Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bugün evdeyim ve yogun bir kaç günün yorgunlugu üstümde.. bütün gün yatasım var yatakta.. hava malum yagmurlu.. tam ev havası.sıcak kahve battaniye ve romantik komedi filmi şu an hayalim..ve işin en güzel yanı birazdan gerçekleşecek evde o kadar iş var ki… nerden başlasam nasıl yapsam diyerek ve sadece düşünmek tüm günümü alabilir ama maalesef düşünmek yetmiyor.plan yapmalıyım.işte bugünün planı;
ev toplanacak,yemek yapılacak,mutfak temizlenecek,çamaşır bulaşık makinesi çalıştırılacak ve tabi ütü yapılacak..
bugün plan derleme toplama.. yarında süpürme silme.. hadi herkese kolay gelsin..

nasıl?peeling yapınca problem kaldı mı merak ettim? : ) makyajını burda paylaşssanaaaa?
Henüz sadece 1 kez yaptım . Şimdilik bariz bir fark ama zamanla olur umarım . Benim topuklar krem sürmeyi bıraktığım an sertlesiyor . Belki peeling fayda saglar .
Bakalim .

Canım resim çektim ama yarışma başlayınca geri sildim . Zaten fotodaki haliyle ayna da gördüğüm halı aynı degildi nedense .
Iyi ki katılmadım cok guzel makyaj yapanlar var ben onlar kadar güzel yapamadım . Baska yarışmalara insallah

yaaa kesin öyledir.. ben de göz makyajında iddalı degilimdir : ) iki iddiasız olarak biz mi yarışsak hehe

"üşenme erteleme vazgeçmeee " bunu kendime de bol bol söylüyorum : )
Bir kitap da okumuştum bilincimiz olumsuz cümleleri kabul etmezmiş yani üşenme derseniz üşen olarak algılarmış.Yani endişelenme demek yerine sakin ol diye telkin vermeliymişiz kendimize.Paylaşmak istedim :) Ya çok iradesizim yapıcam diyorum yapamıyorum

çok haklısın canım.. aynı şeyi ben de yazdıktan sonra düşündüm.. "üşen ertele ve vazgeç" dedigimi.. yıllarca odamdaki panoda aşılı durdu bu duvar yazısı sözü.. meger ondan hep üşenip ereteleyip vazgeçmişim o zaman bu sözü olumluya çevirelim; " harekete geç, zamanında yap, ümitli ol" : ) mesela neleri yapıcam deyip yapmıyorsun?

Aynen öyle yapalım Mesela hergün soğuk suyla duş alma alışkanlığı kazanmak istiyorum olmuyor...

Aynen öyle yapalım Mesela hergün soğuk suyla duş alma alışkanlığı kazanmak istiyorum olmuyor...
dıdıdıdıdıdııddıddı çok zoooor .. çok faydalı ama kışın zor..ben anca yazın banyodan çıkmadan 10 saniye dayanabiliyorum.resmen nefesim kesiliyordu soguktan..ama o bile 100 kalori yaktırıyormuşşş

en az 20 25 dk durabiliyorum aslında hemde en soğuk ayarda ama girmeden öncesi çok zor hep kendi kendime bir bahane buluyorum

Merhaba kızlar. Nasılsıniz? Ben ilk sayfadan başladım okumaya, her mesajı okuyorum ama yazmak için bitirmeyi bekleyemedim.. Benim de ciddi anlamda bir değişime ihtiyacım var. Hem de öyle böyle değil hani diyoruz ya dipteyim sondayim diye işte tam olarak ordayım, dipte !!! Mutsuzluk abidesi olarak dolaşıyorum ortalarda Neyse gidip diğer mesajları okuyayım ben :)

merhaba canım mesela ne gibi degişiklere ihtiyacın var biraz anlatsana?dipteyim derken neler yapıyorsun veya neleri ihmal edip yapmıyorsun?

Merhaba. Şöyle söyleyeyim hiçbir zaman çok bakımlı biri olmadım zaten ama 3 yıllık işsizlik süreci + çok sevdiğim adamın terk etmesi ile Koyverdim kendimi. Mesela ; 1,5 yıl oldu saç duzlestiricimi çantasından çıkarmayali, cok beğenerek aldigim fondöteni bir kere yüzüme sürmeden çöpe attım, cok zor şartlarda aldigim güzelim nemlendirici+ göz çevresi kremi+ peeling+ maske setimi kullanmadım uzun zaman en son çöpe attım. Makyaj vs zaten hak getire... yeni birine açmaya kalktım kalbimi bugünlerde ama o da mutlu etmek yerine can yakıyor. Artık kendime bakmak, mutlu olmak istiyorum. Kpss den atanmami sağlayacak puani mi da aldım. Yeni bir çevreye böyle girmek istemiyorum acikcasi

tamamm hadi plan yapalım : ) bugün ne yapmak istersin kendin için? mesela peeling?mesela oje sürmek?mesela banyodan sonra saçlarını düzleştirmek gibi..

tamamm hadi plan yapalım : ) bugün ne yapmak istersin kendin için? mesela peeling?mesela oje sürmek?mesela banyodan sonra saçlarını düzleştirmek gibi..
Peeling urunum yok ki almam lazım. Ojelerim de bozulmuştur kesin, büyük bi makyaj çantası vardı atmistim içine hepsini. Bir duzlestirici var elimde bugüne kalan mesela son zamanlarda sinemaya gitmeye başladım yeniden. Hep botlarim spor tarziydi cuma günü gittim hotiç te % 50 indirim vardı deri bot aldım. Hiç kolye Takmazdim gittim çok beğenerek kolye aldım, bir kerecik de olsa taktım Ruhumu huyumu suyumu tarzimi komple degistirmek istiyorum. Zorla mutluluk olur mu bilmiyorum ama zorlayacagim. Geçmiş sayfaları okuyorum. Not aldım bazılarını onları alacağım bende. Tam aradığım yer bu konu. Mesajların için de tsk ederim arkadaşım

elinde kalan tek düzleştiriciyse hadi saçlarını düzleştir.. güzel bir başlangıç yap.. çoktan hak ettin bunu.. rica ederim sana oje önerebilirim madem alıcaksın:golden rose 5 numara.harika bir rengi var.. dogal tonları seviyorsan.. ben bu ara hep onu sürüyorum..

Aynen doğal tonları Seviyorum. Mutlaka bakacağım. Birazdan da kalkıp saçlarımı duzlestirecegim

harikasın canımm.. ben de peeling yaptım ardından nem maskesi ve sana dedigim ojeleri sürdüm.yarın resmini paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…