Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

kizlarrr.topik guzell.hayirli.olsunn...ben ikiz anneskyim ve eski bakimli cansuyu geri istiyorum.ama.bunu derken bile.inaanamoyorum.cok zor bi donemden.geciyorumm iki bebehe bakmakk.cok zor..
hoşgeldin canım Allah bagışlasın.. hepimiz aynı dertteyiz çocuklu veya çocuksuz evli veya bekar inan düşündügümüzden de çok kalabalıgız.. hadi toparlanalım yaaa.ben de zor bir dönem geçirdim.. artık yeni ayla ben de yenileniyorumm..

Son düzenleme:
ev konusunda malesef henüz bir düzenim yok,hem yeni eve hem çalışmaya alışamadım bir türlü uykuma yenik düşünüyorum illaki,iş dönüşü de çok yorgun oluyorum,pazar günlerini de malesef evde geçiremiyorum aslında şöyle bir c.tesi pazar evde kalsam toparlıcam kendimi ama bir türlü olmadı gitti

kişisel bakıma da herkesin kullandığı ama benim yeni farkettiğim bb yada cc krem alarak başlayacağım.zaten çok makyaj yapmam.genelde göz kalemi+rimel kullanıyorum,özel günse gözlatı kapatıcısı+allık+göz kalemi+rimel+far.

ya kızlar afedersiniz ama ben hergün duş almıyorum,saçlarım çok zor kuruyor ve çabuk üşütüyorum.dışarıda da pek işim olmuyor zaten klimalı ortamda çalışıyorum,işe de şahsi aracımla gidip geliyorum.sizce bu bir bahane midir? yani nedense gerek duymuyorum hergün duş almaya.bazen pis miyim acaba diyorum.eşime soruyorum kötü kokuyor muyum diye ama hayır diyor.nedense bana da kokuyormuşum gibi geliyor

tencerekapakmisali canım illaha her gün duş almak gerekmiyor artık yazda bittigine göre..ben iki günde bir duş alıyorum.tabi spor yapmışsam o ayrı..bb krem ben de almak istiyorum ama hafif oldugu için artık seneye yaza alıcam.ilk hedefim fontoten benim de.. bayramda evindeysen eger evi düzenlemek için harika bir fırsat.ben dolapları düzenleyip yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmayı planlıyorum bayramda..

malesef canım kv.lerde annemlerde başka şehirdeler bayram da orada geçecek.genelde hafta sonlarıda onlarla doluyor..bakalım bayramdan sonraki pazar için ümitliyim..bir de yeni taşındım birtürlü düzen oturtamadım gitti
sana da Allah kolaylık versin,evin,dolapların mis mis olsun inşallah

merhabalar... ben bakım konusunda zamanında parmakla gösterilen ama sonra kendini bırakanlardanım.. kilo aldıkça kendimi dağıttım.. tüm rutinlerimi bir kenara bıraktım.. insanlar gelip benden akıl alırken ben onları izler oldum.. ama iki ay akdar önce bu işe bir dur demenin zmaanı geldi dedim ve 2 ayda 10 kilo verdim.. şimdi bir 15 kilo daha vericem inşallah.. onu düzenlerken kendime gelmek, bakımlı hayatıma geri dönmek istiyorum.. bana da aranızda yer var mı?

bir de yaklaşık 1-1.5 senedir saçlarımı kestirmedim,bayramdan sonra ki saç kesim tarihinde biraz kestirmek istiyorum.epeydir boya da istiyordum ama eşim gerek yok diyordu,saçlarım azcık uzayınca da ombre ye hevesim var.eşime gösterdim beğendi olabilir dedi..saç bakımı için de kısa vadede düşüncem böyle..kapalı olduğum için saçıma gereken özeni göstermediğimi düşünüyorum malesef

ayy bende yeni katıldım zaten tabii ki buyur.hayatımda görmediğim sayıyı gördüm de dün tartı da
bekar görümcem benden yaklaşık 3 beden büyüktü,eşim onu gördü iki hafta önce nerdeyse eşitlenmişsiniz dedi.o zayıflamış epey bende tam 6 kilo aldım ramazandan sonra.bayramda eminim onun yanında kendimi çok kötü hissedeceğim,şimdiden azıcık kıskanmadım değil acilen bu 6 kiloyu vermem gerekiyor

ayy nasıl iyi anlıyorum anlatamam.. geçen bayram bakıp bakıp konuştu insanlar.. sen neden saldın kendini falan dediler hep imalı imalı.. nasıl üzülmüştüm..

tabiki canımmm gel.. birlikten güç dogar.. : ) ben de aynı durumdaydım benim de vermem gereken 15 kilo var.. insanlar bir şey diyecek diye üzülme lütfen.. kendini düşün ve saglıklı olalım diye kiloları verelim

değişiklik güzeldir canım..kestir, boyat inan o kadar iyi gelicek ki.. kendini yenilenmiş hissediceksin.. ben de bu ay kestiricem saçlarımı.. sagol canım inşallah kolay gelir bütün işlerimin hepsi biter bayramda.. sen de en kısa zamanda oturtursun düzenini inşallah..

