Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

okul başladığından beri yorgunluğumu dindiremiyorum :KK43: onun haricinde bugün saçım hariç gayet bakımlıydım onla da uğraşasım gelmedi :KK70: çarşamda inşallah baştan başa hazırlanıp gitmeyi düşünüyorum :KK70:

bu ara nedense pek ugrayamadım sevgili topigime.. bir yanım bakımlı bir yanım bakımsız olunca arada kaldım ve yazamadım galiba ; ) pazar günü misafirlerim vardı.güzel bir temizlik ve lezzetli yemeklerle döşenmiş bir sofrayla bu seferde hakkını verdim misafir agırlamanın : ) ve o günden sonra hergün evde temizlik derleme toplama var..evin toz,kir,pis ve dagınık olmasına izin vermiyorum asla..asla dedigime bakma daha 4. gündeyim..ev pırıl pırıl..bunu sürekli yapabilirsem harika olur ve umarım yaparım..çünkü gerçekten çok huzurlu oluyorum tertemiz evimde :KK68: bu arada artık haftanın 5 günü 60 dk tempolu yürüyorum.Ayşe Armandan gaza geldim.ben de yapıyorum.. bu ara 2 ruj ve 1 oje aldım.yarın onları göstericem burada.. bu hafta kuaför ve bir kaç alışverişim daha kaldı.mesela bir parfüm alıcam.çünkü hep çiçeksi ve masum kokuları seviyordum.şimdi biraz daha feminen bir koku almayı planlıyorum.aklımda bir kaç marka var..onu da alınca paylaşırım burda.. neyse benden şimdilik bu kadar kızlar.. bu arada herkes dagıldı galiba.. ilk başlarda herkesi begenip yorum yapan ben sonra baktım tek taraflı bir paylaşım oluyor ve çogu kişi kendi dışında yorum yapmıyor,ben de bıraktım tek taraflı yorumlaşmayı..tek taraflı aşkı hiçbir zaman sevmedim zaten : P mesajlaştıgım ve faydalandıgım yorumları tenzi ederim..

bu ara nedense pek ugrayamadım sevgili topigime.. bir yanım bakımlı bir yanım bakımsız olunca arada kaldım ve yazamadım galiba ; ) pazar günü misafirlerim vardı.güzel bir temizlik ve lezzetli yemeklerle döşenmiş bir sofrayla bu seferde hakkını verdim misafir agırlamanın : ) ve o günden sonra hergün evde temizlik derleme toplama var..evin toz,kir,pis ve dagınık olmasına izin vermiyorum asla..asla dedigime bakma daha 4. gündeyim..ev pırıl pırıl..bunu sürekli yapabilirsem harika olur ve umarım yaparım..çünkü gerçekten çok huzurlu oluyorum tertemiz evimde :KK68: bu arada artık haftanın 5 günü 60 dk tempolu yürüyorum.Ayşe Armandan gaza geldim.ben de yapıyorum.. bu ara 2 ruj ve 1 oje aldım.yarın onları göstericem burada.. bu hafta kuaför ve bir kaç alışverişim daha kaldı.mesela bir parfüm alıcam.çünkü hep çiçeksi ve masum kokuları seviyordum.şimdi biraz daha feminen bir koku almayı planlıyorum.aklımda bir kaç marka var..onu da alınca paylaşırım burda.. neyse benden şimdilik bu kadar kızlar.. bu arada herkes dagıldı galiba.. ilk başlarda herkesi begenip yorum yapan ben sonra baktım tek taraflı bir paylaşım oluyor ve çogu kişi kendi dışında yorum yapmıyor,ben de bıraktım tek taraflı yorumlaşmayı..tek taraflı aşkı hiçbir zaman sevmedim zaten : P mesajlaştıgım ve faydalandıgım yorumları tenzi ederim..
şimdi gördüm konunuzu ,

2 senelik evli ve çalışan bayanım,henüz çocuğum yok..her türlü düzene ve bakıma ihtiyacım var,sizi takipteyim :rolleyes:

1) IMG_6644.JPG 2) IMG_6643.JPG 3) IMG_6636.JPG 4) IMG_6634.JPG
5) IMG_6639.JPG 6) IMG_6632.JPG 7) IMG_6640.JPG 8) IMG_6633.JPG

işte aldıklarım:
1) nars laguna bronz pudra:bu pudrayı 3. kez alışım ve çok memnunum
2)chanel rouge allure velvet 39:harika bir kırmızı ,günlük kullanıma da uygun..
dior addict 578:Kate Moss un meşhur ettigi ruj.hem dogal hem seksi dudaklar için..
3)essence french manicure brush:youtube da görüp bayıldıgım bir fırça.düzgün french yapmak için.
essence nail art:tırnakta çiçek böcek yapmak için bir aparat
4)sephora 3 boyutlu sünger:youtube da bir benzerini görüp bunu aldım.fondotenin güzel dagılmasını saglıyor
5)versace crystal noir:kadınlar kulübünde çok metnini duydugum parfüm kendisi ve ben de bayıldım,eşim de ; )
6)tchibo ajanda:artık yapmam gereken işlerimi gün gün buraya yazıp planlayacagım : )
7)sephora tek kullanımlık vücut şampuanları:coton flower,vanilla,green tea,chocolate,coconut ve caramel
8)bebak acı badem sütü ve el ve vücut kremi:gratiste indrimdeydi.makyaj temizliginde en dogal ve en iyi ürün bence..

