rica ederimcanım çok sağol Ayşe çakarı takip ediyoruz zaman zaman bu videosunu izlememiştim izleyeceğim
rica ederim canım
Teşekkürler hemen videoyu izledim . Çay ağacı , kantaron yağı karışımının etkili olduğunu bilmiyordum . Mutlaka deneyeceğim . Eskiden kalma izlerimi geçirse süper olur ya .
İkimizde memnun kalırız umarım .rica ederim canımben de ilk fırsatta bu yagları alıp deneyecegim.. ilk memnun olan yazsın o zaman :))
Simsims yok ne zamandır ?aaaaaa buralar neden boş? hadi bakem, toparlanın güzelleşin
güzel olacak güzel.Simsims yok ne zamandır ?
Benim on bin adim rutin zaten
Yarın Platese başlıyorum pazartesi çarşamba cuma günleri
Bakalim nasıl bir değişim beni bekliyor
yok canım dün dedigimi yaptım hiç yataktan çıkmadım..uyuya kalmışım yatakta.. yorgunluk vardı çok..Canım nasıl oldun?
Yürüyüş yapabildin mi ?
Ben on bin adim haricinde spor yapamıyorum yaaa artık ben de ya eliptik ya jillian başlıycam
Gerçekten insan spor yapınca hem daha enerjik hem daha mutlu oluyor canjm
evet yaa ben de bu ara bi boşladım kendimi..ne zamandır oje sürmüyorum mesela..yarın akşam bakım yapacagım kendimeaaaaaa buralar neden boş? hadi bakem, toparlanın güzelleşin
harisın canım.başla pilatese eminim çok faydalanıcaksınSimsims yok ne zamandır ?
Benim on bin adim rutin zaten
Yarın Platese başlıyorum pazartesi çarşamba cuma günleri
Bakalim nasıl bir değişim beni bekliyor
güle güle kullan çok güzel gözüküyor canım..Kızlar kendime de evime de bedenime de çok güzel bakıyorum ne zamandır.....
Evime yeni perde yeni hali aldim ayyyy çok hoşuma gitti zebra perde. Evi genişletti resmen....
Eki Görüntüle 1450140
geeellldiiiiim geldimmmmm…güzel olacak güzel.
simsimsin de morali düzelir gelir hemencik inşallah.
simsimssssss gellllll
hoş geldin şekerimyok canım dün dedigimi yaptım hiç yataktan çıkmadım..uyuya kalmışım yatakta.. yorgunluk vardı çok..
evet yaa ben de bu ara bi boşladım kendimi..ne zamandır oje sürmüyorum mesela..yarın akşam bakım yapacagım kendime
harisın canım.başla pilatese eminim çok faydalanıcaksın
güle güle kullan çok güzel gözüküyor canım..
geeellldiiiiim geldimmmmm…
hoşbuldukhoş geldin şekerimburalar sensiz çok ıssız oluyormuş
aaaaaa çok tembelimhoşbulduksenin odan nasıl oldu ya?hani foto? hani saçının modeli?
ben de geldiimmmm :)aaaaaa buralar neden boş? hadi bakem, toparlanın güzelleşin
ohhh hoş geldin, süpermiş.ben de geldiimmmm :)
ben de doğum yapalı 1 yıl oldu ve 7-8 kilo fazlam var hala
dün gaza geldim ve bu kilolar gidecek dedim
dün sabah yürüyüş yaptım 25 dk bugün de.
ayrıca sabah akşam elmasirkesi bal karışımı içiyorum
bi de akşamları meyve ve yoğurt harici bişe yememeye dikkat ediyorum.
kilom dışında bakımım tamdır saçım makyajım hep yerindedir
bi de kilolar giderseeee :):):)
hoşbuldumm :)ohhh hoş geldin, süpermiş.
elma sirkesi mideye zararlı olabilir diye duymuştum. hadi bakalım gazan mübarek ola
ben de söz verdiğim resimlerle aranızdayım hanımlar:
yeni oturma odam:
Eki Görüntüle 1450854 Eki Görüntüle 1450855 Eki Görüntüle 1450856
bir de saç şeklim:
Eki Görüntüle 1450857 Eki Görüntüle 1450858
yeni kestirdim sayılır uzun olan tarafın ucundaki ombreler akmış ama yenisini yaptırmak gerekecek bir iki aya. fön çekmeye çok üşendim kusura kalmayın.
bir de kilo almışım sankim, ne kaaa tombiş çıkmışım
teşekkür ederim. evet fön yok, zaten düz bir saçım var benim, bir de elektriklenmesin diye Braun Satin Hair Brush kullanıyorum, fönlü gibi duruyor ama gibi duruyor, çıplak gözle fark ediliyor fönsüz olduğuhoşbuldumm :)
hayırlı olsun yeni oturma odan ve sç şeklin
bu saçının fönsüz hali mi ne güzel duruyor ama fönlü gibi
merhaba canım hoşgeldinnn..ben de geldiimmmm :)
ben de doğum yapalı 1 yıl oldu ve 7-8 kilo fazlam var hala
dün gaza geldim ve bu kilolar gidecek dedim
dün sabah yürüyüş yaptım 25 dk bugün de.
ayrıca sabah akşam elmasirkesi bal karışımı içiyorum
bi de akşamları meyve ve yoğurt harici bişe yememeye dikkat ediyorum.
kilom dışında bakımım tamdır saçım makyajım hep yerindedir
bi de kilolar giderseeee :):):)
harikaymış saç modeline bayıldım..ohhh hoş geldin, süpermiş.
elma sirkesi mideye zararlı olabilir diye duymuştum. hadi bakalım gazan mübarek ola
ben de söz verdiğim resimlerle aranızdayım hanımlar:
yeni oturma odam:
Eki Görüntüle 1450854 Eki Görüntüle 1450855 Eki Görüntüle 1450856
bir de saç şeklim:
Eki Görüntüle 1450857 Eki Görüntüle 1450858
yeni kestirdim sayılır uzun olan tarafın ucundaki ombreler akmış ama yenisini yaptırmak gerekecek bir iki aya. fön çekmeye çok üşendim kusura kalmayın.
bir de kilo almışım sankim, ne kaaa tombiş çıkmışım
sağol canım, ben de beğenerek kullanıyorum. kestirmeden önce tereddüt ettim acaba rahat kullanılır mı diye ama rahat oluyor.harikaymış saç modeline bayıldım..at kuyrugu oldugunda nasıl duruyor?fönsüz böyle olması da süper…şanslısın odan çok şirinnnnn olmuşşş güle güle güzel günlerde kullan.. nasıl boya yapmak zormuymuş?biz de eşimle evin her yeri degilse de bazı yerlerine rötuş yapalım diyoruz bu yaz..duvardaki resim annen ve sen mi?