Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

ayy bugün çok erken gittim okula
ama saçlarımı akşamdan yıkamıştım hiç düzleştirici yada maşa kullanmadan çok güzellerdii
bakımsız güzel oldum yanii

ayy bugün çok erken gittim okula
ama saçlarımı akşamdan yıkamıştım hiç düzleştirici yada maşa kullanmadan çok güzellerdii
bakımsız güzel oldum yanii
ben de evde bayılırım saçlarıma.. nasıl güzel modeller oluyor evde.aynısını dışarı çıkarken yapmaya çalışıyordum.. ı-ıh olmuyordu.. o yüzden dışarı çıkarken içimden "ben bugün evdeyim" deyip saçımı topluyorum ve işe yarıyor.aynı evdeki gibi oluyor öyle söyleyince

Ben de hc saç bakım yağı aldım. Akşam misafirlerim gelince süremedim, gece sürdüm mecbur. Az önce de yıkadım saçları.

Saç bakım işlerine fena sardım bu ara.

Ben de hc saç bakım yağı aldım. Akşam misafirlerim gelince süremedim, gece sürdüm mecbur. Az önce de yıkadım saçları.

Saç bakım işlerine fena sardım bu ara.
o zaman sana bir önerim olucak yarın.şimdi paylaşamıyorum ama yarın bir bakım kürü paylaşıcam fotolu saç dökülmesiyle ilgili : )

off bakım yapıyorum ama ortada bi değişiklik bi güzellik yok simsims el at banaa benim moralim sıfır sıfır

Her gün yüzümü yüz temizleme jeliyle yıkıyorum.Ve cildimi güzelleştirdi.Bir de sık sık dudaklarıma krem sürüyorum.
Gece yemek yiyordum.Bunu bırakmayı gerçekten istedim ve şimdi gece uyanmıyorum bile.:) Gece yemek çok kilo aldırmıştı.Şimdi ise vermeye başladım.
Ruh sağlığımı dengelemek için de hipnoz dinliyorum.

Nihayet saçlarımı boyadım kızil renge. Eşim boyadı inşallah güzel olur. Bugün bi etek almıştım onu giydim kızım anne Üniversiteliler gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldummmm

off bakım yapıyorum ama ortada bi değişiklik bi güzellik yok simsims el at banaa benim moralim sıfır sıfır
mesela ne gibi bakımlar yapıyorsun da hiçbir degişiklik yok canım?

çok iyi yapıyorsun canım :) nil gün ün hipnoz telkinleri mi canım?nasıl ,iyi geliyor mu?

Nihayet saçlarımı boyadım kızil renge. Eşim boyadı inşallah güzel olur. Bugün bi etek almıştım onu giydim kızım anne Üniversiteliler gibi olmuşsun dedi çok mutlu oldummmm
harikasın canım tebrikler..günün en bakımlı hatunu sen oldun

mesela ne gibi bakımlar yapıyorsun da hiçbir degişiklik yok canım?

cilt lekelerim var düzenli tonik&peeling yapıyorum ve yoğurtlu karbonat cildim eskiye göre sivilceli değil düzeldi ama lekeli hala..

barcelino yağı sürüyorum saçıma hala dökülüyor..

kaşlarım zaten hiç yok..

yüzümde dümdüz a4 kağıt gibi hiç yanak yok

bir de genelde kalem,rimel ve ruj sürerim saçlarım öyle yağlı gezmem giyimimi herkes beğenir ortama göre iyi giyinenler arasındayım ama tipimde bi paspallık var,sanki hiç makyaj yapmamışım hiç özenmemişim gibi aksine de özenirim ama

bana sanki seninki senin ruh halinle alakalı gibi geldi.. bazen bende öyleyim.. herşey tamam ama yine de çirkin hissediyorum o gün kendimi..o gün nasıl hissettigim ve o gün neler yaşadıgımla ilgi oluyor benimki..yanaklarını ortaya çıkarmak için youtube videolarından makyaj hileleri ögrenebilirsin.aydınlatıcılarla elmacık kemiklerini çıkarabilirsin mesela.. kaşlarını saç tonundan biraz açık kahverengi tonlarında farla boyamanı öneririm.. olmayan kaş bile harika gözüküyor..cilt lekeleri zor geçiyor maalesef belki bir güzellik uzmanına gitmen gerekebilir,saç dökülmesi maalesef çogumuzun derdiii..yarın saç dökülmesi ile ilgili bir bakım önericem,istersen yaparsın sen de. bakıma devam.. pes etmek yok

Nil gün ve ofelya Thomas var. Gevşeme sağlıyor. Stresini atıyorsun iyi oluyor.

merhaba kızlar : ) telefonum yaklaşık bir aydır tamirdeydi ve dün en sonunda telefonuma kavuştum.şimdi bu sevincle ilk paylaşımımı yapıyorum."ibrahim saraçoglu saç dökülmesi kürü".bu ürünü alalı sanırım bir yıl oldu ve sadece birkaç kez kullandım.bugün tekrar kullanmaya başlıyorum..içinde kendi üretimleri olan lavantalar var.siz aktardan da alıp yapabilirsiniz… tarifi birebir yazıyorum..

tarifi:Bitkiden bir tatlı kaşıgı 750 ml kaynamakta olan klorsuz suya ilave ediniz.Yaklaşık beş dakika yüksek sıcaklıkta (kaynama noktasına yakın) ağzı kapalı olarak kaynatınız.Kaynama tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz ve ılıkken süzünüz.Eger saçlarınız temizse demlediginiz bitkinin suyuyla saçlarınızı yıkayınız ve yarım saat etki ettiriniz.Yarın saat etki ettikte sonra sadece suyla durulayınız.Eger saçlarınız kirliyse ve çok yaglanmışsa önce sabun (tabi yeşil sabun) veya şampuan ile yıkayınız.Sonra demlenmiş bitkinin suyuyla yıkayarak yarım saat etki ettiriniz.Daha sonra sadece suyla durulayınız.Saç dökülmesi durana kadar haftada bir-iki defa uygulayınız.her defasında taze hazırlanmalıdır.Saç dökülmesi durduktan sonra dökülmeyi önleme amaçlı olarak zaman zaman uygulayabilrsizniz

eve yeni gelmiş yorgun bir savaşçı olarak hiç halim olmasa da yapmayı planladıklarım:
tam 1 haftadır ütü ütü ütü diyorum..umarım bu akşam olucak : )
iki farklı yemek yapılacak
ev toparlanacak,mutfak ve banyo temizlenecek
çamaşır yıkanacak
süpürme silme toz alma belki yarına kalabilir.bunlar bitsinde şimdilik..

Kızlar merhaba bayadır yazamadım. Dolayısıyla bakımsız bakımsız da gezdim rezil durumdayım.
Ağdaydı, boya vaktiydi hepsi geldi gelmesine de para sıkıntı şuan da.
Ama tabiki günlük bakımlar ihmal edilmiyor ;
Dişler fırçalanıyor, yüz temizleniyor, ayak bakımı yapılıyor, ojesiz gezilmiyor.
Arada saçlarımı da düzleşetiriyorum ama boya geldiği için çirkin duruyor sanki.
Saçım normalde çok koyu siyah açmadan herhangi bir renk tutturmak imkansız gibi bişey. Evde boyasam böyle bi sorunum var. Napsam bilemedim.

Benim kendi saç rengi de çok koyu siyah. Ben evde boyadım gayet güzel tuttu. Loreal kullandım en kızılindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…