- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
ben de göz çevresi için dermalogica kullanıyorum canım,ben de tavsiye ederim..gülle gülle kullan. Bende cuma günü estee lauderden rimel ve göz kremi aldim :) Memnun kaldigim bir göz kremi bulamadim henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de göz çevresi için dermalogica kullanıyorum canım,ben de tavsiye ederim..gülle gülle kullan. Bende cuma günü estee lauderden rimel ve göz kremi aldim :) Memnun kaldigim bir göz kremi bulamadim henüz
harikasın canım ya tebrikler ben haftada 2-3 yapsam düzenli yeter..merhaba hanımlar bende spora başlayamayanlardandım. Sonunda kırdım şeytanın bacağını ve başladım 1 hafta oldu 6 gün yapıp 1 gün dinleniyorum. Daha çok yeni evet ama bunu bile yapamıyordum bir gün yapıp devamını getiremiyordum. Bu seferki bir başarı yani :) ve inanır mısınız sanki şimdiden faydasını görüyor gibiyimm :)
5 kilo vermek istiyorum fazla değil :)
teşekkürler paylaşımın için bunu muhakkak deneyecegimHımm bak bir de sana bir tarif vereyim, annemin gizli sırrı. Arada sırada ben de yapıyorum çok güzel oluyor. Annem bu tarifi gece kreminin içine katıyor ama ben arada sırada maske olarak sürüyorum sadece. Bir çay kaşığı balın içine iki tane kara üzümün suyunu sıkıp yüzüne sür. İki üç saat beklet. Acayip güzel oluyor. Hem kırışıklıklar azalıyor hem cildin çok güzel oluyor. Annem kremine sürdüğü için gece sürüp yatabiliyor ama ben maske olarak kullandığım için iki üç saat bekleyip yıkamak zorundayım:)
harikasın canım ya tebrikler ben haftada 2-3 yapsam düzenli yeter..
merhaba hanımlar bende spora başlayamayanlardandım. Sonunda kırdım şeytanın bacağını ve başladım 1 hafta oldu 6 gün yapıp 1 gün dinleniyorum. Daha çok yeni evet ama bunu bile yapamıyordum bir gün yapıp devamını getiremiyordum. Bu seferki bir başarı yani :) ve inanır mısınız sanki şimdiden faydasını görüyor gibiyimm :)
5 kilo vermek istiyorum fazla değil :)
ben de göz çevresi için dermalogica kullanıyorum canım,ben de tavsiye ederim..
işlerin çogu bitti azı kaldı..
salon süpürüldü,silindi,tozu alındı
mutfak:toplandı,fayanslar silindi,yerler süpürüldü,sillindi,makine çalıştrıldı(henüz toplanmadı : )
antre:süpürüldü silindi
odalar:toplandı,süpürüldü,silindi
banyolar:süpürüldü,silindi
çamaşırlar makinesi:şimdilik 2 kez çamaşır yıkandı
kendim için:
film izledim temizlik molalarında,banyo yaptım,parfümümü sürdüm,güzel bir ev elbisesi giydim : ) not:şimdi eşim geldi ilk sözü "ooo bu ne şıklık" oldu..
geriye kalanlar:
elde yıkanacak bulaşıklar
yıkanan çamaşırlar toplanıp düzenlenecek
kıl tüy yün işleri yapılacak
oje sürülecek
teşekkür ederim canımmaşallah sanaa
bugünün en kokoşu olmaya adaysın canım tebrikler.. hele sabah yüzüp işe gitmene ba-yıl-dımmSabahın köründe uyandım (her sabah olduğu gibi:) Hemen sitenin havuzuna indim. Yaklaşık bir saat boyunca arada dinlenerek yüzdüm. Saat dokuz gibi duşumu almış kahvaltı yapıyordum. Sonra her zamanki gibi giyim, saç baş, makyaj ve işşş... Öğleden sonra dört gibi çıkıp eve geçerim herhalde. Eşim gelene kadar da az biraz evi toparlar hafif bir yemek yaparım diye düşünüyorum. Saat altı gibi biter tüm işlerim eğer planlarıma uygun hareket edersem. Ha bir de dün ayak topuklarıma bakım yaptım. Önce limonlu sıcak suda beklettim yarım saat. Sonra taban altımdaki ölü deriler için peeling yaptım (Yves Rocher'in doğal ponzalı ayak peelingini kullanıyorum. Şimdilik memnunum) Sonra da klasik vazelinleme tabii ki. Benden bugünlük bu kadar... Bakımlı günler :)
bugünün en kokoşu olmaya adaysın canım tebrikler.. hele sabah yüzüp işe gitmene ba-yıl-dımm
aynı dert bende de var canım.. ben de tatildeyim tekrar ve tatilde kokoş olmak çok zor..tatilde bakimli olmak.ne kadar.zormus yahu. tuyler yok tamam ama oje degistirmesi var sac bakimi var. pff daha simdiden tukendim burda. kalabalik bide yazlik istedigim.zaman istedigimi yapamiyorum :-/
teşekkür ederim takiple kalmayıp,katılımlarınızı beklerizFırsat buldukca okuyacağım çok hoş bir topiğ olmuş.
