- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
teşekkürler canımKizlar kitap konusu gecmisken, biraz once ptt kargodan kitap postaladim 4 kitap 4,5 tl .cok uygun oldu.bu aralar kampanya varmis:)
hoşgeldin canım bekliyoruz yaptıklarınıAyyy ben çok beğendim bu topigi. Arayip bulamadığım bir yermis gibi fırsat buldukça burda aranızda olacağım. Ayrica biraz geçmiş yazılarınızı incelemem gerekecek galiba
hoşgeldin canım hadi canlanma zamanı.. bayram tatilin varsa ve evdeysen bu zaman toparlanmak için iyi bir zamanKizlar harikasinizz yaa felaket gaza geldim..bende uyusmus durumdayimm evim benimde bazen hatta cogu zaman bekar evi gibi oluyor ölü gibi ruhum var...
Kızlaaar Günaydın ...
Bende dün gece balkonda otururken buldum bu topiği, sonra yatak odasına geçtim ve gece 2.30 a kadar en baştan okudum ve aşırı gaza geldim yaaa
Bu aralar değil de, neredeyse 6 aydır hiç kendimde değilim. Bırakın bakım yapmayı, işe giderken yüzümü parmak uçlarımla yıkıyordum
Evimi de bir görseniz, eyvallah bir süpürge bir paspas o kadar. Ama sayenizde bu sabah saat 6,30 da kalktım ( normalde o 8.00 oluyor ) duşumu aldım, kremlendim, saçımı yaptım, kot - gömlek giydim, makyajımı yaptım ve 8.10 da evden çıktım.
Şirkete gelir gelmez herkes, vaaayyy çok güzel olmuşsun dedi
Evet, akşamda eve gidip hemen evimi temizliyorum.
Beni de aranıza kabul ederseniz çok sevindim, çok iyi geldiniz bana da..
Hepinize bol bakımlı, güzel güzel bir gün diliyorum.
merhaba canım hoşgeldin kendimizde ufacık bir degişiklik bile hemen fark ediliyor..kendinin için bir şeyler yapman enerjine yüzüne ve çevrene yansıyor canım..