Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

canım mrb allıgı ne kadar aldın
vazelın 17 lıra gıbı bı fıyatı vardı sanırım
kıl maskesı de ben dogalını kullanıyorumm bu ne kadar kremsı bı yapısı mı var kılın acabaa
çok geç cevap veriyorum canım kusuruma bakma.. 24 liraydı.. bir dahaki indirimde ihtiyacın varsa kaçırma derim.çok memnun kadım

bende yeni keşfettim burayı
Bayağı okudum çok güzel yaaa
İnsan ne kadar aktif olursa yaşam enerjisi o kadar yüksek oluyor
Ben de yazacağım yaptiklarimi
hoş geldin canım :)

hoşgeldin canım tabiki de :))

canım benim hoşgeldinnn .. umarım güzel bir sene olur hepimiz için :)

hoşgeldin canım :)

burun ve çene için matlaştırıcı makyaj bazları var mesela make up foreverin.. veya matlaştırıcı pudra ve fondotenler yaglı ciltler için bir sürü seçenek var..
şefaf rimel genç kızların ilk makyaj malzemesi genelde.. ama senin dedigin bakım yapanlar galiba?maalesef bi bilgim yok.. ben beyaz renkli baz maskara kullanıyorum.. o da bakım yapıyor
cilt eşitsizligi içinde bb krem veya makyaj bazı öneririm.. benefit porefessinal mesela

bugun ıkı saat sporumu yaptım
dusuma gırdım
yuz tonıgımı uyguladım
gece kremımı surucem
el ayak bakımı yapıp gunu tamamlayacagım..
...
ayrıca hobı olarak dıl gelıstırıp
ders calsıyorum

sivilce lekeleri icin en etkili krem hangisidir?
fade out aldim ama kullanmadim duruyor evde. dün kullanayim bari dedim bakalim ise yarayacakmi

bide kas biyik aldirmaktan cikiyor genelde sivilceler ve leke kaliyor

sivilce lekeleri icin en etkili krem hangisidir?
fade out aldim ama kullanmadim duruyor evde. dün kullanayim bari dedim bakalim ise yarayacakmi

bide kas biyik aldirmaktan cikiyor genelde sivilceler ve leke kaliyor
madecassol önerebilirim

düğün zamanı inanılmaz sivilcelerim olmuştu.kocaman kocaman.
6-7 ay yapışmıştı suratıma.
sonra azelderm (siv.kremi) kullandım,
yatmadan aksamları gülsuyuyla pamuksuz tonık yaptım geçti biranda.

evet canım sarı kantaron iyisi
daha doğrusu eşim kullanıyor ona iyi geliyor ve netten okuduğum kadarıyla sarısı lekelere faydalı olanıymış

tamam canim cok sagol

bisey daha sorucam ben manikürümü kendim yapiyorum.
French yapiyordum cogu Zaman ve French kalemleri oluyor ya essence markanin var onu aliyordum o artik satilmiyor baskada bulamadim ojeylede yapamiyorum ya sen yapiyormusun yapiyorsan nasil yapiyorsun.

rica ederim ne demek
canım bu konuda cevap veremem bilgim yok çünkü
ama gratise ya da watsonsa git orada illaki bi markanın vardır o kalemlerden

rica ederim ne demek
canım bu konuda cevap veremem bilgim yok çünkü
ama gratise ya da watsonsa git orada illaki bi markanın vardır o kalemlerden

canim ben avusturyadayim malesef Burda gratis watsons yok farkli magazalar var tabi oralara tekrar bakayim (gerci bulamadim ama).

kızlar ya ben bakımı seven bi kızım ama küçük bir kızım olunca bi de çalışıyor olunca biraz tembellik biraz zamansızlıktan zor oluyor
o yüzden pratik şeyler bulmaya çalışıyorum
makyajımı hallettim
ama saçım çok z<orluyor beni uzun ve gür o yüzden yıkaması kurutması 1 saat sürüyor (şekillendirmeye hiç girmiyorum bile) şöyle orta uzunlukta kolay şekil verebileceğim bi model önerebilir misinz bana (kısa saçı eşim sevmiyor kestiremiyorum çok kısaltmadan bi model istiyorum ama bulamadım pek)

Kantaron yağını kesinlikle tavsiye ederim. ama orjinalini bulmaya çalışın mutlaka. Akdeniz taraflarında tanıdığınız varsa oradan temin edebilirseniz diye düşünüyorum

canim böyle küt kestirsen omuzlarinda olmazmi. saclarin düzmü?
yada böyle önlerine kat verebilirsin

canim böyle küt kestirsen omuzlarinda olmazmi. saclarin düzmü?
yada böyle önlerine kat verebilirsin
saçlarım dümdüz, sadece kurutup çıktığımda bile fön çektirdim sanıyorlar ama kat verdirince çirkin saçma bi dalgası oluyor, küt kestirsem dümdüz olduğu için kafama yapışıyor aslında omuzlarda küt kesim istiyorum ama arada katlar olsa biraz hacimli durur mu yoksa çok şekilsiz bi model olur kestiremiyorum

kat verdir ozaman aralara cok kisa olmayacagi icin bide sacin düz oldugu icin öyle sacma kaparmaz, hacimli durur

kat verdir ozaman aralara cok kisa olmayacagi icin bide sacin düz oldugu icin öyle sacma kaparmaz, hacimli durur
olabilir canım bi kuaförüme danışayım ondan da olur çıkarsa kestireyim :)
uzun saçı seviyorum da zor oluyor, zamansızlıktan fön çektirmeye de gidemiyorum sürekli o yüzden bakımsız ve salaş bi görüntüm oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…