Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Iste keske dedigimi yapsa, ben ona degil o bana is veriyor elime hep. Yanina oturtuyor. Yapmayinca kiziyor. Mutfakta yemek yaparken bile bacaklarimi isirmaya basliyor gel diye. Durum böyle, benim kiz biraz diktatör :KK4: Bir bucuk yasinda daha.

Ben de bu topige göz gezdiriyordum.
Merak ettigim birsey var, saclarinizi düzlestirenler icin, hergün düzlestiren var mi? Saca cok zarari oluyor mu?

Bir de temizlik yapsam da bes dakika sonra yerinde yeller esiyor. Cocuk biraz büyüsün superwoman olmaya kararliyim ama :cool:
hanı trt de bı cocuk bakım programı var. orda kuralları ogretıyo bellı bı dısıplıne gelıyo cocuk onu ızle derım
en en dıktatoru bıle kuralları tanıyo .. kurallar sonunda oduller koyarsın falan ..
her gun duzlestırme sacını canım mumkun oldugunca hattaa .. cunku sacı cok dokuyor .. nemını kaybedıyor bellı zaman sonra sacın resmen yanık kokuyor o derece

hanı trt de bı cocuk bakım programı var. orda kuralları ogretıyo bellı bı dısıplıne gelıyo cocuk onu ızle derım
en en dıktatoru bıle kuralları tanıyo .. kurallar sonunda oduller koyarsın falan ..
her gun duzlestırme sacını canım mumkun oldugunca hattaa .. cunku sacı cok dokuyor .. nemını kaybedıyor bellı zaman sonra sacın resmen yanık kokuyor o derece

Sadece dügünlerde düzlestiriyorum ama bakimli olmak adina düzlestirsem mi diye düsündüm. Sacimin dogasi kuru zaten hergün düzlestirmek bana hic yaramaz o zaman.
Bilemiyorum cocuk karakterleri bambaska her kurali uygulayamiyoruz, sevgi icinde büyüsün gerisi gelir diye düsünüyorum ama beni cok kullanmaya basladi. Yalniz o da diye kiyamiyorum da. bakalim bir laftan anlasin bilirim yapacagimi =)
Bugün bari ben de plan yapayim.
Ilk is agda olsun.
Evi toparla.
Yüzümü soguk suyla masajla yikayacagim ve malum ders calismam lazim. Hepsine zaman yettirmem lazim kiz uyanana kadar :KK17:

Ben de yazayım o haldee :KK70:
Saçlardan başlayalım :
Saçlarıma kimyasal kullanmıyorum kesinlikle. No Poo yöntemi benim hayatımı kurtardı.
Ayda 1 yağlı bakım yaparım saçlarıma ve senede 1 de kına yakarım çok besliyor..
Cilt bakımım için hala mucizevi bir yöntem bulamadım maalesef:mad:
Termal suyum var. Her sabah ve akşam yüzümü onunla tonikle siler gibi siliyorum.
Günde 1 kez temizleme jeliyle yıkıyorum haftada 1 kez de kil maskesi uyguluyorum.
Hala gözeneklerim kapanmıyor:KK12:Varsa önerilerinize açığım:KK54:

Dişlerim için ekstra olarak yaptığım tek şey ada çayı ile gargara yapmak.. Çok iyi geliyor. Diş etlerime çok iyi geldi ve ağız kokusunu önlüyor.

