tebrik ederim bakımlı arkadaşım,aramıza hoşgeldin : )konuyu takibe aldım bende rutin yaptıklarımı yazayım dedim :) ilk olarak hergün duş alırım aslında hergün duş almak saçların yıkanması demek zararlı derler ama 2. gün saçlar matlaştığı için yıkıyorm mecbur. birde birgün duş almassam kendimi iyi hissetmiyorum. saç bakımı aklıma geldikçe müsait oldukça yağlarla maske yaparım. hergün en az iki kez dişelerimi fırçalarım. şansız olduğum bir konu varsa kaşlarım. trotim olduğu için çok kalın ve gür olan kaşlarım çok çabuk çıkıp dağılıyor elimden geldiğince toparlarım 2 günde 1. bu aralar yüzümü limonla silerim. ardından yıkayıp tonikle silerim. sivelcem bin şükür yok. tırnaklarım lale tırnak dediklerindenmiş yani arkadaşlarım öle der. fakat çok ince uzatamiyorum ojeylede aram yok zaten hem süremem sürsem de çıkartırken aseton tırnağımı mahvediyor azıcık olan tırnaklarımı köküne kadar törpülemek zorunda kalıom. çaresi yok gibi. ellerimi her gece evdeki tüm krem ve yağları karıştırdığım kremle beslerim. öle yani :)
hoşbulduk canım gaz alırım burdan ben :)tebrik ederim bakımlı arkadaşım,aramıza hoşgeldin : )
Güzel canım, edinir bir tane bende bundan. Ben koyu renkler süremiyorum zaten tam bana göreEki Görüntüle 1290704
günün ojesi;bu aralar en sevdigim oje "golden rose no:5"
memnun kalıcaksın canımGüzel canım, edinir bir tane bende bundan. Ben koyu renkler süremiyorum zaten tam bana göre
geçmiş olsun canım.. bir yerden başlaman lazım.. ama sanırım ilk önce eksiklerini belirleyip alışveriş yapman lazımSaçımi düzleştirmeden önce duş alayım dedim. Dustan sonra tel de uzun süre konuştum, geç oldu saat yapamadım. Telde de aslında bunlardan bahsettim erkek arkasıma ama tam bir hayal kırıklığı yaşattı banabu sabah erkenden yürüyüşe çıktım 30 dk parkurda yürüdüm. Git gel 1 saat oldu yine o. Şimdide hasta olmak üzereyim, boğazım yanıyor uzaniyorum
Aynen canım... Çoook isim var çoookgeçmiş olsun canım.. bir yerden başlaman lazım.. ama sanırım ilk önce eksiklerini belirleyip alışveriş yapman lazım
canım hiçbir bilgim yok benimKızlar benim cildim çoook kuru. Dokunan yüzüme bu ne böyle hiç mi farkında değilsin diyo. Neyse bir yerden okumuştum gül yağı alıp gece yatarken yüzüne sur diye. Duyaniniz bileniniz var mi
Alış verişe çıkamadım henüz. Yürüyüş yapıyordum ama dün regl oldum gribin üstüne bugün çıkamadım. Yarından itibaren devam... ilk defa sodayi buz kalibina koydum onu kullanıyorum yüzüme. Kaslarım için badem yağı. Ayaklarim için burdan duyduğum ürünleri alana kadar el kremimi sürüyorum, niveanin hiç yoktan iyi. Makyaj malzemelerim öylece duruyor, yapmıyorum hiç. Mac ten göz kalemi alacağım bir tek. Minnacik kaldıcanım hiçbir bilgim yok benimsen neler yapıyorsun ondan haber ver? : )
gayet iyi başlangıçAlış verişe çıkamadım henüz. Yürüyüş yapıyordum ama dün regl oldum gribin üstüne bugün çıkamadım. Yarından itibaren devam... ilk defa sodayi buz kalibina koydum onu kullanıyorum yüzüme. Kaslarım için badem yağı. Ayaklarim için burdan duyduğum ürünleri alana kadar el kremimi sürüyorum, niveanin hiç yoktan iyi. Makyaj malzemelerim öylece duruyor, yapmıyorum hiç. Mac ten göz kalemi alacağım bir tek. Minnacik kaldıeskiden hiç Makyaj yapmasam Ruj + göz kalemim olurdu yüzümde. Ne zaman bu kadar içim geçti bilmiyorum
merhaba canım..hoşgeldin : ) ben kısa tırnak kullanıyorum o yüzden sana yardımcı olamıyorum.hangi tırnak güçlendirici ojeleri kullandın ve memnun kalmadın?Merhaba kizlar konuyu tesafdüf gördüm ve araniza katilmak istedim :) aranizda tirnaklarini güzel uzatabilen bakim yapan varmi :) tirnaklarimla basim dertte -.- tirnaklarim neredeyse hic uzamiyor ince ve hemen kiriliyor sertlessin diye ojeler aldim sürdüm hic faydasi olmadi... Sirkeli su ve deniz tuzundada bekletdim ama malesef uzun süre yapamiyorum bu yüzden iyi bir sonuc elde edemedim... Acaba sizin bana önere bileceginiz birsey varmi belki özel tarif yaptigin isey vardir merak etdim :))) simdiden tsk ederim :))) ve bu konuyu buraya yazmakla dogrumu yaptim bilmiyorum
Merhaba kizlar konuyu tesafdüf gördüm ve araniza katilmak istedim :) aranizda tirnaklarini güzel uzatabilen bakim yapan varmi :) tirnaklarimla basim dertte -.- tirnaklarim neredeyse hic uzamiyor ince ve hemen kiriliyor sertlessin diye ojeler aldim sürdüm hic faydasi olmadi... Sirkeli su ve deniz tuzundada bekletdim ama malesef uzun süre yapamiyorum bu yüzden iyi bir sonuc elde edemedim... Acaba sizin bana önere bileceginiz birsey varmi belki özel tarif yaptigin isey vardir merak etdim :))) simdiden tsk ederim :))) ve bu konuyu buraya yazmakla dogrumu yaptim bilmiyorum