saç bonesi:watson'da satılıyor sanırım..saçlarınızı bone ile kapatıp hergün duş alırsınız 2 günde 1 saçlarınızı yıkarsınızyazın her gün yıkanmayı alışkanlık haline getirmiştim ama okullar açılınca haftada 3 kez falana düştü yıkanma sürem.Çünkü saçlarımı düzleştirmeden evden çıkamıyorum ve hergün düzleştirmeye de üşeniyorum.bana bir çözüm bulun lütfen
ıslanmayı tamamen önler dimisaç bonesi:watson'da satılıyor sanırım..saçlarınızı bone ile kapatıp hergün duş alırsınız 2 günde 1 saçlarınızı yıkarsınız
evet canım dikkat ederek yıkanırsın gene de.özellikle kenarlara ve enseye.. bir dene bakalım umarım işe yararıslanmayı tamamen önler dimi
kesinlikle denicem çok teşekkür ederin canmevet canım dikkat ederek yıkanırsın gene de.özellikle kenarlara ve enseye.. bir dene bakalım umarım işe yarar
1 hafta mı? çok erkenmiş kol için.ben bu ara almıyorum ama belki güzellik uzmanına gidip sir yaptırabilirsin.ben ayda 1 gidiyordum o da yetiyordu bana..çünkü kolumu tam alamıyorum..tam alamayınca benim de daha çabuk çıkıyor..kendimden örnekle bunu söylebiliyorum sadecekesinlikle denicem çok teşekkür ederin canmbir sorunum daha var ben kollarımı makineyle yada sir ağdayla alıyorum ama 1 hafta sonra yine çıkıyor sence ne yaparsam sorun çözülür
bende sirle aldım geçen hafta ama hemen bir hafta sonra çıktı.Hayır tüm kol1 hafta mı? çok erkenmiş kol için.ben bu ara almıyorum ama belki güzellik uzmanına gidip sir yaptırabilirsin.ben ayda 1 gidiyordum o da yetiyordu bana..çünkü kolumu tam alamıyorum..tam alamayınca benim de daha çabuk çıkıyor..kendimden örnekle bunu söylebiliyorum sadecekoltuk altı degil di mi?
güzellik uzmanı alsın canım.bir de böyle dene..ama 1 ay sonra falan git ki hepsi çıksın hepsini alabilsin..bende sirle aldım geçen hafta ama hemen bir hafta sonra çıktı.Hayır tüm kol
merhaba : ) size de iyi bayramlar.. hoşgeldinizmerhabaa iyi bayramlardiyet topiğinizden sonra burayi da keşfetmiş bulunmaktayım. çatlaklar konusunda bir çözüm öneriniz var mi
tamam araştırmalarım sürüyor. Sizi uzun zamandır takip ediyorum . Siz zayıfladıkça ben mutlu oldummerhaba : ) size de iyi bayramlar.. hoşgeldinizmaalesef bu konu da fazla bilgim yok ama aynı selülit gibi oluşmadan önlem almak krem sürmek önemli diye biliyorum.sonrasında kesin bir çözümü yok diye biliyorum.bir şey ögrenirseniz burda bizle de paylaşın
çok teşekkür ederimmm,memnun oldum tanışmış olduk.. hep beraber gülelim gülümsetelimtamam araştırmalarım sürüyor. Sizi uzun zamandır takip ediyorum . Siz zayıfladıkça ben mutlu oldumHep gülün
sagol tatlım badem yagını ben de duymuştum sen diyince hatırladım.ne varsa eskilerde var zatenBen de çatlaklar konusunda çok araştırma yaptım. Ilk hamileliğim acemiliğime geldi. Doktorum da uyarmadi özellikle göbek bölgem çok çatladi. Ama ikincisinde önlemini aldım her gece tüm vücuduma badem yağı surdum. Ve 2.de yeni çatlaklarım olmadı. Önlemini almak lazım yani. Piyasada yer alan çatlak krem lerinin hiç bi faydası yok ben önlem olarak badem yaginda buldum çareyi. O da eskilere bi çözüm olmuyor ne yazık ki. Ve piyasada da çatlak gideren bi ürün yok
merhaba canım tek yapman gereken ev için,kendi kişisel bakımın için bugün ne yapmak istiyorsun veya ne yaptın ? bunları yazmak.kullandıgın memnun kaldıgın ürünleri paylaşmak..Simdi bu topik nasıl işliyor ?? Bende sonbahar depresyonu arti bosanma arefesi vs saldim hem evi hem kendimi bir özetleyen olursa bende size katılayim diyorum :)
Hmm ya bende yazarım tabide siz bana o güzel enerjinizi verirmisiniz gibisinden sordum aslinda böyle bir halsizlik bir bezginlik bir uyusukluk çöktü ki üstüme oda yetmez gibi sacimi karamele boyatip bunalimin dibibe vurdummerhaba canım tek yapman gereken ev için,kendi kişisel bakımın için bugün ne yapmak istiyorsun veya ne yaptın ? bunları yazmak.kullandıgın memnun kaldıgın ürünleri paylaşmak..
teşekkür ederimm : )) inanın yazmak çok işe yarıyor yazdıkça hayatım düzene giriyor mutlu oluyorum tavsiye ederimHmm ya bende yazarım tabide siz bana o güzel enerjinizi verirmisiniz gibisinden sordum aslinda böyle bir halsizlik bir bezginlik bir uyusukluk çöktü ki üstüme oda yetmez gibi sacimi karamele boyatip bunalimin dibibe vurdumneyse günlük paylasiyorsaniz takip edip feyzalayum bari :)
harikasın canım ellerine saglık : ) ben de bugün temizlik yaptım bak sen yazınca yazmak geldi aklımaBugün evim için her günkü temizliğini yaptım. Aslına bakarsanız ben çalışıyorum KV her gün temizlik yapıyor. Tatil olduğu için bugün ben yaptım.
Tozları aldım, evi supurdum, yerleri sildim, tuvalet, banyo, balkonu yikadim, mutfağı toparladim. En son evde giymek için aldığım kıyafetleri yıkayıp astım. Giymek için sabirsizkaniyorum.
Kendim için hic bir şey yapmadım. Bos zamanlarını oglumla değerlendirdim. Su saat oldu uyutmaya çalışıyorum hala. Umarım gece yatmadan önce kremimi sürmeyi unutmam.