teşekkür ederim canım..Gecmis olsun.
teşekkür ederim canım..
spor kıyafetlerini güle güle giy..
sorma aynı dert bende de var.. düzenli spor yapamıyorum ve yürüyüşten çok sıkılıyorum.spor salonlarına yıllık üye olup gene de gitmiyordum.. şimdi arada leslie yapıyorum.. kadının tatlı dili sayesinde sıkılmıyorumtesekür ederim en az 6 aydir spora baslama niyetim vardi birtülü totomu kaldiramadim :)
sorma aynı dert bende de var.. düzenli spor yapamıyorum ve yürüyüşten çok sıkılıyorum.spor salonlarına yıllık üye olup gene de gitmiyordum.. şimdi arada leslie yapıyorum.. kadının tatlı dili sayesinde sıkılmıyorum
şimdiki plan ne? : )ayni sorun bendede var. Bende bi ara leslie yapmistim
şimdiki plan ne? : )
harikaymış ne güzel iş yeri,sanki koşu parkuru,şanslısın : ) her gün 45 dk koşarsan ve yediklerine dikkat edersen verirsin canım..benim isyerim beya büyük disardan kimsede giremiyor. ISten sonra hergün 45 dak. civari kosmak tatilime kadar. 1,5 hafta kadar sonra izne cikiyorum Türkiye´ye gelecegim insAllah. Artik 1,5 kilo vermek isterimde gidermi bilmem. Ki Türkiye´de kendimi simartayim. Gelince devam edip en fazla bi 3-4 kilo vermek istiyorum.
harikaymış ne güzel iş yeri,sanki koşu parkuru,şanslısın : ) her gün 45 dk koşarsan ve yediklerine dikkat edersen verirsin canım..
haklısın canım kimse hayır demezzevet beya rahat olacak benim icin. Ben zaten fazla yemege düskün biri degilim. cok cok fazla olmasada tatli seyleri gereginden fazla tüketiyorum onlara dikkat etmeye basladim. Umarim veririm. Rahatsiz edecek derecede degil ama duz bir karina kim hayir diyebilir ki :)
haklısın canım kimse hayır demezz, kişisel bakım gibi vücut bakımını da ihmal etmemek gerekiyor.. yoksa bir bakmışsın 20 kilo almışsın.. misal ben.... neyse şimdi şimdi toparlıyorum
ben de öyle umuyorum ,sagol canımevet ya birde ben helleki sirf evdeysem daha cabuk ihmal edebiliyorum. Bazen zaten düzenli yapinca insanin kendinide rahatsiz ediyor. Umarim sende verirsin.
harikasın canım güzel alışveriş yapmışsın,estee lauderin gece serumunun methini çok duydum.. ben de "miss dior cherie " kullanıyorum.güle güle kullan.. bu arada akşam ki plan da harika.. biz de dün eşimle berbaber film izledik,tabi ben uyuyakaldımDün alışveriş günümdü. Kremlerim artık sona gelmişti. Tekin Acar'da da indirim görünce dayanamadım. Estee Lauder'in gece ve gündüz kremleriyle gece serumunu bir de Miss Dior'un 100ml'lik parfümünü aldım (kampanya ürünüymüş çok uyguna geldi). Akşam da bacaklarımdaki tek tek kalan tüyleri jiletle aldım (Lazer epilasyona gittiğim için ağda yapamıyorum artık. İnşallah iki üç seansa kadar tümünden kurtulucam:)))) Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, duşumu aldım, saçlarımı yaptım, üstümü giyinip işe geldim. Şu anda akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum. Ayrıca dün üç tane korku filmi dvd'si aldık D&R'dan. Bu gece korku filmi gecesi yapmayı düşünüyoruz eşimle. Ben de bir gecelik kaçamak yapıp bol bol abur cubur yiyicem:)
Dün alışveriş günümdü. Kremlerim artık sona gelmişti. Tekin Acar'da da indirim görünce dayanamadım. Estee Lauder'in gece ve gündüz kremleriyle gece serumunu bir de Miss Dior'un 100ml'lik parfümünü aldım (kampanya ürünüymüş çok uyguna geldi). Akşam da bacaklarımdaki tek tek kalan tüyleri jiletle aldım (Lazer epilasyona gittiğim için ağda yapamıyorum artık. İnşallah iki üç seansa kadar tümünden kurtulucam:)))) Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, duşumu aldım, saçlarımı yaptım, üstümü giyinip işe geldim. Şu anda akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum. Ayrıca dün üç tane korku filmi dvd'si aldık D&R'dan. Bu gece korku filmi gecesi yapmayı düşünüyoruz eşimle. Ben de bir gecelik kaçamak yapıp bol bol abur cubur yiyicem:)
harikasın canım güzel alışveriş yapmışsın,estee lauderin gece serumunun methini çok duydum.. ben de "miss dior cherie " kullanıyorum.güle güle kullan.. bu arada akşam ki plan da harika.. biz de dün eşimle berbaber film izledik,tabi ben uyuyakaldım
Sen de güle güle kullan:) Göz çevresi için ben dermalogica kullanıyorum ama haftada bir gün ara verip Lancome'un göz çevresi kremini sürüyorum. Eğer kullanmadıysan tavsiye edebilirim.gülle gülle kullan. Bende cuma günü estee lauderden rimel ve göz kremi aldim :) Memnun kaldigim bir göz kremi bulamadim henüz
Sen de güle güle kullan:) Göz çevresi için ben dermalogica kullanıyorum ama haftada bir gün ara verip Lancome'un göz çevresi kremini sürüyorum. Eğer kullanmadıysan tavsiye edebilirim.
yok hayir onlari daha denemedim bu bitince onlari deneyim birde :)