Vücudum için kabak lifi ile kese yapıyorum Onun dışında herhangi bir peeling yapmıyorum.
Ellerime limon sürerim zeytinyağı sürerim ne eserse onu yaparım :KK70: Ellerim yumuşacık olur. Eskiden çok çatlardı artık o sorunum kalmadı çok şükür.:nazar:

Ayaklarım içinde her duşta ponza taşıyla ovalarım. Başka bir şey sürmüyorum.
Spor yapıyorum bol bol su içmeye özen gösteriyorum bu yüzden.. 6 kilo 8 kilo fazlam vardı bunlardan 5 i gitti 3ü kaldı.
Başkaa dediğim gibi temizliğime çok dikkat ederim.. Buradaki herkes öyledir zaten eminim.. :cool:

selam kızlar... buralarda yeniyim ama topik hoşuma gitti..:KK49:
kendi rutinime gelirsem saçlarım için tatlı badem yağı 1 saat kadar bekletip duşa gidiyorum
bu ara zeytinyağı sabunu favorim sadece onu kullanıyorum son durulama öncesi sirke kepek olmasın diye
cilt bakımı için yüz temizleme jeli gül suyu toniği ve yağsız nemlendirici şimdilik bu kadar :KK50:

kızlar günaydınn
dünki bakımlarıma gelirsem
kaşlarımı aldırdım eve geldim bıyık ve yüzümü aldım sir ağdayla bi de burnumun üstünü ve çenemi aldım (siyah noktalar için) sonra banyoya girdim sıcacık duşumu aldım
çıktıktan sonra ayağıma vazelinin normal kremini vücuduma da kakaolusunu sürdüm
yüzümü aldığım için gözenekler açıldı diye limon sürdüm yüzüme
sabah da cildim ışıl ışıldı :)
hemen defne sabunuyla yüzümü yıkayıp hametan kremle nemlendirdikten sonra da hafif günlük makyajımı yapıp işe geldim

kızlar günaydınn
dünki bakımlarıma gelirsem
kaşlarımı aldırdım eve geldim bıyık ve yüzümü aldım sir ağdayla bi de burnumun üstünü ve çenemi aldım (siyah noktalar için) sonra banyoya girdim sıcacık duşumu aldım
çıktıktan sonra ayağıma vazelinin normal kremini vücuduma da kakaolusunu sürdüm
yüzümü aldığım için gözenekler açıldı diye limon sürdüm yüzüme
sabah da cildim ışıl ışıldı :)
hemen defne sabunuyla yüzümü yıkayıp hametan kremle nemlendirdikten sonra da hafif günlük makyajımı yapıp işe geldim

Bildiğim kadarıyla uzun vadede burun üstünü sirle almak burun üstündeki minik tüyleri kalınlaştırabilirmiş.
Ve limon direk olarak surata sürülmemeli, asit oranı yüzümüz için çok yüksek..

Bildiğim kadarıyla uzun vadede burun üstünü sirle almak burun üstündeki minik tüyleri kalınlaştırabilirmiş.
Ve limon direk olarak surata sürülmemeli, asit oranı yüzümüz için çok yüksek..
aaa gerçekten mi :KK57: ayy ben yıllardır alıyorum :KK43:
limonu sürekli kullanmıyorum ama ayda bir falan yine de zararlı mıdır?

buralar neden boş? simsims simsims bi ses ver bakayım kuzum?

