tabikiKatıldım gitti o zaman tabi kabul ederseniz :) yine hiçbirşey yapmadım , saçımı topladığıma şükrederek geldim :)
meselaa düzleştirilmiş saçlar, hafif bir makyaj özenilmiş kıyafetler:)tabikiişe bakımlı gitmek mi istiyorsun?mesela yarın işe nasıl gitmek isterdin bi anlatsana?
bu sabah nasıl kalktın? ne kadar zamanda hazırlandın?mesela bu dediklerini yapmaya niye vakit bulamadın?meselaa düzleştirilmiş saçlar, hafif bir makyaj özenilmiş kıyafetler:)
anladım canım..hele kilo alınca insan yerinden kıpırdamak dahi istemiyorsabah namaza kalkıyorum sonra uyuyamadım aslında ama uyuyamadıkça sinirlendim sonra 7.20 geçe alarm çaldı 10 dk yol mesafesi var sadece giyinip çıkabildim açıkçası içimden de gelmiyor kilo da aldım çok
boy kilo kaç canım?evet yaa hemde hiçbirşey yapmak istemiyorum saçlarım sırf problem zaten çok ince telliler kalktğımda hepsi ayrı bir yöne bakıyor düzeltmeye çalışıyorum ama nafilee işte akşamları iyi fikir ama hiiiiiiiç içimden gelmiyor ben iflah olmam bence :) ya da havalar ısınsın belki değişirim :)
aynı boydayız.. ben 3 hafta kadar önce 15dk ile başladım yürüyüşe haftanın 3 günü.sonra her hafta arttırdım,şimdi 25dk yürüyüş yapıyorum haftanın üç günü,haftaya 30 olucak.( tam olarak gerçekten bilmiyorum ama boyum 160 a yakındır kilom aslında aşırı değil ama bel bölgesi aşırıyan tarafta yağlanmalar simit mi deniyor onlara göbek iki üç kat sporr yapmalıyımmmmm bebek istiyorum onun hapları falan derken iyice yağlandım
merhaba ecenaz hoş geldin.tamam bakalım :) bir ara spora gitmiştim ne güzel zayıflamıştım yani şekle girmişti vücudum bel bölgesi için evet bundan sonra inşalllah başlıyorum :) zumbayı indirmiştim onu yaptım bir iki kere güzel terletiyor aslında ama tabi benim direk bel bölgesi için çalışmam gerek
merhaba canımmm özlettin kendiniben döndüm güzeller... özledim sizi. ahh hep bu BDV yüzünden ayrı düşüyoz bir de benim koca çenem yüzünden tabii.
bugün işe ojelerimi yenileyerek ve yüz epilasyonumu yapıp yüzüme bepantene sürerek başladım. normalde yüzüme bepanten kullanmıyorum ama aklınızda bulunsun bepantane epilasyon sonrası şişlik ve sivilceleri engellemekte birebir, eğer varsa aynı işi terramycine de görüyor ama onu tüm yüzünüze değil sadece kızarık bölgelere ve pamuklu çubukla sürün bence, yoksa yüzünüz yapış yapış olur.
merhaba ecenaz hoş geldin.
sana çok basit bir sa toplama şekli tarif etmemi ister misin? akşamdan saçını düzleştir, benimkiler de ince telli ama ben kalın uçlu bir fırçayla tarıyorum düzene giriyor, at kuyruğu yap saçını saç rengine uygun ince bir tokayla topla sonra tam tokanın üst dibinden iki parmağını sok ve bir boşluk aç, açtığın boşluktan at kuyruğunu alt taraftan üste doğru döndür ve sık, işte sana şık bir at kuyruğu hem de 5 dakikada.
bak alta bir model daha ekliyorum, yine aynı şekilde ama 6. adımdan sonrası topuz, biraz erken kalktığın bir gün onu da deneyebilirsin.
Eki Görüntüle 1441724
iki saç modeli de aynı yöntemle yapılıyor. ayrıca youtube da bir sürü vloglar ve nette de bloglar var, arada takip edersen hem motivasyon olur hem de farklı yöntemler öğrenirsin, işin en önemli adımı karar vermek, kolay gelsin
döndü şükür normale.merhaba canımmm özlettin kendinişükür kavuşturana.. keşke saçlarım uzun olsaydı da bu modeli yapabilseydim bu ara saçlarım hemen uzasın istiyorum,Allahtan hızlı uzuyor..harika bir modelmiş bayıldım ve yapabilenler yapsın,yapayanlar da baksın kk'ya da bir haller olmuş..ne mesajlar ne bildirimler var..umarım yarın hayat burda normale döner
günaydın canım,bence de güzel başlangıç.. haftasonu daha iyi bakar,daha çok vakit ayırırsın kendinegünaydın kızlar .. akşam misafir geldi duş alıp saçlarımı düzleştiremedim ama araba eşimin arkadaşındaydı zorunlu olraak 1500 adım atmışımdır :) birdeee bir haftadır çenemin altında elime gelen tüyü dün akşam aldım :) bu da bir başlangıç bence :=)
saçın hangi boyda merak ettim? :)döndü şükür normale.
benimki de kısa yapamıyorum ama uzun saçta çok kullanışlı bir model, hem kolay hem de çok hoş duruyor, ben uzunken yapıyordum, hem gece için hem gündüz işe vs giderken kullabiliyorsun.
ay şükür gelebildim vallaha zor oluyor yokluk. şimdi de gideyim spor bildirimimi yapayım
inşallah canım :)günaydın canım,bence de güzel başlangıç.. haftasonu daha iyi bakar,daha çok vakit ayırırsın kendine