Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

merhaba canım tek yapman gereken ev için,kendi kişisel bakımın için bugün ne yapmak istiyorsun veya ne yaptın ? bunları yazmak.kullandıgın memnun kaldıgın ürünleri paylaşmak.. :KK66:

Merhabalar ben de yazmak istiyorum burada. Ev düzeni temizliği konusunda iyiyim ama pek dikkat etmiyorum kendime görünüşüme. Toparlar mıyım kendimi. Bide yakın zaman da nişanlanıcam inşallah.

Ben yazsam da uygulanamıyorum yaaa ne zamandır sacimi boyuycam ayak bakımı yapıcam. Kişisel bakım olarak tek yaptığım kıl tüy işleri ve düzenli banyo. Ter kokusuna hiç tahammülüm yok. Haa bu arada ter kokusuna kesin çözüm karbonat. Hem doğal hem ucuz hem missler gibi ne koku ne rahatsızlık. Koltuk altı stikleri meme kanserine sebep oluyomus öğrendikten sonra doğal çözüm araştırmalarım neticesinde karbonat ta karar kildim.

Ben yazsam da uygulanamıyorum yaaa ne zamandır sacimi boyuycam ayak bakımı yapıcam. Kişisel bakım olarak tek yaptığım kıl tüy işleri ve düzenli banyo. Ter kokusuna hiç tahammülüm yok. Haa bu arada ter kokusuna kesin çözüm karbonat. Hem doğal hem ucuz hem missler gibi ne koku ne rahatsızlık. Koltuk altı stikleri meme kanserine sebep oluyomus öğrendikten sonra doğal çözüm araştırmalarım neticesinde karbonat ta karar kildim.
ben de zararını ögrendigimden beri hiç kullanmıyorum koltukaltı stickerini.karbonatı bilmiyordum ama.. yarın yap işte, saçlarını boya.anlaştık mı?? : )

Ayy aslında ne güzel olur eşim görünce mutlu olur eşim kısacık istiyor saçlarımı ama ben kısa saç hiç sevmiyorum. Napsam bi kerecik esine mi uysam da kısacık modern bi tarz kestirsem mi.

Ayy aslında ne güzel olur eşim görünce mutlu olur eşim kısacık istiyor saçlarımı ama ben kısa saç hiç sevmiyorum. Napsam bi kerecik esine mi uysam da kısacık modern bi tarz kestirsem mi.
şu nasıl olur ne uzun ne kısa orta boy omuzda uzun küt kesitir nasıl?

Yok İşte ben de tam senin dediğin gibi kestirdim ama beğenmiyo öyle illa kısacık istiyo ama yok yaa kiyamiyorum saclarima

Dün evi bakıma lamıştım bugün ise kendim için ufak tefek şeyler yaptım. Önce duş aldım, sonra çıkan kaşlarımı düzelttim, saç serumumu sürdüm ve saçlarımı düzleştirdim. :)

3 haftadır sinemaki bakımımı düzenli yapıyorum, geçen haftaki temizlik faciası sonucu ellerim mahvolmuştu. Manikür yaptırdım ben de şimdi tertemiz görünüyor.

Hc bakım aldım saçlarım için. Taktım kafayı saç uzatmaya bu aralar hayır ola.

Ben de denicem hemen, teşekkürler...

bayram yogun geçince yazıcaklar birikince ve yazmaya üşenince kısa bir özet geçeyim dedim.. hergün temizlik yaptım süpürdüm,sildim.misafirler için yemekler hazırladım.misafirlige giderken kurabiyeler yapıp götürdüm..ütülerimi bitirdim(dag gibiydi.. : ) kendi bakımım adına pek bir şey yapmadıgımı şu an fark ediyorum.. evde ve dışarda bakımlı olmaya çalıştım..çalıştım diyorum çünkü zamanı iyi degerlendiremeyip bugün istedigim gibi saç makyaj yapıp evden çıkamadım.. halaa yazlıkları kaldıramadım maalesef..mevsimlikler ve hırkalarla idare ediyorum ama bu haftasonu artık yaparım umarım.. çamaşır odasını düzenledim.. ben bu bayram tatilinde bunları yapabildim..

Slm bende de geldim 8 aylık oğlum var bnmde ondan vakit kaldıkta yapıyorum az önce objeleri sildim yeni sürdüm ve ayak kremimi sürdüm iyi geldi :)

Yarında saçlarıma maşa yapıp oğlumu da alıp alışverişe çıkcam ve ben sanırım bunalıma giriyorum kızlar :KK43:

Yarında saçlarıma maşa yapıp oğlumu da alıp alışverişe çıkcam ve ben sanırım bunalıma giriyorum kızlar :KK43:
merhaba canım hoşgeldin : ) aynı dert bende de var. bir yorgunluki bir bıkkınlık, bir hiçbir şeye yetememezlik,işleri yetiştiremezlik vs vs.. sen neden bunalıma giriyorsun??

hayatı planlamayla ilgili bir bilgisi olan,bizimle paylaşmak isteyen var mı?gerçekten bu konuda yardım istiyorum.. herşeyi erteleyip yumurta kapıya dayanınca yapmaktan yoruldumm..
Aynı şeyler ne yazıkki uykusuzluk yetişememek biraz da eşinle sorunlar var :KK43:
Talya sen de yaz yapmak istediklerini,günlük olarak yaptıklarını.. bebek olunca anlattıkların normal gözüküyor.. umarım hayatımız düzene çabucak girer :KK68:

hayatı planlamayla ilgili bir bilgisi olan,bizimle paylaşmak isteyen var mı?gerçekten bu konuda yardım istiyorum.. herşeyi erteleyip yumurta kapıya dayanınca yapmaktan yoruldumm..

Talya sen de yaz yapmak istediklerini,günlük olarak yaptıklarını.. bebek olunca anlattıkların normal gözüküyor.. umarım hayatımız düzene çabucak girer :KK68:
Kesinlikle ilacı olsa başına sürer ama bu yumurta kapıya dayanma hikayesine çok asinayim. Tek yapmamız gereken plan yapıp uygulamaya koymak ve tembelliği bırakmak. Söylemesi kolay yapması zor. Ama başka da çaresi yok.

X