- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
vaseline spreyi denesene? ben çok memnun kaldım..yumuşacık oldu cildimOlmaz sanırım. Yanıltmak istemem. Cildim çok kuru benim. Hergün nemlendirici krem sürmeme rağmen istediğim yumuşaklığı elde edemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vaseline spreyi denesene? ben çok memnun kaldım..yumuşacık oldu cildimOlmaz sanırım. Yanıltmak istemem. Cildim çok kuru benim. Hergün nemlendirici krem sürmeme rağmen istediğim yumuşaklığı elde edemiyorum.
İnceledim dediğini ürünü. Çok güzel yorumlar var. Watsons larda bulabilirim sanırım değilmivaseline spreyi denesene? ben çok memnun kaldım..yumuşacık oldu cildim
gratisten bu bayram indiriminden aldım canım.. hala indirimden alma şansın varİnceledim dediğini ürünü. Çok güzel yorumlar var. Watsons larda bulabilirim sanırım değilmi
Yani kuruluk oluyor.. Peki duş sonrası yoğun nem uygulasak yine de sorun olur mu sizce?
Canim ilk tesadufen gunahkarla baslamistim daha sonra cerrah cirak ikiz bedenleri okudum ve devamida geldi o seri super maura ve isless serisi diger farkli tur kitaplarida var seri disi masumiyetin icin savas v.s gibi onlarda cok iyi tavsiye ederim yine bide o tarzda michael palmer var onu severim oda iyidir besinci tup falan superdir ondada tavsiye ederimCanim cerrah ve ciraktan sonra gunahkar suan elimdeki...sirada ikizbedenler ve siliniş var...baska kimleri seversin?
canım mrb allıgı ne kadar aldınmerhaba kızlar
cumadan beri eşimle yazlıktayım.. ilk defa yanıma hiç makyaj malzemesi almadan tatile çıktım.. geldigimden beri de biraz bakımsızdım itiraf ediyorum VE ŞİMDİ BAKIM ZAMANIIIIdün gezmeye çeşmeye gidince gratis indiriminden ben de faydalandım..bugün de hepsini deneyip memnun kaldım..
işte aldıklarım:
vaseline:bu ürünün bir çok yerde methini duymuştum.kullanması hem pratik hem etkili..kokusunu da begendim..
Eki Görüntüle 1639028
Balm allık fratboy:bu allık ne zamandır aklımdaydı.ya buldugumda indirimde olmuyordu ya da indirimde bulamıyordum.bu sefer indirimde bulunca hemen ekibime kattım
Eki Görüntüle 1639030 Eki Görüntüle 1639031
dermokil: her gördügümde "ya bir denesem" deyip denemedigim maske bu sefer indirimden aldım , denedim..siyah noktalarımı temizledi ve yüzümü canlandırdı..yani her maske gibi
Eki Görüntüle 1639032
hawaiian tropic:kokusuna bayıldıgım hep almak isteyip almadıgım bir ürünü daha sepete eklemiş bulunuyorum.her ne kadar şuan hava pek denizlik olmasada yarın öbür gün kullanmayı planlıyorum umarım
Eki Görüntüle 1639033
gelelim bugün yaptıklarıma :)
bugün sabahtan epilasyonumu yaptım
sonra evi süpürdüm sildim..
banyo sonrası kil maskesi yaptım
ayaklarıma note no:30 crystal red (harika bir kırmızı tavsiye ederim :)
ellerime note no:10 dark nude (benin gibi elde dogal renklerden hoşlanıyorsanız denemelisiniz ojeleri sürdüm
tüm vücuduma vaselin sprey
ayaklarıma sally hansen ayak kremi
vücuduma da victoria's secret coconut passion vücut spreyi sıktım
saçlarımı düzleştirdim ve kulaklarıma parlak çiçekli küpelerimi taktım
kot şort ve gri tshirtle hazırlıgımı tamamladım
canım benım de cok makyaj malzemem var ala ala doyamam 22 ojem var en basıtıMerhabalar, sizlere bir sorum olacak.
O kadar cok acilmis parfümüm var ki, ne zaman tarihleri gecer hic bilmiyorum. Ayni sey rujlarim icin de gecerli.
Bu parfümleri kac sene kullanabilirim?
canım benım de cok makyaj malzemem var ala ala doyamam 22 ojem var en basıtı
ben ornegın rujda kokusu tadı degısmısse atıyorum
yoksa altı ay gecmıs at kafasında degılım ama sen bılıyosun
parfumde de oyle saklama kosullarına dıkkat edıyorum kokusu degısmedı ıse sıkıntı yok benım ıcın
gunes gormemesı lazım mesela canım benım dolabımın ıcınde duruyor ve sukur dıyeyım bozulmadı aynen benımde var oyle parfumlerımmSaklama kosullari ne ki parfümün =( Inan o kadar cok marka parfumüm var ki. Hepsi cöp oldu demek bile beni bitirir.
hepsi yatak odasindaydi ve genelde sicak odam =(
gunes gormemesı lazım mesela canım benım dolabımın ıcınde duruyor ve sukur dıyeyım bozulmadı aynen benımde var oyle parfumlerımm
aslında bıttıkce almak lazım amaa ıste kendımıze hakım olamıyoruzz ay u da ındırımde bu da ındırımde dıye
sankı kıtlık var pıyasada
ben d kıyamıyorum gunluk kullanımdaa ah ah neyse kullanalım en ıyısı cope gıtmektense ıyıdırDolapta duruyor aynen
parfüma karsi zaafim var. Ya kendimi durduramiyorum. Bir de sikmiyorum sürekli, resmen kiyamiyorum. E ne olacaklar, kendime kiziyorum. Kac kutu duruyor =( Baska kozmetige vermem hic para
ben d kıyamıyorum gunluk kullanımdaa ah ah neyse kullanalım en ıyısı cope gıtmektense ıyıdır
ben hepsıne para yatırıyorum dedım ya 22 ojem var daha attıklarım var verdıklerım var kalanlar bunlar almayalım frenleyelım kendımızı
bılemedım kı ben kullandıgım ıcın alıyorumInan cevremde ihtiyaci olan biri varsa veririm öyle beklemelerindense.. maakyaj malzemelerimin hep cöpe gitmesi lazim. Bir rimeli en fazla üc kere kullaniyorum kaliyor hep. Makyaj yapmiyorum, yaparim diye aliyorum kenarda duruyor sonra Beceremiyorum makyaj yapmayi, rahatsiz oluyorum yapinca da. Buna ne iyi gelir. neden böyleyim yaa.. =(
bılemedım kı ben kullandıgım ıcın alıyorum
sen de ozenıp alıyosun ama evde var ındırımlere kanmaa
ayy bebegın var demek hamılelıkten sonra oyle oluyomus bebekten fırsat kalmayıppIndirimden almadim ki hic. Bir kutu channel parfümüm var ün sene oldu hala ayni duruyor dün kullandim uzun aradan sonra. Ucuz da var ama indirim takip etmedim. Pariste metroda 2 euroya iki kutu aldim o ucuzlari kullaniyorum arada. Ama kac kutu var saymadim daha bak. Hamilelikten sonra hic kendime bakamadim =(
ayy bebegın var demek hamılelıkten sonra oyle oluyomus bebekten fırsat kalmayıpp
hı anladım canım herkes yatınca gır artık esın gelınce de ona ver babası senı cok ozlemıs dıyeYardimci olmayinca kepazelik aliyor basini yürüyor malesef. en kötüsü de yikanamamak zaman bulup da..
hı anladım canım herkes yatınca gır artık esın gelınce de ona ver babası senı cok ozlemıs dıye