Son düzenleme:
Ay ne evime ne kendime bakamıyorum ayaklarıma bakım yapıcam ne zamandır ahh şu erteleme huyum yok mu
Saçlarım dökülüyor sanırım mevsimsel ısırgan almam lazım. Neyse yazayım da belki yazınca ben de başlarım dedim
ısırganı denediniz mi iyi geliyor mu

Kızlar Freeman ürünlerini kullanan var mı ? Nasıllar ?

Bende upuzun saclarimi depresyonumun asamasina gore kisacik kestirdim. Kuaför bile ben bu saçlara kiyamam demekle yetindi.. Ki ben saclarima kiyamaz dim. Bi yerden baslamam gerekliydi .. Hayat devam ediyor herşeye rağmen

Ayrica birşey soracaktim sampuanimi değiştirmek istiyorum. Saclarim daha çabuk uzasin diye:) bitkisel şampuan kullanip onereceginiz marka var midir?

="cranial, post: 37111609, member: 504479"]canım dün otacı şampuanlarının içeriklerine baktım gayet temiz gözüktü ben de bitkisel şampuan arayışındayım iyi bir şey bulursan haber ver lütfen[/QUOTE]
Canim tresan diye bir marka var. Bugün bur tanidigim önerdi. 2o tl ücreti var. Otaci yi evet bende duymuştum. Biraz daha araştırmak istiyorum

Konunun hep hangi baslikta oldugunu unutup arayip duruyorum surayi :)

Bugün kendime bir yüz bakim seti ve far paleti aldim :)

aaah kızlar eylül de bitti sonunda.. bugün ayın ilk günü ve yenilenmek için harika bir fırsat..yeni planlar ve kendini yenilemek için.. bu arada yaklaşık 10 gündür temizlik derdime çare buldum en sonunda.bir gün süpürüp bir gün siliyorum.bazen 1 süpürüp 2 gün sonra silmede olabiliyor.ama bende çok işe yaradı 10 dk sürüyor en fazla.haftasonu da köşe bucak genel temizlik yapıyoruz eşimle.eşim süpürüyor ben siliyorum .bir de akşam yemegi biter bitmez hemen mutfagı temizliyorum.böylece evim hep temiz kalıyor..mesela pazar günü telefon geldi eşimin abisinden "size geliyoruz 1 saate" diye..tam 1 saate herşey hazırdı..yemekleri önceden yaptıgım için şansıma yemeklerde hazırdı..daha önce olsa ev temizligim 3 saat sürüyordu evi toparla, süpür, sil ,banyoları temizle vs artı birde yemek hazırlıgı toplam 5 saatte anca hazırlanıyorduk.şimdi ise günde 10 dk ayırıp temizligimi hallediyorum..benim gibi temzilige yetişemiyorum diyenler bir de bunu deneyin ; )

aaah kızlar eylül de bitti sonunda.. bugün ayın ilk günü ve yenilenmek için harika bir fırsat..yeni planlar ve kendini yenilemek için.. bu arada yaklaşık 10 gündür temizlik derdime çare buldum en sonunda.bir gün süpürüp bir gün siliyorum.bazen 1 süpürüp 2 gün sonra silmede olabiliyor.ama bende çok işe yaradı 10 dk sürüyor en fazla.haftasonu da köşe bucak genel temizlik yapıyoruz eşimle.eşim süpürüyor ben siliyorum .bir de akşam yemegi biter bitmez hemen mutfagı temizliyorum.böylece evim hep temiz kalıyor..mesela pazar günü telefon geldi eşimin abisinden "size geliyoruz 1 saate" diye..tam 1 saate herşey hazırdı..yemekleri önceden yaptıgım için şansıma yemeklerde hazırdı..daha önce olsa ev temizligim 3 saat sürüyordu evi toparla, süpür, sil ,banyoları temizle vs artı birde yemek hazırlıgı toplam 5 saatte anca hazırlanıyorduk.şimdi ise günde 10 dk ayırıp temizligimi hallediyorum..benim gibi temzilige yetişemiyorum diyenler bir de bunu deneyin ; )
kizlarrr.topik guzell.hayirli.olsunn...ben ikiz anneskyim ve eski bakimli cansuyu geri istiyorum.ama.bunu derken bile.inaanamoyorum.cok zor bi donemden.geciyorumm iki bebehe bakmakk.cok zor..

mrb arkadadim kulla din sampuanin ne gibi faydasini gordun..

X