- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
kızlar evde manikür yapabilen var mı ya? ben hiç beceremiyorum ve kuaförüm şuan taşındığımız yere çok uzakta artık bunun için kuaföre gitmekten gına geldi
haklısında eller bir kez alıştığında bırakınca çok kötü oluyor sonsuza kadar kuaförede gidemem nerdne sipariş verdin acaba sormamın bir mahsuru yoksa ben gratiste filan baktım set ama hiç kafama yatan beğendiğim bir set olmadı
Ya bir şey sorabilir miyim, manikürü biraktiginizda ellerinizde ne gibi sorunlar oldu biraz bahsedebilir misiniz? Ben hep kendim yapiyorum ama biraktigimda bir sorun yasamadim. Belki yeterince iyi yapamiyorum. Acaba kuafore gitsem sonradan benim icin zor mu olur?haklısında eller bir kez alıştığında bırakınca çok kötü oluyor sonsuza kadar kuaförede gidemem nerdne sipariş verdin acaba sormamın bir mahsuru yoksa ben gratiste filan baktım set ama hiç kafama yatan beğendiğim bir set olmadı
ınternette vıdeolar var tatlımkızlar evde manikür yapabilen var mı ya? ben hiç beceremiyorum ve kuaförüm şuan taşındığımız yere çok uzakta artık bunun için kuaföre gitmekten gına geldi
Bence bakımlı olmanın ilk yolu temiz olmaktan geçiyor..
Kesinlikle, saçları yağlı ama makyajı ve giyimi mükemmel biriyle karşılaştığımda bakımlı diyemem.. tabii istisnalar var, sivilce gibi..
o allahın emrıBence bakımlı olmanın ilk yolu temiz olmaktan geçiyor..
bitlenmezsin korkma ben hep yapıyorum ve çok gür saçlarım vardır bir de benim..Gece bepannten,evin,bemiks ve hint yağından karışım yaptım saçıma bütün gece beklettim
Kızlar size de sorayım yagi tum gece bekletiyorum ya saçım da bitlenir miyim yoksa korkuyorum
Sabah erkenden kalktım t bölgeme kil maskesi yaptım dusumu aldım
Gül suyuyla tonikledim yüzümu
Sonra ev halkına kahvaltı hazırladım
Geri kalan tüm günü ödev yaparak geçirdim
Ve yine gidip yapmaya devam edicem çok guzel
Tesekkur ederimbitlenmezsin korkma ben hep yapıyorum ve çok gür saçlarım vardır bir de benim..
selamlar...
uzun zamandır yoktum. son zamanlarda malum bayram temizliği falan... eskiler ve giyilmeyenler toplandı. verilecekler ve atılacaklar olarak 2'ye ayrıldı.
makyaj malzemelerimde de kullanım süresi dolanlar, kullanmak istemediklerim, eskimişler, bitmiş, biteyazmış ojeler, modası geçenler atıldı.
bir yandan da elimde kalem kağıt ne istiyorum, ne lazım liste yaptım.
kıyafetten başlarsak;
son bir kaç senedir olduğu gibi over-sized kazaklar çok moda. annelerinizin 70'lerden itibaren aldığı kazaklar duruyorsa bi göz atın derim, olmadı, babanızın kocanızın dolabına dalabilirsiniz :)
geçen sene indirimleri ıskaladım ama bu sene kesin bir sahte deri tayt-pantolon alacağım. Koton da ve Bershka'da uygun fiyatlılar var.
son bir kaç senedir pul-payet modası var, bir tane payetli (mümkünse gold) bir etek almak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım, gözü takılan olursa haber etsin, pilizzzzz
kış dolabımın olmazsa olmazı ayakkabı, her gün alsam doyamam sanırım ayakkabıya, bu kış da bir stiletto tarzı bir ayakkabı istiyorum, siyah. tabii beğendiğim başkaları da olursa onlar da benim bebeklerim.
bir de şu parka tipi yakası sahte kürklü olan montlardan alacağım yürüyüşler için iyi olacak.
blazerlarımı geçen sezon sonu indirimde topladım :) boyfriend jean de öyle ama bu sezon bir tane daha almak istiyorum. boyfriend seviyorum, ben topukluyla hem spor ayakkabıyla hem conversle hem babetle inanılmaz güzel oluyor.
Kozmetikte;
ilk sırada şu shimmer yani ışıltılı farlardan var. ben Max Factor'e göz koydum :)sonra da mat siyah oje ve mat ruj var. geçen sonbahar olduğu gibi bu sonbaharda da koyu bordolar, kırmızılar moda gözüm gözüme Rimmel Wet Wild takıldı aslında benim favorim Mac Sin'dir tabii ama ben günlük de kullanmak istiyorum derseniz Mac Diva'ya bi göz atın derim.
Avon'u size tavsiye edeceklerdir ama kişisel fikrim Avon'un mat rujları yeterince mat değil.
ikinci sıra rimelde.
Rimel konusunda tutucu olanlarındanım. yıllardır maybelline ve Loreal kullanırım. ikisi bir arada. biri kıvırmak biri uzatmak için.
bir de pudra istiyorum ama markaya karar verebilmiş değilim.
transparan bir pudra istiyorum. cildim kusurlu olmadığından asıl işlevi matlaştırma/parlamayı önleme olan bir pudra gerek.
şöyle bir gezerken NYC takıldı gözüme ama hiç kullanmışlığım yok bu markayı dolayısıyla kalitesi nasıldır bilmiyorum, önerilere açığım.
bir de bu sene artık eye liner sürmeyi öğrenmek istiyorumevet ben eye liner hiç kullanmadım, beceremezmişim gibi geliyor ki saçma göz kaleminde ustayımdır aslında ama bana eye liner hep pro bir ürün gibi gelmiştir nedense.
sorma aynı şeyi ben de yaşıyorum kızım yatana kadar banyoya bile giremiyorumYardimci olmayinca kepazelik aliyor basini yürüyor malesef. en kötüsü de yikanamamak zaman bulup da..
sorma aynı şeyi ben de yaşıyorum kızım yatana kadar banyoya bile giremiyorum
ama azıcık daha büyüsün birlikte gireceğim kızımla banyoya sonrasında bakımı kızımla yapacağım :)
evını temızlee makyajını yap yıkan olur muIlk bir sene benim bayagi yogun gecti. Yikanamayinca zaten direk bakimsiz oluyor insan. yagli saca ne yapilir ki..
Simdi artik bakmak istiyorum kendime ama ögle uykularinda ne yaparsam o. Yemek mi, bulasik mi, temizlik mi, banyo mu.. Sec begen al
Yine de sacima bakanlara özeniyorum hafif makyaj yapanlara. Elim unuttu makyaj yapmayi artik beceremiyorum bile =(
sen bebegı bana ver seve seve bakayım sen de
evını temızlee makyajını yap yıkan olur mu
tek basına oyun oynuyoken evı topla bı yandan
hadı bana yardım et falan dıye elıne bı bez versen oyun gıbı o da oyalanır sen de ısını yaparsın
oyuncaklarını sepete koymayı unutmussun falan dıye alsıtrırsan falan
tabı sen daha ıyı bılıyosundur da tatlım