kesinliklee ediyor : )evet motive eder heralde bizi...
ben de evde bayılırım saçlarıma.. nasıl güzel modeller oluyor evde.aynısını dışarı çıkarken yapmaya çalışıyordum.. ı-ıh olmuyordu.. o yüzden dışarı çıkarken içimden "ben bugün evdeyim" deyip saçımı topluyorum ve işe yarıyor.aynı evdeki gibi oluyor öyle söyleyinceayy bugün çok erken gittim okula
ama saçlarımı akşamdan yıkamıştım hiç düzleştirici yada maşa kullanmadan çok güzellerdii
bakımsız güzel oldum yanii
o zaman sana bir önerim olucak yarın.şimdi paylaşamıyorum ama yarın bir bakım kürü paylaşıcam fotolu saç dökülmesiyle ilgili : )Ben de hc saç bakım yağı aldım. Akşam misafirlerim gelince süremedim, gece sürdüm mecbur. Az önce de yıkadım saçları.
Saç bakım işlerine fena sardım bu ara.
o zaman sana bir önerim olucak yarın.şimdi paylaşamıyorum ama yarın bir bakım kürü paylaşıcam fotolu saç dökülmesiyle ilgili : )
Ben de bekliyorum merakla. Saçlarım çok feci dökülüyoro zaman sana bir önerim olucak yarın.şimdi paylaşamıyorum ama yarın bir bakım kürü paylaşıcam fotolu saç dökülmesiyle ilgili : )
Ben de bazen limonlu yeşil çay içiyorum.Devamlı içsem acaba metabolizmamı da hızlandırır mı?Hemen bol limonlu Yeşilçay yap canım .bende şimdiye kadar ise yaradı. 2 3 kupa içmelisin.
Nihayet saçlarımı boyadım kızil renge. Eşim boyadı inşallah güzel olur. Bugün bi etek almıştım onu giydim kızım anne Üniversiteliler gibi olmuşsun dediçok mutlu oldummmm
mesela ne gibi bakımlar yapıyorsun da hiçbir degişiklik yok canım?off bakım yapıyorum ama ortada bi değişiklik bi güzellik yoksimsims el at banaa benim moralim sıfır sıfır
çok iyi yapıyorsun canım :) nil gün ün hipnoz telkinleri mi canım?nasıl ,iyi geliyor mu?Her gün yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum.Ve cildimi güzelleştirdi.Bir de sık sık dudaklarıma krem sürüyorum.
Gece yemek yiyordum.Bunu bırakmayı gerçekten istedim ve şimdi gece uyanmıyorum bile.:) Gece yemek çok kilo aldırmıştı.Şimdi ise vermeye başladım.
Ruh sağlığımı dengelemek için de hipnoz dinliyorum.
harikasın canım tebrikler..günün en bakımlı hatunu sen oldunNihayet saçlarımı boyadım kızil renge. Eşim boyadı inşallah güzel olur. Bugün bi etek almıştım onu giydim kızım anne Üniversiteliler gibi olmuşsun dediçok mutlu oldummmm
mesela ne gibi bakımlar yapıyorsun da hiçbir degişiklik yok canım?
bana sanki seninki senin ruh halinle alakalı gibi geldi.. bazen bende öyleyim.. herşey tamam ama yine de çirkin hissediyorum o gün kendimi..o gün nasıl hissettigim ve o gün neler yaşadıgımla ilgi oluyor benimki..yanaklarını ortaya çıkarmak için youtube videolarından makyaj hileleri ögrenebilirsin.aydınlatıcılarla elmacık kemiklerini çıkarabilirsin mesela.. kaşlarını saç tonundan biraz açık kahverengi tonlarında farla boyamanı öneririm.. olmayan kaş bile harika gözüküyor..cilt lekeleri zor geçiyor maalesef belki bir güzellik uzmanına gitmen gerekebilir,saç dökülmesi maalesef çogumuzun derdiii..yarın saç dökülmesi ile ilgili bir bakım önericem,istersen yaparsın sen de. bakıma devam.. pes etmek yokcilt lekelerim var düzenli tonik&peeling yapıyorum ve yoğurtlu karbonat cildim eskiye göre sivilceli değil düzeldi ama lekeli hala..
barcelino yağı sürüyorum saçıma hala dökülüyor..
kaşlarım zaten hiç yok..
yüzümde dümdüz a4 kağıt gibi hiç yanak yok
bir de genelde kalem,rimel ve ruj sürerim saçlarım öyle yağlı gezmem giyimimi herkes beğenir ortama göre iyi giyinenler arasındayım ama tipimde bi paspallık var,sanki hiç makyaj yapmamışım hiç özenmemişim gibi aksine de özenirim ama
mesela ne gibi bakımlar yapıyorsun da hiçbir degişiklik yok canım
çok iyi yapıyorsun canım :) nil gün ün hipnoz telkinleri mi canım?nasıl ,iyi geliyor mu?
harikasın canım tebrikler..günün en bakımlı hatunu sen oldun
Kızlar merhaba bayadır yazamadım. Dolayısıyla bakımsız bakımsız da gezdim rezil durumdayım.
Ağdaydı, boya vaktiydi hepsi geldi gelmesine de para sıkıntı şuan da.
Ama tabiki günlük bakımlar ihmal edilmiyor ;
Dişler fırçalanıyor, yüz temizleniyor, ayak bakımı yapılıyor, ojesiz gezilmiyor.
Arada saçlarımı da düzleşetiriyorum ama boya geldiği için çirkin duruyor sanki.
Saçım normalde çok koyu siyah açmadan herhangi bir renk tutturmak imkansız gibi bişey. Evde boyasam böyle bi sorunum var. Napsam bilemedim.