bugün neler yaptım neleeer?
evdeki dolaplara kıyafet ve ayakkabılarım artık sıgsın diye bugün raf yaptırdım.umarım artık daha rahat sıgacak hepsi.. 30dk tempolu yürüyüş yaptım.. sonra evi topladım,süpürdüm, sildim,toz aldım,banyoları temizledim..sonraa kaşlarımı aldım,farla boyadım(evde bile boyuyorum artık) dudagıma pembe rujumu sürdüm.evde eskiden eşofman giyiyordum.şimdi bir kaç tane tayt ve uzun tshirt aldım.artık evde onları giyiyorum.kendimi daha şık hissediyorum..ellerime ve ayaklarıma da nar çiçegi rengi oje sürdüm..güzel bir gün geçirdim..

Süpermiş valla.
Ben de çocuk üstüme kusmasına rağmen 3 saat o t-shirtle gezdim. Sabah banyoya giricem diye kalktım şu saat oldu hala giremedim. Bol su içicem dedim gün boyu ahanda ilk bardağımı şimdi içiyorum. Büyük şimdi uyur küçük de arkasından uyanmazsa bi de tuvalete gitmeyi planlıyorum.
Harika bir gün geçirdimmm...

hehe bebek olunca herşey bir süre askıya alınıyor galibaa benim bebegim olsa inan ben de böyle yazardım peki bu durumda bile kendin için yapabilecegin bir şey yok mu?

hehe bebek olunca herşey bir süre askıya alınıyor galibaa benim bebegim olsa inan ben de böyle yazardım peki bu durumda bile kendin için yapabilecegin bir şey yok mu?

Var. Sidik torbam patlamadan wc gittim işte. : ) biri 15 aylık biri 23 günlük bazen zorluyorlar. Ama kremlerimi ojemi törpümü aksatmıyorum tabi. Amaan o bile mutluluk veriyo işte.

Bence kadının el ayak bakımı ve epilasyon çok önemli. Tüm vücut her zaman epilasyonlu ve kaş bıyık alınmış olmalı.
Oje olmasa bile eller ayaklar bakımlı kremli olmalı, mümkünse ojeli olmalı.
Her gün yıkanmak ve mis kokmak gerek.
Ben hafif makyajdan yanayım. Hafif kapatıcı, allık, bol rimel, bazen kalem, hafif ruj bana yeter.

Hatuna bakıyorsun full makyaj ama ter kokuyor. Ya da görünen yerler epilasyon yapılmış, görünmeyenler orman!!
Bir de Allah aşkına bakımlı olayım derken 2 kilo makyaj yapmayın. Vücudunuza yakışmayanı seviyorum diye ısrarla giymeyin.
Bakıyorum kızlara, abartılı makyaj, gündüz vakti simler filan, kilosu var, dapdar giymiş her tarafı fırtlamış, kocaman kalçaya tayt giymiş...her vücuda yakışan ve kusurları kapatan bir tarz var. Bakın internetten vücut tipine göre nasıl giyinmeli diye.
Ben hep normal kiloda biri oldum hatta fiziğime övgü alırım çoğu zaman. Ama ben bile kendime bu kadar güvenmiyorum. Tayt giymem asla, çünkü üst bacağım kalın biliyorum ki bana yakışmaz. Belim incecik onu ortaya çıkarırım. Kalçalarım dar olmadığı için skinny jean bana yakışmaz, boru paça pantolon giyerim.
Bırakın da manken kadar ince kızlar istediğini giysin, televizyona çıkanlar ağır makyaj yapsın.
Bakımlı olayım derken komik olmayalım.

Var. Sidik torbam patlamadan wc gittim işte. : ) biri 15 aylık biri 23 günlük bazen zorluyorlar. Ama kremlerimi ojemi törpümü aksatmıyorum tabi. Amaan o bile mutluluk veriyo işte.
harikasın canımmm.. 2 bebekle daha ne olsun..

Bravooo! Begendim yazini cunku beni anlatiyo
En cok dikkat ettigim seyler sabah/aksam kremim, parfumum, hafif makyajim ve temiz ve $ik olucak kiyafetlerim.
$u killi bayanlara gelince, vlh biz turk milleti olarak yeteri kadar duyarli oldugumuzu dusunuyorum ama yasadigim ulkede bazi kizlari gorunce tiksiniyorum resmen (bizim guzel turk kizlarimizin su yabanci kizlara ozendiginide bi turlu anlamis degilim buyuzdende) insan kendini nsl iyi hissediyosa oyle makyaj yapip oyle giyinmeli diye dusunuyorum bende

hemen şimdi başla, katıl bize o zaman : )
yazın her gün yıkanmayı alışkanlık haline getirmiştim ama okullar açılınca haftada 3 kez falana düştü yıkanma sürem.Çünkü saçlarımı düzleştirmeden evden çıkamıyorum ve hergün düzleştirmeye de üşeniyorum.bana bir çözüm bulun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…