kızlar evde manikür yapabilen var mı ya? ben hiç beceremiyorum ve kuaförüm şuan taşındığımız yere çok uzakta artık bunun için kuaföre gitmekten gına geldi :KK43:
ben yapıyorum.
bunun için 2 seçeneğiniz var. ya kesme yöntemi denilen klasik salon manikürü yapacaksınız ya da geri itme denilen daha basic ve bence daha sağlıklı yöntemi kullanacaksınız.
ikisi de el alışınca kolay aslında.
ben bir süredir manikür yapamadığım için, taşınma yerleşme, temizlik vs. derken bugün etlerimi kesmek zorunda kaldım, mecburen.
yönteminiz hangisi olursa olsun ana kural hijyen ve nem.
ellerinizi öncesinde ve sonrasında mutlaka nemlendirmeniz gerek.
ister yüzünüze kullandığınız ürünü kullanın, ister el için bir krem alın, isterseniz benim gibi vazelin kullanın manikür için.
elinizi suya koyduktan sonra lavanta yağı, portakal yağı, gül suyu, banyo tuzu gibi esanslar ekleyebilirsiniz ya da evde deniz tuzu varsa (sofra tuzu koymayın) o da iş görür.
elleriniz iyice yumuşadıktan sonra bu iş için herhangi bir drug store (watsons, gratis) caticul removerlar var. flormar kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla Sally Hansen da iyi.
tırnaklarına değdirmeden tırnak etlerinize sürün talimata uyun, sonra ellerinizi yıkayın.
ben bu kısımda elimi tekrar suya sokup çıkarıyorum.
bu kadarı genelde benim işimi görüyor, sudan sonra bir katikül itici sonrası elimi temizleyip ojemi sürüyorum.
ama yok ben keseceğim diyorsanız
makasla (manikür makası) kesim işlemine başlayın, burada ana kural, dibe girmemek ve tüm eti tek seferde kesmez, yoksa manikür yapmış gibi değil, tırnak etlerinizi yemiş gibi durursunuz.
beceremiyorsanız
yine Sephoralarda ya da Flormarda satılan çok yönlü törpüler var, onlarla hafifçe tırnak etlerinizin üzerinden geçerseniz o tırtıklı görüntüyü bir nebze yok edersiniz ama bu kısımda sert davranmayın.
sonra ellerinizi tekrar suyun içine sokun, temizleyin, kurulayın.
sıra geldi tırnak yağına.
manikür bir işkence olmasın istiyorsanız, tırnak eti yağı kullanmanızı tavsiye ederim, çoğu markada var. bu yağ, etlerinizin sertleşmesini önleyecek (sürprizzzzz..... etlerinizi bir kez kestiğinizde artık sertleşmeye başlarlar)
ürün kuruduktan sonra şu aralar adı Base Coat olan ama bizim bildiğimiz tırnak cilası uygulamanız lazım.
benim tırnaklarım, ince ve çabuk kırılıyor ben buna uygun bir ürün kullanıyorum.
siz de tırnak tipinize göre seçebilirsiniz.
bu katman tırnaklarınızın sararmasını önleyecek.
sonra oje
sonra yine bir cila, buna top coat deniyor, o da cila işte. ayrıcalıklı bir ürün almanıza pek gerek yok bence, hepsi ojenin daha uzun dayandığını söyler ama benimkiler her seferinde 2. gün akşamı mefta oluyor. benimki ışıltılı bir cila.
bu kısımda en önemli nokta her katın tamamen kurumasını beklemek.
vaktiniz yoksa tırnak kurutucuları var. sprey şeklinde.
ben nemlendiriyici ojem tamamen kuruduktan sonra kullanıyorum.
ama oje sürmeden de kullanılabilir.
uzun mu oldu ne :KK70:

transparan pudra konusunda ufak bir tavsiye verebilirim
eğer bütçen uygunsa kryolan kesinlikle kaçırma biraz pahalı ama gramı fazla ve çok kalıcı olduğu için bir seneden fazla kullanailirsin (tabii kullanmana da bağlı ben yurtdışından getirttiğim için biraz müsrifce kullanıyorum ama eskiden kendim para vererek aldığım zaman normal ayarda ki fazlasıyla yetiyordu 1 seneden uzun bi süre kullandım)
kryolanı ben fazla sevmedim.
çok yoğun geldi bana. bana da bir arkadaşım yurtdışından getirmiş ama ben Mac gibi kapatıcılığı nispeten daha az olan pudraları seviyorum. cildim sorunlu olmadığından sadece sabitleyici ve bir nebze renk düzenleyici (renkli pudralarda) olarak kullanıyorum.
bana fazla yoğun geldi bu yüzden.
sanırım Nars ya da yine Mac alacağım.

