Bakimimi genel olarak anlatmak gerekirse benim kendime yaptigim en iyi bakim uyumak kesinlikle.
Şöyle özetlemek gerekirse sabah kalkar hemen papatya sabunuyla (el yapımı doğal sabun) yüzümü yavaş yavaş yikarim sabunu komple yüzüme yediririm neredeyse sonra da güzelce durularim.
Gece yatmadan da yine ayni işlemi yapar ve etkili bir kremi bolca surer yatarim. (Hametan pomad kullaniyorum kışın. Yazın ise hametan krem )
Bir gece sabunla yikayip kremler diğer gece ise limon sürerim .
Haftada en az 3 kere peeling yaparim.
Siyah noktalarima eskiden bant kullanip delilik etmisim peeling yaparak düzenli olarak kurtuldum..
Saclarima sekil vermem gerekmedikce zaten çok güzel dalgalari var o sekil kullanirim genelde .
Banyodan sonra Gliss in oil nutritive spreyini silip saclarimi islakken tararim .
Diplerini kurutup Barcelino sac bakim yagindan bir pompa alir elime sonra ilk sac uclarina yedirir elimde kalani da hafifçe yukarilara surerim boylece daha parlak olur saclarim :)
Kaslarimi almiyorum sekli çok düzgün ama disari cikmadan kaş maskarasiyla tararim mutlaka .
Ve en önemlisi gerekmedikce cildime asla makyaj yapmiyorum .
Sivilceye çok meyilli bir cildim var bu yüzden oldukça uzak duruyorum cilt makyajindan
Makyaj yapmam gerekirse günlük bir yere gideceksem ilk önce nemlendiririm cildimi 15-20 dk sonra BB krem surerim ama cildim de sivilceleri varsa BB nin üstüne bir kat fondoten surerim .
Doğal durması için fazlasini peceteyle alir hafif bir bronzer uygularim yanaklarima ve gozlerime acik renkli bir far sürer maskara uygularim.
Bu benim günlük makyajim ama yok gece bir yere gideceksem yada özel birgün ise fondoten uygular transparan pudrayla üstüne gecerim acil renkli fari tüm göz kapagina uygularim ve kuyruklu eyeliner yapar hafifçe dagitirim kirpiklere bolca maskara uygular güzelce tarar ve kiviririm.
Dudaklara genelde mor yada bordo kullanıyorum bu ara :)