Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

merhaba :KK25: sodayı buz kalıplarına koyuyorsun,donuncada yüzüne sürüyorsun,tonik niyetine : ) eger bu sana soguk geldiyse yüzünü yıkadıktan sonra yine tonik niyetine sodayı pamuga döküp silebilrsin yüzünü.. cildinine canlılık verdigini fark ediceksin..:KK70:
bu sodayı ünlülerde çok kullanıyor.hatta siprey şişesine koyup yüzlerine sıktıklarını biliyorum.fakat hergün taze sodamı açıcaz.yoksa bir şişe soda bitene kadar işimizi görürümü?

En çok notu beğendim :KK48: yürüyüşe sabah çıkamadım, uyudum, pişmanim:KK12: bende öğleden sonra çıkıp yürürüm belki:KK54:
ben de en çok onu begendim :KK71::KK68: yürüyüşe çıkması işkence dönüşü keyif.. evet sen de hem vücuduna hem ruhuna bu iyiligi yap canımm :KK49:

bu sodayı ünlülerde çok kullanıyor.hatta siprey şişesine koyup yüzlerine sıktıklarını biliyorum.fakat hergün taze sodamı açıcaz.yoksa bir şişe soda bitene kadar işimizi görürümü?
zaten gazının biraz kaçması gerekiyor canım..sanırım bitene kadar kullanabilirsin.zaten cok uzun sürmez biter :KK66:

Eczanelerde bile sprey sisede satılıyormus. Sonuçta onlarda hemen bitmez. O yüzden bence her gün tazeye gerek yok

Eczanelerde bile sprey sisede satılıyormus. Sonuçta onlarda hemen bitmez. O yüzden bence her gün tazeye gerek yok
hollywood da kuaförler bu sodayı dediğimiz gibi sipray şişelerine koyup ünlülerin yüzlerine sıkıarlar.düşünün artık faydasını. dur gaza geldim eve geçerken sade soda alıyorum güzelleşiyorum :)

hollywood da kuaförler bu sodayı dediğimiz gibi sipray şişelerine koyup ünlülerin yüzlerine sıkıarlar.düşünün artık faydasını. dur gaza geldim eve geçerken sade soda alıyorum güzelleşiyorum :)
rica ederim canım : ) evet ben de okudum.özellikle yazın sıcak havalarda sodayı sprey şişesine koyup ferahlamak için kullanmak çok işe yarıyormuş..denemek lazım :KK66:

bugün neler mi yaptım? genel anlamda tembellik.. bu aralar sanırım hafif bir deprosyon geçiriyorum.. bir de geçen bir arkadaşımla konuşmuştum."hergün ev temizlemekten kendime bakamıyorum" dedim.o da "sen de hergün evi temizleme" dedi : ) bu kolay cevabı ben niye düşünemedim acaba :KK48: ev için kendimi paralamama gerek yok gerçekten.temmuzdan bu yana eve yardımcı almıyorum.bu hafta tekrar almaya başlıyorum..ayda bir de olsa işimi çok kolaylaştırıyordu..bu hafta halılarımda yıkanıyor.. oh miss gibi.. şimdi gelelim az da olsa yaptıklarıma;
nevresimi degiştirdim
siyahları yıkadım
bulaşık makinesi çalıştı,toplandı
mutfak toplandı temizlendi
yazlıkların yarısını henüz kaldırdım
kışlıkların yarısını da yerleştirdim
banyoları temizledim

kendim için hiçbir şey yapmadıgımı fark ediyorum şuan..gün bitmedigine göre hemen plan yapayım :
leslie 4 mil yapıcam birazdan
akşam 10dan sonra internete girmeyip kitap okuyacagım

son bir iki aydır internet bagımlısı oldum sanırım.kitap okumak hak getire.. sürekli inernette kadınlar kulübü,gazeteler,yazılar ,youtube bir de film izliyorum.. bunların hepsini hergün yapıyorum resmen.. gece yatışım 1-2 oluyor.uyku düzenim bozuldu..gece kalkıp gene internete bakıyorum..tam bir kısır döngü içindeyim.. artık bunu biraz sınırlamak istiyorum inşallah.. işte bugün de böyle geçti, geçiyor ve geçicek.. :KK51:

dün kendim için olanları yapamdım ne kitap ne spor..
bugün neler yaptım:
mutfagı topladım,
dolap kapaklarını çamaşır suyu ile sildim,
dolap içlerinin yarısını çamaşır suyu ile silip düzenledim,
mutfagı süpürdüm evi sildim,
çamaşır yıkadım astım,
bulaşık makinesini 2 kez çalıştırıp topladım

yine ev işleri yine ev işleri kendim için bu ara pek bir şey yapmıyorum.yarın yürüyüş yapıcam..

bugün neler yaptım;
1 saat yürüyüşte 350 kalori yaktım
Image-211.jpg

sonra duş aldım,kaşlarımı aldım,saçlarımı volüm vermesi için büyük bigudilerle sardım(bunu yeni ögrendim,yarın resimle paylaşıp anlatıcam nasıl yaptıgımı) saçlarım ince telli.bu sayede bütün gün saçlarım volümlü gezdim diyebilirim.kendimi güzel hissedicek şekilde giyindim,süslendim püslendim öyle işe gittim : ) genelde işe giderken süslüyüm ama bi bankaya giderken veya kısa süreli evden çıkmalarda gerçekten özensiz çıkıyorum dışarı..artık biraz daha dikkat edicem.. 2 tane oje aldım.yarın birini sürüp fotografını çekerim.. yemek yaptım,mutfagı derledim topladım temizledim,bir de çamaşır yıkadım astım.. bugün de böyle geçti işte :KK36:

Yani insanı zorla kedi sahibi yapacaksın Ayy çok özeniyorum böyle gördükçe benim küçük de anne oznur teyzem lere gidelim kedi sevelim diyor kedileri var. yeni yavruları oldu 4 tane :))
inşallah birgün olur canım.. çok güzel ve çok özel bir duygu.. kısaca AŞK:KK68:

X