Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Sigma fırçalarım sonunda geldi :KK73:Pembe olan seyahat boy fırça hediye :KK6::KK59:
harikaaaa :KK37::KK37::KK37: canım güle güle kullan..nasıl?memnun kaldın mı? :KK66:

hanımlar, yine sizin yardımınıza ihtiyacım var, ince topukta birkaç model arasında kararsız kaldım yardım eder misiniz?
http://www.incetopuk.com/?urun-5484-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5639-ince-topuk-platform-ayakkabi
bu ikisi aynı model, birinin burnu daha açık, bilemedim hangisi daha iyi bana sanki açık olan daha iyiymiş gibi geldi ama annem de kapalı olan diyor.
http://www.incetopuk.com/?urun-5552-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5662-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5660-ince-topuk-platform-ayakkabi
bu 4 modelden birini kesin alacağım ama ben kararsız kaldım.
yaz kış tayt giymeyi seviyorum özellikle yazın bilekte pantolonları çok seviyorum, bilgi vereyim dedim
marilyncim bence 4 veya 5 diyorummm:cool:

hanımlar, yine sizin yardımınıza ihtiyacım var, ince topukta birkaç model arasında kararsız kaldım yardım eder misiniz?
http://www.incetopuk.com/?urun-5484-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5639-ince-topuk-platform-ayakkabi
bu ikisi aynı model, birinin burnu daha açık, bilemedim hangisi daha iyi bana sanki açık olan daha iyiymiş gibi geldi ama annem de kapalı olan diyor.
http://www.incetopuk.com/?urun-5552-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5662-ince-topuk-platform-ayakkabi
http://www.incetopuk.com/?urun-5660-ince-topuk-platform-ayakkabi
bu 4 modelden birini kesin alacağım ama ben kararsız kaldım.
yaz kış tayt giymeyi seviyorum özellikle yazın bilekte pantolonları çok seviyorum, bilgi vereyim dedim

Hepsi güzel ama 5 numara bi tık önde bence :KK39:

harikaaaa :KK37::KK37::KK37: canım güle güle kullan..nasıl?memnun kaldın mı? :KK66:
Çok teşekkür ederim canım çok güzeller :KK68:

simsims simsims canım yazmayı unutmuşum , düzeltme yapadım süre geçmiş kusura bakma , fırça önerin için çok teşekkür ederim . Eski kullandığımla arasında çok fark var . Eminim kullandıkça daha çok memnun kalacağım :KK68:

selamlar...
bugün çok yorucuydu, malum İzmir'e yaz geldi, geliyor, kışlık kazakları falan kaldırdım. alışverişe çıkacağım, çıkmadan önce dolabımı elden geçirdim, uzun süredir giymediklerim var, onları güzelce yıkadım katladım, bizim evin yakınında belediyenin eşya toplama bürosu var, oraya götüreceğim yarın, onlar güzelce elden geçirilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. böylece hem dolap beklemeyecekler hem de ihtiyacı olanlara bir hayrım olsun. giymediğim ayakkabılar falan var, beğenmişim almışım ama ya ayağımı vurmuş ya sonra hoşuma gitmemiş ya az giymişim kenara koymuşum. onları da toparladım.
çok yoruldum ama böylece hem dolabım boşaldı hem de alışveriş yaparken ne almam gerekiyor, ne eksik onlar çıktı ortaya.
öbür türlü alıyorum, sonra bir bakıyorum ya uygun ayakkabım yok ya çantam yok, şimdi dolapta ne var ne yok biliyorum, kafam rahat çıkacağım alışverişe

selamlar...
bugün çok yorucuydu, malum İzmir'e yaz geldi, geliyor, kışlık kazakları falan kaldırdım. alışverişe çıkacağım, çıkmadan önce dolabımı elden geçirdim, uzun süredir giymediklerim var, onları güzelce yıkadım katladım, bizim evin yakınında belediyenin eşya toplama bürosu var, oraya götüreceğim yarın, onlar güzelce elden geçirilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. böylece hem dolap beklemeyecekler hem de ihtiyacı olanlara bir hayrım olsun. giymediğim ayakkabılar falan var, beğenmişim almışım ama ya ayağımı vurmuş ya sonra hoşuma gitmemiş ya az giymişim kenara koymuşum. onları da toparladım.
çok yoruldum ama böylece hem dolabım boşaldı hem de alışveriş yaparken ne almam gerekiyor, ne eksik onlar çıktı ortaya.
öbür türlü alıyorum, sonra bir bakıyorum ya uygun ayakkabım yok ya çantam yok, şimdi dolapta ne var ne yok biliyorum, kafam rahat çıkacağım alışverişe
günaydın canım hem çok yorucu çok güzel bir iş yapmışsın.. :KK9:ben de yapıcam aynısını:KK19:

