Benim kendi saç rengi de çok koyu siyah. Ben evde boyadım gayet güzel tuttu. Loreal kullandım en kızılindan
canım benim hoşgeldin : )saçlar boyalı degil ve benim ki de simsiyah..o yüzden sana yardımcı olamayacagım bu konuda..Ama bende şimdi boya var saçımda. Dibi siyah ucu farklı renk. İkisini evde dengelemem imkansız sanırım.
canım merhaba görmemiştimmm teşekkürleeerrrr.. gece göz makyajı zor zanaat yaaa.katılmayı düşünüyor musun??? : )Kızlar yarışmayı gördünüz mu ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/goz-makyaji-yarismasi-gece-makyaji.763142/
Aynen gece makyajı zor .canım benim hoşgeldin : )saçlar boyalı degil ve benim ki de simsiyah..o yüzden sana yardımcı olamayacagım bu konuda..
canım merhaba görmemiştimmm teşekkürleeerrrr.. gece göz makyajı zor zanaat yaaa.katılmayı düşünüyor musun??? : )
katılsak mı ya?? az kaldı galiba..Aynen gece makyajı zor .
Katılmak isterim ama denemelerimin sonucu guzel olursa : )
Belki topiğin bakımlı kızları katılır .
Ayın 27 si katılım icin son gün .:)katılsak mı ya?? az kaldı galiba..
tamam ben de katılıyorum o zaman : )Ayın 27 si katılım icin son gün .:)
Canim ben katılmak istiyorum , kazanamam orası kesin ama hoş bir heyecan , anı olur .
Deneyeceğim , sonuc fena olmazsa resim gönderirim aksi halde maalesef .
Bakalim insallah yapabilirim
Katil canım cok guzel olur , umarım bende katılabilirim .tamam ben de katılıyorum o zaman : )
gayet bakımlı bir gün olmuş tebriklerBugün neler yaptım: argan yağı, hint yağı, badem yağını karıştırıp saçımı bir güzel yağladım ...
sonraa peeling jelim vardı onu yaptım üzerine kil maskesi yaptım ve de sonra ilacımı sürdüm..
vücuduma ise aslında tüm vücuduma değil sadece bacaklarıma çünkü çok kurumuşlardı : krem sürdüm nemlendirici...
dudağıma tarçın yağı sürdüm...sonra da nivea dudak nemlendiricisi sürdüm ki kurumasın....böyle....:)
ayy her gün böyle yapsam prenses olurum herhaldegayet bakımlı bir gün olmuş tebrikler
ne güzel olur gerçekten.. en azından haftanın 6 günü bakımlı 1 gün tatil yapsamm..ayy her gün böyle yapsam prenses olurum herhalde
Freeman ayak peelingi sipariş verdim umarım memnun kalırım . Merakla gelmesini bekliyorum .
Bb kremim var nadiren kullandığım fakat 15 dakika öncesinde yüzüme nemlendirici sürdüğüm halde sürdükten sonra yüzüm pütür pütür oluyor . Kabuklanmış gibi .
Nasıl kullanmalıyım , sizlerde varmı bu tarz bir sorun ?
Bugün bende ayaklarıma gliserin ve badem yağı karışımıyla masaj yaptım .
Yarışma için makyaj yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama yetiştiremedim . Konu açıldı .
Evde yatılı misafir var, o yüzden bir türlü fırsat bulamamıştım . Kısmet olmadı maalesef .
Teşekkür ederim . Hiç bundan olabileceğini düşünmedim . Yakın zaman da peeling yapıp , bb kremi tekrar denerim merak ettim şimdi .Yüzünüzdeki ölü tabaka yüzünden oluyor muhtemelen. Peeling yapmalısınız.
bugün kendim için neler mi yaptım:
evi zaten bir kaç gündür köşe bucak temizliyordum..bugün de üstünden geçtim..
duş aldıktan sonra bumble and bumble surf spreyini bu kez ıslak şaça taramadan sıktım,10 dk saçımı burgu yapıp topladım,sonra açtıgımda sonuç harika oldu .. hani beach waves denen bir saç şekillendirme modeli varya düzleştrici ile yapılıyor.saçlarım öyle oldu :)
eski ojeleri çıkarıp yeni ojelerimi sürdüm
inci küpelerimi taktım,deniz de bile bunları takıcam bronz ciltte harika duruyor..
ayaklarıma krem sürdüm(yazın en kötü görüntülerden biri bence çatlak ve nasırlı ayak,ayaklarımıza iyi bakalım :)
şimdi keyif zamanı:126:
nasıl?peeling yapınca problem kaldı mı merak ettim? : ) makyajını burda paylaşssanaaaa?Freeman ayak peelingi sipariş verdim umarım memnun kalırım . Merakla gelmesini bekliyorum .
Bb kremim var nadiren kullandığım fakat 15 dakika öncesinde yüzüme nemlendirici sürdüğüm halde sürdükten sonra yüzüm pütür pütür oluyor . Kabuklanmış gibi .
Nasıl kullanmalıyım , sizlerde varmı bu tarz bir sorun ?
Bugün bende ayaklarıma gliserin ve badem yağı karışımıyla masaj yaptım .
Yarışma için makyaj yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama yetiştiremedim . Konu açıldı .
Evde yatılı misafir var, o yüzden bir türlü fırsat bulamamıştım . Kısmet olmadı maalesef .
teşekkür ederimmmMerhabalar, yararlı bir konu olmuş öncelikle teşekkürler.
Ben saçlarımı burgu yaptım deyişinizi soracaktım. Herhangi bir görselle açıklamanız mümkün mü acaba, alıntı da olabilir