çok yoğun geldi bana. bana da bir arkadaşım yurtdışından getirmiş ama ben Mac gibi kapatıcılığı nispeten daha az olan pudraları seviyorum. cildim sorunlu olmadığından sadece sabitleyici ve bir nebze renk düzenleyici (renkli pudralarda) olarak kullanıyorum.

acaba aynı üründen mi bahsediyoruz?
çünkü benim kullandığım pudrası inanılmaz ince yapılı ve kapatıcılığı çok çok az ki ben pudra fondöten kapatıcı kullanmam hiç sevmem maske takmış gibi hissederim, bu pudrasız dışarı çıkmıyorum
çok çok hafif kapatıcılığı olmasına rağmen pürüzsüz görünüm vermesi benim için büyük artı bi de bütün gün makyaj tazelememe gerek kalmıyor

ama bir çeşidi var ki dediğin gibi çok yoğun zaten o da porselen makyaj için kullandıkları bir ürün (düğünümde yaptırmıştım epey yoğundu güzel de kapatıyordu ama günlük makyaja hiç uygun değil tabi)

ama tabii alışkanlıklar da önemli şimdi biri bana başka bi pudrayı övse ben de vazgeçmem çünkü benim tenime en iyi gelen bu oldu başkasına da başka ürün iyi gelmiştir :)

bu arada nars'ın bir allığı var ya ona bayılıyorum çok çok güzel ama bi o kadar pahalı ya :KK43:

ben yapıyorum.
bunun için 2 seçeneğiniz var. ya kesme yöntemi denilen klasik salon manikürü yapacaksınız ya da geri itme denilen daha basic ve bence daha sağlıklı yöntemi kullanacaksınız.
ikisi de el alışınca kolay aslında.
ben bir süredir manikür yapamadığım için, taşınma yerleşme, temizlik vs. derken bugün etlerimi kesmek zorunda kaldım, mecburen.
yönteminiz hangisi olursa olsun ana kural hijyen ve nem.
ellerinizi öncesinde ve sonrasında mutlaka nemlendirmeniz gerek.
ister yüzünüze kullandığınız ürünü kullanın, ister el için bir krem alın, isterseniz benim gibi vazelin kullanın manikür için.
elinizi suya koyduktan sonra lavanta yağı, portakal yağı, gül suyu, banyo tuzu gibi esanslar ekleyebilirsiniz ya da evde deniz tuzu varsa (sofra tuzu koymayın) o da iş görür.
elleriniz iyice yumuşadıktan sonra bu iş için herhangi bir drug store (watsons, gratis) caticul removerlar var. flormar kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla Sally Hansen da iyi.
tırnaklarına değdirmeden tırnak etlerinize sürün talimata uyun, sonra ellerinizi yıkayın.
ben bu kısımda elimi tekrar suya sokup çıkarıyorum.
bu kadarı genelde benim işimi görüyor, sudan sonra bir katikül itici sonrası elimi temizleyip ojemi sürüyorum.
ama yok ben keseceğim diyorsanız
makasla (manikür makası) kesim işlemine başlayın, burada ana kural, dibe girmemek ve tüm eti tek seferde kesmez, yoksa manikür yapmış gibi değil, tırnak etlerinizi yemiş gibi durursunuz.
beceremiyorsanız
yine Sephoralarda ya da Flormarda satılan çok yönlü törpüler var, onlarla hafifçe tırnak etlerinizin üzerinden geçerseniz o tırtıklı görüntüyü bir nebze yok edersiniz ama bu kısımda sert davranmayın.
sonra ellerinizi tekrar suyun içine sokun, temizleyin, kurulayın.
sıra geldi tırnak yağına.
manikür bir işkence olmasın istiyorsanız, tırnak eti yağı kullanmanızı tavsiye ederim, çoğu markada var. bu yağ, etlerinizin sertleşmesini önleyecek (sürprizzzzz..... etlerinizi bir kez kestiğinizde artık sertleşmeye başlarlar)
ürün kuruduktan sonra şu aralar adı Base Coat olan ama bizim bildiğimiz tırnak cilası uygulamanız lazım.
benim tırnaklarım, ince ve çabuk kırılıyor ben buna uygun bir ürün kullanıyorum.
siz de tırnak tipinize göre seçebilirsiniz.
bu katman tırnaklarınızın sararmasını önleyecek.
sonra oje
sonra yine bir cila, buna top coat deniyor, o da cila işte. ayrıcalıklı bir ürün almanıza pek gerek yok bence, hepsi ojenin daha uzun dayandığını söyler ama benimkiler her seferinde 2. gün akşamı mefta oluyor. benimki ışıltılı bir cila.
bu kısımda en önemli nokta her katın tamamen kurumasını beklemek.
vaktiniz yoksa tırnak kurutucuları var. sprey şeklinde.
ben nemlendiriyici ojem tamamen kuruduktan sonra kullanıyorum.
ama oje sürmeden de kullanılabilir.
uzun mu oldu ne :KK70:

