bugün neler mi yaptım? genel anlamda tembellik.. bu aralar sanırım hafif bir deprosyon geçiriyorum.. bir de geçen bir arkadaşımla konuşmuştum."hergün ev temizlemekten kendime bakamıyorum" dedim.o da "sen de hergün evi temizleme" dedi : ) bu kolay cevabı ben niye düşünemedim acaba
ev için kendimi paralamama gerek yok gerçekten.temmuzdan bu yana eve yardımcı almıyorum.bu hafta tekrar almaya başlıyorum..ayda bir de olsa işimi çok kolaylaştırıyordu..bu hafta halılarımda yıkanıyor.. oh miss gibi.. şimdi gelelim az da olsa yaptıklarıma;
nevresimi degiştirdim
siyahları yıkadım
bulaşık makinesi çalıştı,toplandı
mutfak toplandı temizlendi
yazlıkların yarısını henüz kaldırdım
kışlıkların yarısını da yerleştirdim
banyoları temizledim
kendim için hiçbir şey yapmadıgımı fark ediyorum şuan..gün bitmedigine göre hemen plan yapayım :
leslie 4 mil yapıcam birazdan
akşam 10dan sonra internete girmeyip kitap okuyacagım
son bir iki aydır internet bagımlısı oldum sanırım.kitap okumak hak getire.. sürekli inernette kadınlar kulübü,gazeteler,yazılar ,youtube bir de film izliyorum.. bunların hepsini hergün yapıyorum resmen.. gece yatışım 1-2 oluyor.uyku düzenim bozuldu..gece kalkıp gene internete bakıyorum..tam bir kısır döngü içindeyim.. artık bunu biraz sınırlamak istiyorum inşallah.. işte bugün de böyle geçti, geçiyor ve geçicek..