- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
çok geç cevap veriyorum canım kusuruma bakma.. 24 liraydı.. bir dahaki indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim.çok memnun kadımcanım mrb allıgı ne kadar aldın
vazelın 17 lıra gıbı bı fıyatı vardı sanırım
kıl maskesı de ben dogalını kullanıyorumm bu ne kadar kremsı bı yapısı mı var kılın acabaa
hoş geldin canım :)bende yeni keşfettim burayı
Bayağı okudum çok güzel yaaa
İnsan ne kadar aktif olursa yaşam enerjisi o kadar yüksek oluyor
Ben de yazacağım yaptiklarimi
hoşgeldin canım tabiki de :))kızlar günaydın
bu topiği çok önceden keşfetmiştim ama açıkcası fazla okumaya fırsatım olmamıştı şimdi okumaya başladım çok eğlenceli çok güzel bi topik ben de geldim aranıza o yüzden :)
tabii kabul edersniz
canım benim hoşgeldinnn .. umarım güzel bir sene olur hepimiz için :)Merhaba benbayadur yazmıyorum buraya fazla vakit bulamadım herhalde . Su an yayla Dönüşü evimi temizliyorum o kadar yorgunum ki bir taraftan diğer evi topla temizle diğer taraftan 3.5 aydır olmadığım evi temizle mahvoldum anlayacağınız . Bügün mutfağı dolapları buzdolabını temizleyeceğim ve 2 balkonu iyice yıkadım
Yarın ise inş yardımcı kadınlar gelirse camlar Kapılar duvarlar koltuklar derken büyük temizlik bitecek ins sonra da toplama düzleme gitmediklerimi ayırıp yatak dolaplarını yapmam Lazım ve pazartesi vekil öğretmenliğe başlıyorum kaldı 1.5 gün . Eskiden buraya yazmak iyi gelirdi tekrar burada olmaktan çok mutluyum dua edin bana
hoşgeldin canım :)selam kızlar... buralarda yeniyim ama topik hoşuma gitti..
kendi rutinime gelirsem saçlarım için tatlı badem yağı 1 saat kadar bekletip duşa gidiyorum
bu ara zeytinyağı sabunu favorim sadece onu kullanıyorum son durulama öncesi sirke kepek olmasın diye
cilt bakımı için yüz temizleme jeli gül suyu toniği ve yağsız nemlendirici şimdilik bu kadar
burun ve çene için matlaştırıcı makyaj bazları var mesela make up foreverin.. veya matlaştırıcı pudra ve fondotenler yaglı ciltler için bir sürü seçenek var..bayanlar size iki sorum var, umarım yardım edebillirsiniz bana...Birinci burun, çene ve alın yağlanmasına bir çözümünüz var mı? İkincisi şeffaf rimel kullanıp memnun kalanlarınız var mı aranızda?? 3 soru olucak ama aranızda cilt rengi eşitsizliğine çözüm bulabilen var mı ?? Çok düşük oldu cümlelerim ama acelem var umarm yardımcıı olabilrisiniz...
şefaf rimel genç kızların ilk makyaj malzemesi genelde.. ama senin dedigin bakım yapanlar galiba?maalesef bi bilgim yok.. ben beyaz renkli baz maskara kullanıyorum.. o da bakım yapıyor
cilt eşitsizligi içinde bb krem veya makyaj bazı öneririm.. benefit porefessinal mesela