- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
bende sirle aldım geçen hafta ama hemen bir hafta sonra çıktı.Hayır tüm kol
sagol canım : ) çok hızlı gidiyorsun süper.. kitap seni sarmış anlaşılan : )ben daha tam başlayamadım inşallah bugün..Günaydın
Sana kolay gelsin canım
Ben de yuruyus yapmak istiyorum bakalım ogleden sonra belki.
Kitap okuyorum ben de pazara kadar biraz yavaş sindirerek okumak istiyorum. Ama nerdeyse 150 ye yaklaşım. Çocukları parka goturecem benim planlarim bunlar. Evime gideyim ben de perde yıkıycam memlekete gelicem diye yıkamamistim
bilmiyorum nedenini bir kaç kişi daha söylemişti bunu.. gayet iyi gidiyorsun firuzeNedense bazı konularin iletim raporlarını almıyorum. Konuyu takip ettiğim halde bu iletini yeni okuyorum canım. Evet kitabı okumaya başladım ve ilgimi çekti. Yuruyusumu yaptım. Bu beni gerçekten mutlu ediyo.
bugün neler yaptım?
neler yapmadım ki…
salonu,mutfagı,odaları topladım,süpürdüm,sildim..
perdeleri yıkadım, astım(2 odanınki yarına kaldı)
banyoları temizledim,süpürdüm,sildim.
perdeler dışında 2 kere makine çalıştırdım..
elde bulaşık yıkadım..
akşamda kendime ödül olarak arkadaşımla dışarı çıktım.önce alışveriş ve kızkıza yemek yedik..şimdi de kitap okuma zamanı
yapamadıklarım:
film izleyemedim
spor yapamadım(temizlik dışında : )
sagol canım benim haklısın.. bu araa ev hep temiz olsun diye çok ugraşıyorum ve gerçekten çok emek istiyor aynı hayat gibi..Canım temizlik başlı başına spor zaten. Oh ne güzel miss gibi ev. Özellikle perde yıkadıktan sonra evdeki kokuya bayilirim
Hemen bol limonlu Yeşilçay yap canım .bende şimdiye kadar ise yaradı. 2 3 kupa içmelisin.pazar günü ve dün temizlik yapamayınca ev hemen dagıldı ve tozlandı..bugün sadece toparlama işlerimi yapabildim.yarına ise süpürme ve ütü var..
bugün yaptıklarım:
evim için:
2 kez camaşır yıkandı asıldı..
bulaşık makinesi 2 kez yıkandı,toplandı
mutfak toplandı temizlendi
banyo temizlendi
nevresim degiştirildi
yatak odası toplandı
kendim için:
şuan "kazara koca" isimli romantik komedi filmi izliyorum.uma thurman başrolde..tavsiye ederim,keyifli bir film..
bugün grip olmamaya çalışmakla geçiyor.. grip aşısı olmama ragmen hafif bir kırıklık,halsizlik ve baş agrısı mevcut maalesef.. tyloll ve film ile yatakta dinlenmeye çalışıyorum..
sagol canımHemen bol limonlu Yeşilçay yap canım .bende şimdiye kadar ise yaradı. 2 3 kupa içmelisin.
merhaba canım hoşgeldin.. yazmak iyi geliyor.. istersen denekızlar topiğinizi cok begendim yeni evliyim çalışıorum mesajlarınızı okudukça güç geliyor sanki çünkü herşey yorucu oluyor iş ve ev oluncaaa
merhaba : ) ee hadi katılın bu topige neler yapacagınızı ve yaptıklarınızı yazın burayamerhaba ben de bakımlı olmak istiyorum bazen kendime bakıyorum bazen de hiç içimden bir şey yapmak gelmiyor eşim de bakımlı olmamı çok istiyor ben bir de rejim yapıyorum kilo problemi olunca heralde o da şevkimi kırıyor ...