merhaba canım benim geldim geldimmmm.. :)) ne güzel yazmışsın :KK37:

acaba aynı üründen mi bahsediyoruz?
çünkü benim kullandığım pudrası inanılmaz ince yapılı ve kapatıcılığı çok çok az ki ben pudra fondöten kapatıcı kullanmam hiç sevmem maske takmış gibi hissederim, bu pudrasız dışarı çıkmıyorum
çok çok hafif kapatıcılığı olmasına rağmen pürüzsüz görünüm vermesi benim için büyük artı bi de bütün gün makyaj tazelememe gerek kalmıyor

ama bir çeşidi var ki dediğin gibi çok yoğun zaten o da porselen makyaj için kullandıkları bir ürün (düğünümde yaptırmıştım epey yoğundu güzel de kapatıyordu ama günlük makyaja hiç uygun değil tabi)

ama tabii alışkanlıklar da önemli şimdi biri bana başka bi pudrayı övse ben de vazgeçmem çünkü benim tenime en iyi gelen bu oldu başkasına da başka ürün iyi gelmiştir :)

bu arada nars'ın bir allığı var ya ona bayılıyorum çok çok güzel ama bi o kadar pahalı ya :KK43:
hmmm bilemedim. ürünü ben almadığım ve şu anda kutusu da elimde olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. o yüzden almak isteyenler ya da denemek isteyenler için kötü bir referans olmayayım.

Nars Orgasm'dan mı bahsediyoruz.
benim en sevdiğim allıktır ki ben allık sevmem aslında ama ama dayanamıyorum ona :)

bayanlar size iki sorum var, umarım yardım edebillirsiniz bana...Birinci burun, çene ve alın yağlanmasına bir çözümünüz var mı? İkincisi şeffaf rimel kullanıp memnun kalanlarınız var mı aranızda?? 3 soru olucak ama aranızda cilt rengi eşitsizliğine çözüm bulabilen var mı ?? Çok düşük oldu cümlelerim ama acelem var umarm yardımcıı olabilrisiniz...

bayanlar size iki sorum var, umarım yardım edebillirsiniz bana...Birinci burun, çene ve alın yağlanmasına bir çözümünüz var mı? İkincisi şeffaf rimel kullanıp memnun kalanlarınız var mı aranızda?? 3 soru olucak ama aranızda cilt rengi eşitsizliğine çözüm bulabilen var mı ?? Çok düşük oldu cümlelerim ama acelem var umarm yardımcıı olabilrisiniz...
merhaba.
bazı maskeler var ama ben kullanıp da etkin bir sonuç alan görmedim açıkçası. benim t bölgem yağlı değil ama arada bir parlayabiliyor, onun için sanırım watsonslarda satılan bir peçete gibi bir şey var, ciltteki yağı ve nemi emiyor.
bir de eğer yüzünüzü günde bir kez jel ile temizliyorsanız 2 kez temizleyin. tonik kullanmayı da ihmal etmeyin. tonik cildinizi rahatlatır.
yağ bazlı nemlendiriciler kullanmayın, eğer cildinizin geri kalanı çok kuruyorsa tercihiniz su bazlı olanlar olsun, eczanelere sorabilirsiniz ama La Roche'un Hydrane serisi iyidir.

