza çevirip sürüyorum demişsin. nasıl etkileri var paylaşır mısın? bu soğuk hava da nasıl yapıyosun :) :)
merhaba sodayı buz kalıplarına koyuyorsun,donuncada yüzüne sürüyorsun,tonik niyetine : ) eger bu sana soguk geldiyse yüzünü yıkadıktan sonra yine tonik niyetine sodayı pamuga döküp silebilrsin yüzünü.. cildinine canlılık verdigini fark ediceksin..

eveeet bugün ki planlarım:
kaşlarımı alıcam
ojeler silinip yenileri sürülecek
çamaşırlar yıkanıp asılacak
60 dk açık hava yürüyüşü yapılacak
yemek yapılacak
mutfak ve odalar toplanacak
akşamda süslenilip dışarı çıkılacak işte benim bugünüm böyle geçicek..
not:ev temizligi eşimden

En çok notu beğendim yürüyüşe sabah çıkamadım, uyudum, pişmanim bende öğleden sonra çıkıp yürürüm belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…