günaydın herkese:KK73: bugün evdeyimmm ve temizlik yapıp,yemek yapıp iş çalışıcam..haftasonu da temizlige yardımcı almaya karar verdim.çünkü ben camları silmiyorum..artık zamanı geldi..kaç gündür epilasyon yapıcam yapamıyorum üşengeçlikten..diyorum "agdacıya gideyim rahat keyfime bakayım".yok.. cimriligim tutuyor.".o parayla kendime hediye alırım" diyorum..neyse baktım olacak gibi degil hem kollarımı hem bacaklarımı yaptırıcam son anda yine üşenmez ve cimriligim tutmazsa:KK53: ben sadece yaza girerken aldırıyorum.bir kere epilasyon aleti ile almıştım ama çok zahmetliydi..siz kollarınızı neyle alıyorsunuz kızlar?
bir de kendinizi şımartmak istediginizde nasıl şımartıyorsunuz??

Ben kollarımı almıyorum ayaklarımıda 2-3 ayda bir bu hafta gidicem aldırmaya orman gibi oldu artık :KK48: tabikide alışverişe çıkıyorum:KK45:

kendim için:
sabah yürüyüşü
hindistancevizi yagı ile saç bakımı(yarın paylaşıcam inşallah :)
kaşlar alınacak
simsims, hindistan cevizi yağı bakımını paylaştın mı? Aradım fakat bulamadım.Elindeki hangi marka acaba?
Bende Doa kozmetiğe ait olana bakmıştım, almamıştım.Sonra Oriflame markasının hindistan cevizi yağı içeren saç bakım yağını aldım. %100 yazıyordu ama buna kim inanır. :) İsrafı sevmediğim için sonuna kadar kullandım. Öyle belirgin bir etkisini göremedim. Fiyatı 10 tl gibi birşeydi zaten. Bundan sonra TheLifeCo markasına ait organik hindistan cevizi yağını almayı düşünüyorum. Araştırdım biraz denemeye değer gibi duruyor.Almayı düşünüyorum bakalım.Ürün 320 gram 42 tl fiyatı var. Bu arada buradaki paylaşımımdan sonra kullanmadığım HC ürünlerini iyice merak ettim. HC Doping ve HC Tria siparişi verdim.Bakalım bu ürünlerindende memnun kalacak mıyım.
:KK64:

Sağlık yine önemini hatırlattı bana son günlerde. O olmayınca hicbirsey olmuyor. Bakım da... İyi olmama az kaldı kendimi toparlayacagim birkaç güne.
Hindistan cevizi yağı için ben de öneri bekliyorum. En yararlı olanı hangisi?

kızlar çok haklısınız bi kere de degil,iki kere paylaşıcam dedim paylaşamadım.. henüz uygulayamadım ama sizinle hem aldıgım markayı hem de en yakın zamanda uyguyacagım videoyu paylaşıyorum.. :))
Image-474.jpg

kızlar çok haklısınız bi kere de degil,iki kere paylaşıcam dedim paylaşamadım.. henüz uygulayamadım ama sizinle hem aldıgım markayı hem de en yakın zamanda uyguyacagım videoyu paylaşıyorum.. :))
Eki Görüntüle 1503904

Aa meğerse aynı videoyu baz alarak aynı ürünle bu maskeyi deneyecekmişiz :)
İzlenimlerin için beklemedeyiz. :KK66:
Melis Limes'i çok uzun süreden beri takip ederim. Sempatik geliyor bana seviyorum bu hatunu.
Saçları çok güzeldi eskiden.Eskiden diyorum çünkü ombre yaptırdı eskisi kadar beğendiğimi söyleyemem.
Tabi bu benim ombreyi sevmememden fersah fersah uzak durmamdan kaynaklanıyor.Zevk meselesi tabi. :KK66:

Sağlık yine önemini hatırlattı bana son günlerde. O olmayınca hicbirsey olmuyor. Bakım da... İyi olmama az kaldı kendimi toparlayacagim birkaç güne.
Haklısınız.Kesinlikle hatırlatıyor.En son dış kulak yolu enfeksiyonu geçirdim.Aman Allahım ne çektim şu sağ kulağımdan. Kulağımın değerini anladım resmen. Diyeceğim; yeni bir güne ağrısız sızısız uyanmak bile başlı başına şükür sebebi...