şeffaf rimel dediğiniz rimel bazı olanlar mı, yoksa kirpikleri kıvırıp uzatan jeller mi?
kirpik bazı kullanıyorum. ben de Rimmel London var ve memnunum, tavsiye ederim.

ben de cilt rengi eşitsizliği fazla yok ama kılcal damarlarım yüzeye çok yakın olduğu için yanaklarım fazla kızarır ve bu sebeple allık kullanamazdım gün içinde ten makyajı yapmadan.
allık için fondöten ya da BB Cream kullanmam gerekiyordu.
ben bu sorunu Benefit'in You Rebel'i (bilmeyenler için bir renkli nemlendirici) ile çözdüm.
kapatıcı olarak yoğun bir kapatıcı değil, işte ton eşitsizliklerini düzenler, ufak tefek lekeler varsa perdeler ama öyle bir fondöten hatta BB Cream kapatıcılığı bile beklemeyin.
seyreltilmiş bir BB Cream'in nemlendiriciyle karıştırılması gibi.
ama uyarayım biraz sıvı bir ürün, çok akışkan. benim cildim normale yakın karma olduğu için ben de sorun olmadı ama T bölgesi yağlı biri için uygun olur mu bilemedim.
Sephoralarda deneme imkanınız olabilir. bir deneyin isterseniz.
Balm Shelter da iyi bir alternatif olabilir ama onu hiç kullanmadığım için tavsiye de etmiş olm
ayayım.

merhaba.
bazı maskeler var ama ben kullanıp da etkin bir sonuç alan görmedim açıkçası. benim t bölgem yağlı değil ama arada bir parlayabiliyor, onun için sanırım watsonslarda satılan bir peçete gibi bir şey var, ciltteki yağı ve nemi emiyor.
bir de eğer yüzünüzü günde bir kez jel ile temizliyorsanız 2 kez temizleyin. tonik kullanmayı da ihmal etmeyin. tonik cildinizi rahatlatır.
yağ bazlı nemlendiriciler kullanmayın, eğer cildinizin geri kalanı çok kuruyorsa tercihiniz su bazlı olanlar olsun, eczanelere sorabilirsiniz ama La Roche'un Hydrane serisi iyidir.

şeffaf rimel dediğiniz rimel bazı olanlar mı, yoksa kirpikleri kıvırıp uzatan jeller mi?
kirpik bazı kullanıyorum. ben de Rimmel London var ve memnunum, tavsiye ederim.

ben de cilt rengi eşitsizliği fazla yok ama kılcal damarlarım yüzeye çok yakın olduğu için yanaklarım fazla kızarır ve bu sebeple allık kullanamazdım gün içinde ten makyajı yapmadan.
allık için fondöten ya da BB Cream kullanmam gerekiyordu.
ben bu sorunu Benefit'in You Rebel'i (bilmeyenler için bir renkli nemlendirici) ile çözdüm.
kapatıcı olarak yoğun bir kapatıcı değil, işte ton eşitsizliklerini düzenler, ufak tefek lekeler varsa perdeler ama öyle bir fondöten hatta BB Cream kapatıcılığı bile beklemeyin.
seyreltilmiş bir BB Cream'in nemlendiriciyle karıştırılması gibi.
ama uyarayım biraz sıvı bir ürün, çok akışkan. benim cildim normale yakın karma olduğu için ben de sorun olmadı ama T bölgesi yağlı biri için uygun olur mu bilemedim.
Sephoralarda deneme imkanınız olabilir. bir deneyin isterseniz.
Balm Shelter da iyi bir alternatif olabilir ama onu hiç kullanmadığım için tavsiye de etmiş olm
ayayım.
Çok teşekkür ederim, ilgilenip uzunca yazmışsınız...
Rimel derken uzatanlardan demek istedim...

hmmm bilemedim. ürünü ben almadığım ve şu anda kutusu da elimde olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. o yüzden almak isteyenler ya da denemek isteyenler için kötü bir referans olmayayım.

