Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Ama bende şimdi boya var saçımda. Dibi siyah ucu farklı renk. İkisini evde dengelemem imkansız sanırım.
canım benim hoşgeldin : )saçlar boyalı degil ve benim ki de simsiyah..o yüzden sana yardımcı olamayacagım bu konuda..

canım merhaba görmemiştimmm teşekkürleeerrrr.. gece göz makyajı zor zanaat yaaa.katılmayı düşünüyor musun??? : )

geçen gün yapacaklarımı yazdımda yapmadım sanmayın..ütü dışında hepsini yaptım :) bu ara temizlik yapasım yok ama üşenme erteleme vazgeçme diyorum :)
bugün yapıcaklarım:
nevresim degişicek
çamaşırlar yıkanacak
tabiki yemek yapılacak
ütü yapılmayacak : ))))) belki böyle yazarsam olur
bir banyoyu toplayıp düzenlemiştim.şimdi diger banyo düzenlenecek

Aynen gece makyajı zor .
Katılmak isterim ama denemelerimin sonucu guzel olursa : )
Belki topiğin bakımlı kızları katılır .

katılsak mı ya?? az kaldı galiba..
Ayın 27 si katılım icin son gün .:)
Canim ben katılmak istiyorum , kazanamam orası kesin ama hoş bir heyecan , anı olur .
Deneyeceğim , sonuc fena olmazsa resim gönderirim aksi halde maalesef .
Bakalim insallah yapabilirim

tamam ben de katılıyorum o zaman : )

bu aralar burayı ihmal ettim ama bakım adına pek birşey yapmayınca (ev temizligi dahil) yazmak pek içimden gelmedi..genelde evim toplu ama temizlik yapamadım.bugün eşim ev süpürdü ben evi toparladım temizledim,çamaşır yıkadım,nevresimi degiştirdim.. şu "gece makyajı" yarışmasına da katılamadım.. gündüz olsa neyse işte bu hafta da böyle geçti.yani biraz bakımlı biraz bakımsız.. haftaya daha iyi geçicek çünkü kendime ayıracak vaktim olucak : )

Bugün neler yaptım: argan yağı, hint yağı, badem yağını karıştırıp saçımı bir güzel yağladım ...
sonraa peeling jelim vardı onu yaptım üzerine kil maskesi yaptım ve de sonra ilacımı sürdüm..
vücuduma ise aslında tüm vücuduma değil sadece bacaklarıma çünkü çok kurumuşlardı : krem sürdüm nemlendirici...
dudağıma tarçın yağı sürdüm...sonra da nivea dudak nemlendiricisi sürdüm ki kurumasın....böyle....:)

gayet bakımlı bir gün olmuş tebrikler

Freeman ayak peelingi sipariş verdim umarım memnun kalırım . Merakla gelmesini bekliyorum .

Bb kremim var nadiren kullandığım fakat 15 dakika öncesinde yüzüme nemlendirici sürdüğüm halde sürdükten sonra yüzüm pütür pütür oluyor . Kabuklanmış gibi .
Nasıl kullanmalıyım , sizlerde varmı bu tarz bir sorun ?
Bugün bende ayaklarıma gliserin ve badem yağı karışımıyla masaj yaptım .
Yarışma için makyaj yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama yetiştiremedim . Konu açıldı .
Evde yatılı misafir var, o yüzden bir türlü fırsat bulamamıştım . Kısmet olmadı maalesef .

Yüzünüzdeki ölü tabaka yüzünden oluyor muhtemelen. Peeling yapmalısınız.

Yüzünüzdeki ölü tabaka yüzünden oluyor muhtemelen. Peeling yapmalısınız.
Teşekkür ederim . Hiç bundan olabileceğini düşünmedim . Yakın zaman da peeling yapıp , bb kremi tekrar denerim merak ettim şimdi .

Merhabalar, yararlı bir konu olmuş öncelikle teşekkürler.
Ben saçlarımı burgu yaptım deyişinizi soracaktım. Herhangi bir görselle açıklamanız mümkün mü acaba, alıntı da olabilir

nasıl?peeling yapınca problem kaldı mı merak ettim? : ) makyajını burda paylaşssanaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…