Bakımda kendimizi iyi hissetmemiz için son derece önemli. Maniküre 'bu benim terapim resmen' diyeni duydum. :)
Bu arada geçmiş olsun çabuk toparlanırsınız umarım.

En yararlısı hangisi bilemem ama hindistan cevizi yağı alırken dikkat edilmesi gereken noktalar varmış.Soğuk pres yönteminin kullanılması gibi. simsims'in eklediği ürün bahsettiğim TheLifeCo markasına ait.Araştırmak isterseniz bir başka markaya daha rastladım;

organik_hindistan_cevizi_yagi.jpg

canım çok geçmiş olsun Allah saglık versin..en önemlisi o tabii..dün mesaj yazarken atlamışım kusura bakma..bekliyoruz canımm:KK19:

Aa meğerse aynı videoyu baz alarak aynı ürünle bu maskeyi deneyecekmişiz :)
İzlenimlerin için beklemedeyiz. :KK66:
Melis Limes'i çok uzun süreden beri takip ederim. Sempatik geliyor bana seviyorum bu hatunu.
Saçları çok güzeldi eskiden.Eskiden diyorum çünkü ombre yaptırdı eskisi kadar beğendiğimi söyleyemem.
Tabi bu benim ombreyi sevmememden fersah fersah uzak durmamdan kaynaklanıyor.Zevk meselesi tabi. :KK66:
ne tesadüfff :))) ben de bu kızı çok seviyorumm..çok sempatik ve tatlı.. ve ben de uzun zamandır keyifle takip ediyorum :)) bir şey çok moda olunca kesinlikle ondan kaçmaya çalışıyorum(tabi kaçabildigim kadar,bazen de kaçamıyorum :))yoksa bir süre sonra demode olmaya başlıyor zaten..mesela bakınız audrey hepburn: nasıl klasik ve tarz bir kadın..taa o zamanlar giydigi kıyafetler hala çok güzel ve modern..yani ölümsüz..

selamlar, siz saç bakımından gidiyorsunuz ama ben araya dalayım. ne zamandır güzel bir siyah blazer istiyordum ama ya güzel bulamıyordum ya da bulduklarımın fiyatı min. 200 liraydı. evimin yakınında böyle ünlü markaların seri sonu ürünlerini satan bir mağaza var, bugün hiç alışveriş havamda olmasam da rastgele giriverdim içeri veeeeee o muhteşem blazerın tam da benim bedenim hem de son bir tane olarak askıdaydı. 50 liraya 3/4 kol, siyah düğmesiz belden tam oturan bir blazer aldım nasıl mutlu bir gün anlatamam.

Kızlaaar saçlarım Hiç olmadığı kadar yumuşak ve canlı,tüy gibi:KK71: uzun tamamdır saç kurutma makinesi kullanmıyorum ama bence.çoğunlukla elidorun payı var çok mutluyum :KK68:

marilyn m.güzel güpost: 40637884 .!.:
selamlar, siz saç bakımından gidiyorsunuz ama ben araya dalayım. ne zamandır güzel bir siyah blazer istiyordum ama ya güzel bulamıyordum ya da bulduklarımın fiyatı min. 200 liraydı. evimin yakınında böyle ünlü markaların seri sonu ürünlerini satan bir mağaza var, bugün hiç alışveriş havamda olmasam da rastgele giriverdim içeri veeeeee o muhteşem blazerın tam da benim bedenim hem de son bir tane olarak askıdaydı. 50 liraya 3/4 kol, siyah düğmesiz belden tam oturan bir blazer aldım nasıl mutlu bir gün anlatamam.
Bayılırım blazere ama bana hiç gitmiyor:KK51: güle güle kullan güzeel günlerde:KK68:

Bayılırım blazere ama bana hiç gitmiyor:KK51: güle güle kullan güzeel günlerde:KK68:
Allah Allah, yakışan modelini bulamamış olabilir misin? blazer çok kilolu (ama gerçek anlamda 100 üzerinde falan) olmadıkça illaki herkese yakışır. bir de blazerın kuralı bence stilettodur, bir de o şekilde dene denemediysen, bir de bu sene uzun blazerlar moda onu da deneyebilirsin.

X