Bence kadının el ayak bakımı ve epilasyon çok önemli. Tüm vücut her zaman epilasyonlu ve kaş bıyık alınmış olmalı.
Oje olmasa bile eller ayaklar bakımlı kremli olmalı, mümkünse ojeli olmalı.
Her gün yıkanmak ve mis kokmak gerek.
Ben hafif makyajdan yanayım. Hafif kapatıcı, allık, bol rimel, bazen kalem, hafif ruj bana yeter.
Hatuna bakıyorsun full makyaj ama ter kokuyor. Ya da görünen yerler epilasyon yapılmış, görünmeyenler orman!!
Bir de Allah aşkına bakımlı olayım derken 2 kilo makyaj yapmayın. Vücudunuza yakışmayanı seviyorum diye ısrarla giymeyin.
Bakıyorum kızlara, abartılı makyaj, gündüz vakti simler filan, kilosu var, dapdar giymiş her tarafı fırtlamış, kocaman kalçaya tayt giymiş...her vücuda yakışan ve kusurları kapatan bir tarz var. Bakın internetten vücut tipine göre nasıl giyinmeli diye.
Ben hep normal kiloda biri oldum hatta fiziğime övgü alırım çoğu zaman. Ama ben bile kendime bu kadar güvenmiyorum. Tayt giymem asla, çünkü üst bacağım kalın biliyorum ki bana yakışmaz. Belim incecik onu ortaya çıkarırım. Kalçalarım dar olmadığı için skinny jean bana yakışmaz, boru paça pantolon giyerim.
Bırakın da manken kadar ince kızlar istediğini giysin, televizyona çıkanlar ağır makyaj yapsın.
Bakımlı olayım derken komik olmayalım.