Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

bende sirle aldım geçen hafta ama hemen bir hafta sonra çıktı.Hayır tüm kol

dolunay epilasyonu diye bir topik var burada takip etmenizi tavsiye ederim.ben genelde o tarihlerde epilasyon yapıyorum biraz daha geç çıkıyor.ama geçtiğimiz hafta bayrama yaklaşıyoruz ve adet olucam diye bu seferlik uymiim bişey olmaz dedim ama malesef kollarımı aldırdıktan 5 gün sonra çıkmaya başladı,yarın iki hafta olacak epey çıkmış durumda..bıyıklarım epeey uzadı,adetim diye aldıramıyorum da öylee bıyıklı bıyıklı geziyorum malesef

bayramda biz memleketteydik,hem kv.de de hem de annemde.4 günü de çok yoğun geçti,dün gece 3.30 da geldik eve..
giderken çamaşır yıkamıştım onlar toplanacak,eşya hazırlarken biraz dolabı ve yatak odasını dağıtmıştım orası toplanacak,bayramda kirlenenler yıkanacak,5 kilo süt aldım onu yoğurt yapıcam,gitmeden temizlik yapamamıştım evi en azından süpürücem..bunları akşam 7 de eve gittikten sonra yapıcam o kadar gözümde büyüyor ki anlatamam

bir de adetim diye ayak tırnaklarımı kesememiştim,adet olmadan önce de unutmuşum biraz uzadı..bu sabah ütü yaparken eşim geldi baktı,nolduu dedim "bizim ahmet abi bile manikür yapıyor,senin tırnaklarının haline bak dedi" bende o zaman bende gidiim hemen manikür yaptıriim dedim,yok sen tırnaklarını kessen bana yeter dedi yaa,galiba bakımsızlığın dibine vurdum

günaydın kızlar : ) yaşasın bugün evdeyimmm veee temizilik, bakım, spor , kitap okuma ve film seyretmeyle geçiricem bugünümü..
işte yapacaklarım:
perdeler yıkanacak
ev süpürülüp silinecek
yemek yapılacak
60dk tempolu yürüyüş
romantik bir komedi filmi ve yol kitabını okumayı planlıyorum.işte bugün ki planlarım..herkese güzel bir gün dilerim..

Günaydın
Sana kolay gelsin canım
Ben de yuruyus yapmak istiyorum bakalım ogleden sonra belki.
Kitap okuyorum ben de pazara kadar biraz yavaş sindirerek okumak istiyorum. Ama nerdeyse 150 ye yaklaşım. Çocukları parka goturecem benim planlarim bunlar. Evime gideyim ben de perde yıkıycam memlekete gelicem diye yıkamamistim

sagol canım : ) çok hızlı gidiyorsun süper.. kitap seni sarmış anlaşılan : )ben daha tam başlayamadım inşallah bugün..

Nedense bazı konularin iletim raporlarını almıyorum. Konuyu takip ettiğim halde bu iletini yeni okuyorum canım. Evet kitabı okumaya başladım ve ilgimi çekti. Yuruyusumu yaptım. Bu beni gerçekten mutlu ediyo.

Nedense bazı konularin iletim raporlarını almıyorum. Konuyu takip ettiğim halde bu iletini yeni okuyorum canım. Evet kitabı okumaya başladım ve ilgimi çekti. Yuruyusumu yaptım. Bu beni gerçekten mutlu ediyo.
bilmiyorum nedenini bir kaç kişi daha söylemişti bunu.. gayet iyi gidiyorsun firuze

bugün neler yaptım?
neler yapmadım ki…
salonu,mutfagı,odaları topladım,süpürdüm,sildim..
perdeleri yıkadım, astım(2 odanınki yarına kaldı)
banyoları temizledim,süpürdüm,sildim.
perdeler dışında 2 kere makine çalıştırdım..
elde bulaşık yıkadım..
akşamda kendime ödül olarak arkadaşımla dışarı çıktım.önce alışveriş ve kızkıza yemek yedik..şimdi de kitap okuma zamanı

yapamadıklarım:
film izleyemedim
spor yapamadım(temizlik dışında : )

Canım temizlik başlı başına spor zaten. Oh ne güzel miss gibi ev. Özellikle perde yıkadıktan sonra evdeki kokuya bayilirim

Canım temizlik başlı başına spor zaten. Oh ne güzel miss gibi ev. Özellikle perde yıkadıktan sonra evdeki kokuya bayilirim
sagol canım benim haklısın.. bu araa ev hep temiz olsun diye çok ugraşıyorum ve gerçekten çok emek istiyor aynı hayat gibi..

pazar günü ve dün temizlik yapamayınca ev hemen dagıldı ve tozlandı..bugün sadece toparlama işlerimi yapabildim.yarına ise süpürme ve ütü var..
bugün yaptıklarım:
evim için:
2 kez camaşır yıkandı asıldı..
bulaşık makinesi 2 kez yıkandı,toplandı
mutfak toplandı temizlendi
banyo temizlendi
nevresim degiştirildi
yatak odası toplandı

kendim için:
şuan "kazara koca" isimli romantik komedi filmi izliyorum.uma thurman başrolde..tavsiye ederim,keyifli bir film..

bugün grip olmamaya çalışmakla geçiyor.. grip aşısı olmama ragmen hafif bir kırıklık,halsizlik ve baş agrısı mevcut maalesef.. tyloll ve film ile yatakta dinlenmeye çalışıyorum..

Hemen bol limonlu Yeşilçay yap canım .bende şimdiye kadar ise yaradı. 2 3 kupa içmelisin.

bugün evdeyim ve sabahtan bu yana yaptıklarım:
banyo dolaplarımı sildim,düzenledim,atılacakları attım.
toka çekmecemi düzenledim
makyaj malzemelerimi düzenledim,atılacakları attım ve makyaj fırçalarımı tek tek temizledim

yapıcaklarım:
2 odamın perdesi kalmıştı onlar yıkanacak
banyo temizlenecek
mutfak toparlanıp temizlenecek
çamaşır yıkanacak
ev süpürülecek silinecek
akşama halim kalırsa ütü yapılacak

yer silmeyi bugün yapmamaya karar verdim.ütüyü de umarım bu akşam yaparım..

sabahkiler dışında bugün yaptıklarım:
evi süpürdüm ,toz aldım
ortalıgı topladım
mutfagı topladım tezgahı temizledim
bulaşık makinesini çalıştırıp topladım
4 kez çamaşır makinesini çalıştırdım
perdeler yıkandı aslıdı
banyoda; küvet, lavobo, klozet temizlendi,banyo aynası temizlendi

salon mobilyalarında bardak lekeleri ve parmak izleri vardı.internetten sıvı deterjanla temizleyin diyordu ve gerçekten güzel temizledi,tertemiz oldu.mobilya cilası kullanmaktan kurtuldum..karbonat veya sirke de mobilya lekelerini güzel temizliyormuş bu arada..bir dahakine onları deneyecegim

kızlar topiğinizi cok begendim yeni evliyim çalışıorum mesajlarınızı okudukça güç geliyor sanki çünkü herşey yorucu oluyor iş ve ev oluncaaa

merhaba ben de bakımlı olmak istiyorum bazen kendime bakıyorum bazen de hiç içimden bir şey yapmak gelmiyor eşim de bakımlı olmamı çok istiyor ben bir de rejim yapıyorum kilo problemi olunca heralde o da şevkimi kırıyor ...

merhaba : ) ee hadi katılın bu topige neler yapacagınızı ve yaptıklarınızı yazın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…