Nars Orgasm'dan mı bahsediyoruz.
benim en sevdiğim allıktır ki ben allık sevmem aslında ama ama dayanamıyorum ona :)
evet aynen :KK200:
harika bir renk harika bir duruş bayılıyorum, ama çok pahalı olduğu için muadili the balm'ı kullanıyorum o da fena değil

evet aynen :KK200:
harika bir renk harika bir duruş bayılıyorum, ama çok pahalı olduğu için muadili the balm'ı kullanıyorum o da fena değil
ben de The Balm'ın Hot Mamasını seviyorum. bence renk olarak Nars bir tık daha ileride olsa da Balm da çok iyi. üstelik balm bence fiyat-performans olarak çok çok iyi.
ben far paletlerini seviyorum mesela.
benim farda en sinir olduğum şey göz kapağımda farı karıştırırken o tozların göz altıma ve yanağıma dökülmesi. The Balm'ın paletleri bu açıdan çok iyi özellikle mat paleti şahane.
ben kaş farı olarak da kullanıyorum.
bir de madem muadil dedik eğer Mac'in mat rujlarına uygun fiyatlı bir muadil arayan varsa Golden Rose'un Velvet Matte serisine bir göz atsın.

bir de kaşlarının rengini makyajla değiştiren var mı? saçlarımın rengini kumrala doğru açmak istiyorum, saç rengim kızıl-kestane olsa da kaşlarım siyah ve yüzümü çok sertleştirdiği için ince kaş kullanmıyorum. bir kaç ton açmak için kaş ya da saç boyası kullanmak da istemiyorum açıkçası
renkli kaş rimeliyle bir kaç ton açılabildiğini okudum.
bir de conclear ile silip sonra açık renkle boyama yöntemi var.
kullananlar var mı?

ben de The Balm'ın Hot Mamasını seviyorum. bence renk olarak Nars bir tık daha ileride olsa da Balm da çok iyi. üstelik balm bence fiyat-performans olarak çok çok iyi.
ben far paletlerini seviyorum mesela.
benim farda en sinir olduğum şey göz kapağımda farı karıştırırken o tozların göz altıma ve yanağıma dökülmesi. The Balm'ın paletleri bu açıdan çok iyi özellikle mat paleti şahane.
ben kaş farı olarak da kullanıyorum.
bir de madem muadil dedik eğer Mac'in mat rujlarına uygun fiyatlı bir muadil arayan varsa Golden Rose'un Velvet Matte serisine bir göz atsın.

bir de kaşlarının rengini makyajla değiştiren var mı? saçlarımın rengini kumrala doğru açmak istiyorum, saç rengim kızıl-kestane olsa da kaşlarım siyah ve yüzümü çok sertleştirdiği için ince kaş kullanmıyorum. bir kaç ton açmak için kaş ya da saç boyası kullanmak da istemiyorum açıkçası
renkli kaş rimeliyle bir kaç ton açılabildiğini okudum.
bir de conclear ile silip sonra açık renkle boyama yöntemi var.
kullananlar var mı?
evet hot mama çok güzel ve orgasm'a çok yakın bir rengi var o yüzden kullandığım allıklardan biri de o :)
farlarını hiç denemedim aslında güzel renkleri var farım bittiğinde denesem aslında

kaş ile ilgili sorduğunu ilk defa duydum ama duyarsam bununla ilgili bişe söylerim sana

evet hot mama çok güzel ve orgasm'a çok yakın bir rengi var o yüzden kullandığım allıklardan biri de o :)
farlarını hiç denemedim aslında güzel renkleri var farım bittiğinde denesem aslında

kaş ile ilgili sorduğunu ilk defa duydum ama duyarsam bununla ilgili bişe söylerim sana
dene bence Balm'ın paletleri hem neşeli hem de güzel :)

bekliyorum, kaşlarım o kadar koyu ki 90lı yılların Madonnasına benzemekten korktuğum için boyayamıyorum saçımı :)

X