harikasın prensess.. saçım o kadar uzun degil ,ben yapamam ama diger arkadaşlar kullanır bu topuzu artık.. gerçekten bir topuklu ayakkabı,farklı bir saç toplayışı kısaca kendini iyi ve dişi hissetmek işte o, havanı degiştiren gizli formülDün gece çat kapı arkadaşlarımız gelince kendime bakmak adına çok birşey yapamadım sevgili hanımlar. Gece uyumadan önce yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalayıp kremlerimi sürebildim ancak. Sabah da her zamanki gibi işe hazırlık süreçleri. Bugün tek fark normalde topuklu ayakkabı hemen hemen hiç giymememe rağmen burnu açık topuklu bir ayakkabı giydim. Bir de bugün saçlarımı internetten öğrendiğim farklı bir topuz modeliyle yaptım. Hem çok kolay hem de çok kullanışlı. Saçlarınızı istediğiniz yöne tarayıp bir tokayla bağlıyorsunuz. Sonra tam tokanın bittiği yeri ikiye ayırıp tokayı içine sokuşturuyorsunuz. Gerisi de tel tokalarla sabitlemeye kalıyor. Bir de inci kolye taktım elbisemi tamamlaması için. Bu üç ufak değişiklik bile inanın bir kadının havasını anında %100 tavan yaptırıyor. Ofiste yürüyüşümü bir görseniz dersiniz ki bütün buraları Princess yarattı:))) Bu sabahlık benden bu kadar :)
harikasın prensess.. saçım o kadar uzun degil ,ben yapamam ama diger arkadaşlar kullanır bu topuzu artık.. gerçekten bir topuklu ayakkabı,farklı bir saç toplayışı kısaca kendini iyi ve dişi hissetmek işte o, havanı degiştiren gizli formül
bende bugün bakım adına pek birşey yapamadım...
Odamın dolaplarını çekmecelerini boşaltıp yeniden düzenledim
Yeni çevirim gelmiş onun başına geçtim o kadar...
Akşama sporumu yapacağım inşallah
Gunaydin kizlar.. bakim adina neler yaptim yazayim bunlar standart zaten
Denizden sonra dus sonra vucut nemlendirme ve sac bakimi .
Iki gunde bir ojelerimi degistiriyorum.
Sac yapmak falan imkansiz zaten sicak fena.
Simdilik bu kadar
harikasın tatlım yaa marifetli hatun ben de çok istiyorum sin city e gitmeyi geçen hafta sinemada fragmanını izlemiştim.süper gözüküyordu… kadrosu zaten aşmışşGünaydın hatunlar. Dün gece biraz yoğun geçti. Hafta sonu kayınvalidemler geleceklermiş. Sanırım bir ay kadar kalacaklar. Onlara hazırlık yaptım. Dolaba zeytinyağlı bir kaç çeşit yemek yapıp koydum şimdiden. Bir de sigara böreği sarıp dondurucuya attım. Yatak takımlarını falan çıkarayım derken bir baktım saat on ikiye geliyor. O saatten sonra ancak günlük bakımımı yapabildim. Duş, nemlendirici, saçlara fön derken gece ikiye geliyordu yatağa girdiğimde. Sabah yüzmeye de gidemedim maalesef geç uyandığım için. Öğleden sonra kuaföre gidip saçlarımdaki kırıkları aldırmayı düşünüyorum. Bir de manikür, pedikür... Akşam yemeğini dışarı hallediyoruz bugün çünkü saat dokuza sinema biletimiz var. Nihayet Sin City 2'ye gidiyoruz