Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Teşekkürler hemen videoyu izledim . Çay ağacı , kantaron yağı karışımının etkili olduğunu bilmiyordum . Mutlaka deneyeceğim . Eskiden kalma izlerimi geçirse süper olur ya .
rica ederim canım ben de ilk fırsatta bu yagları alıp deneyecegim.. ilk memnun olan yazsın o zaman :))

rica ederim canım ben de ilk fırsatta bu yagları alıp deneyecegim.. ilk memnun olan yazsın o zaman :))
İkimizde memnun kalırız umarım .
Ben unutmazsam bu akşamdan başlarım . Çay ağacı yağı varmış evde , eski izlerin geçmesi mucize olur tabii . Bakalım deneyip görelim .

bugün o kadar keyifsizim ki.. az önce eve geldim ve şimdi yatagın içine girip hiç çıkmamak istiyorum akşama kadar…yapılacak dolu ev işi ve işle ilgili çalışmalar beni beklerken hemde..bu moddan çıkmamın tek yolu "hadi bugün böyle geçsin" demek yerine tam tersini yapmak.. dışarı çıkıp yürüyüş yapmak mesela.. fark ediyorum ki evde yapılan sporla dışardaki bir olmuyor..dışardan geldigimde daha mutlu oluyorum..açık hava içimi de açıyor :) o yüzden az sonra temiz havada yürüyüş.. sonrası Allah kerim :))

Canım nasıl oldun?
Yürüyüş yapabildin mi ?
Ben on bin adim haricinde spor yapamıyorum yaaa artık ben de ya eliptik ya jillian başlıycam
Gerçekten insan spor yapınca hem daha enerjik hem daha mutlu oluyor canjm

Canım nasıl oldun?
Yürüyüş yapabildin mi ?
Ben on bin adim haricinde spor yapamıyorum yaaa artık ben de ya eliptik ya jillian başlıycam
Gerçekten insan spor yapınca hem daha enerjik hem daha mutlu oluyor canjm
yok canım dün dedigimi yaptım hiç yataktan çıkmadım..uyuya kalmışım yatakta.. yorgunluk vardı çok..

aaaaaa buralar neden boş? hadi bakem, toparlanın güzelleşin
evet yaa ben de bu ara bi boşladım kendimi..ne zamandır oje sürmüyorum mesela..yarın akşam bakım yapacagım kendime

Simsims yok ne zamandır ?
Benim on bin adim rutin zaten
Yarın Platese başlıyorum pazartesi çarşamba cuma günleri
Bakalim nasıl bir değişim beni bekliyor
harisın canım.başla pilatese eminim çok faydalanıcaksın

Kızlar kendime de evime de bedenime de çok güzel bakıyorum ne zamandır.....
Evime yeni perde yeni hali aldim ayyyy çok hoşuma gitti zebra perde. Evi genişletti resmen....
Eki Görüntüle 1450140
güle güle kullan çok güzel gözüküyor canım..

güzel olacak güzel.
simsimsin de morali düzelir gelir hemencik inşallah.
simsimssssss gellllll
geeellldiiiiim geldimmmmm…

hoş geldin şekerim buralar sensiz çok ıssız oluyormuş

aaaaaa buralar neden boş? hadi bakem, toparlanın güzelleşin
ben de geldiimmmm :)
ben de doğum yapalı 1 yıl oldu ve 7-8 kilo fazlam var hala
dün gaza geldim ve bu kilolar gidecek dedim
dün sabah yürüyüş yaptım 25 dk bugün de.
ayrıca sabah akşam elmasirkesi bal karışımı içiyorum
bi de akşamları meyve ve yoğurt harici bişe yememeye dikkat ediyorum.
kilom dışında bakımım tamdır saçım makyajım hep yerindedir
bi de kilolar giderseeee :):):)

ohhh hoş geldin, süpermiş.
elma sirkesi mideye zararlı olabilir diye duymuştum. hadi bakalım gazan mübarek ola
ben de söz verdiğim resimlerle aranızdayım hanımlar:
yeni oturma odam:

bir de saç şeklim:

yeni kestirdim sayılır uzun olan tarafın ucundaki ombreler akmış ama yenisini yaptırmak gerekecek bir iki aya. fön çekmeye çok üşendim kusura kalmayın.
bir de kilo almışım sankim, ne kaaa tombiş çıkmışım

hoşbuldumm :)
hayırlı olsun yeni oturma odan ve sç şeklin
bu saçının fönsüz hali mi ne güzel duruyor ama fönlü gibi

hoşbuldumm :)
hayırlı olsun yeni oturma odan ve sç şeklin
bu saçının fönsüz hali mi ne güzel duruyor ama fönlü gibi
teşekkür ederim. evet fön yok, zaten düz bir saçım var benim, bir de elektriklenmesin diye Braun Satin Hair Brush kullanıyorum, fönlü gibi duruyor ama gibi duruyor, çıplak gözle fark ediliyor fönsüz olduğu

merhaba canım hoşgeldinnn.. harikasın canımmm.. mesela evde nasılsın?dışarda nasılsın?temizlikle aran nasıl?meyveli yogurt yemek bir süre sonra seni sıkabilir.onun yerine akşam yemegini yesen ama akşam ekmek yemesen?

harikaymış saç modeline bayıldım..at kuyrugu oldugunda nasıl duruyor?fönsüz böyle olması da süper…şanslısın odan çok şirinnnnn olmuşşş güle güle güzel günlerde kullan.. nasıl boya yapmak zormuymuş?biz de eşimle evin her yeri degilse de bazı yerlerine rötuş yapalım diyoruz bu yaz..duvardaki resim annen ve sen mi?

sağol canım, ben de beğenerek kullanıyorum. kestirmeden önce tereddüt ettim acaba rahat kullanılır mı diye ama rahat oluyor.
at kuyruğu oluınca minik bir tavşan kuyruğuna dönüşüyor ama sevimli oluyor, spor yaparken falan hep at kuyruğu saçım.
zor ya boya yapmak ama zevkli de biz babamla çok eğlendik.
size bir tavsiye yerleri güzelce ıslak bir şekilde paspaslayın yere damlayan boyalar daha kolay temizleniyor.
yok tam net çıkmamış ablam ve ben o da 10 yaşında orada, benim 1. doğum günümden hemen sonra

bu arada dün gece kitap siparişi verdim çok helecanlıyım paket aşamasındaymış ilk defa bu kitap sitesinden alışveriş yapıyorum inşallah kitaplar elime ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…