Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Bugun ana kuzusuyum :-) annemlerin yanina geldim ne spor var ne temizlik :-) kediciklerim de yanimda ohhh miss ruhum dinlendi iste kizlarimin fotosunu ekliyim dedim ama tabletten beceremedim sanirim

IMG_20150306_213020.jpg IMG_20150306_213007.jpg

ilk resimdeki $aziment digeri de Fitnat bunlardsn 2 tane daha var ama baska odadalar simdi
Ben de hazir anne yanindayken kitap/kahve keyfi yapiyorum
IMG_20150306_215621.jpg
kitap ortacag İskocyasinda gecen hos bir ask hikayesi tam kafa dagitmalik, hafif bir okuma
Bugun benim icin ayrica onemli
benim mesane obsesyonum var yani sterese girdigimde tuvaletimi tutamayacagimi dusunuyorum ve tuvalete gitmem gerekiyor bir cesit OKB ve bugun uzun zamandir yapamadigim bir seyi yapip 2 saatlik bir yola hic tuvalete girmeden gittim mutluyum sevincliyim

[:-) QUOTE="simsims, post: 39796977, member: 494675"]saçın hangi boyda merak ettim? :)[/QUOTE]
Yarin foto ceker eklerim ama bir tarafi cenemde bir tarafi omuzumda uzun olan tarafta krepe ombre var

ben döndüm güzeller... özledim sizi. ahh hep bu BDV yüzünden ayrı düşüyoz bir de benim koca çenem yüzünden tabii.
bugün işe ojelerimi yenileyerek ve yüz epilasyonumu yapıp yüzüme bepantene sürerek başladım. normalde yüzüme bepanten kullanmıyorum ama aklınızda bulunsun bepantane epilasyon sonrası şişlik ve sivilceleri engellemekte birebir, eğer varsa aynı işi terramycine de görüyor ama onu tüm yüzünüze değil sadece kızarık bölgelere ve pamuklu çubukla sürün bence, yoksa yüzünüz yapış yapış olur.

merhaba ecenaz hoş geldin.
sana çok basit bir sa toplama şekli tarif etmemi ister misin? akşamdan saçını düzleştir, benimkiler de ince telli ama ben kalın uçlu bir fırçayla tarıyorum düzene giriyor, at kuyruğu yap saçını saç rengine uygun ince bir tokayla topla sonra tam tokanın üst dibinden iki parmağını sok ve bir boşluk aç, açtığın boşluktan at kuyruğunu alt taraftan üste doğru döndür ve sık, işte sana şık bir at kuyruğu hem de 5 dakikada.
bak alta bir model daha ekliyorum, yine aynı şekilde ama 6. adımdan sonrası topuz, biraz erken kalktığın bir gün onu da deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 1441724
iki saç modeli de aynı yöntemle yapılıyor. ayrıca youtube da bir sürü vloglar ve nette de bloglar var, arada takip edersen hem motivasyon olur hem de farklı yöntemler öğrenirsin, işin en önemli adımı karar vermek, kolay gelsin:KK25::21:
canım bepanthen kullanmanı tavsiye etmem tüylenme yapıyo, bizzat denedm gördüm yanaklarımda deli gibi kıl tüy fışkırıyor şu anda iğneli epilasyona gidiyorum :KK43: keşke zamanı geri alabilsem elime almazdım o kremi

bakım bakım.....derin mevzu
bugün bir arkadasıma yuzume filanca yagı sürüyorum ve rengi koyulaştı deyınce bana sakınan göze çöp batarmış o kadar ıncelersen gıttıkce cırkınleşir ılgılenmedın mı ıyı olur üstüne düştükçe kotu olucak dedı dersın gıbı bır cok sey soyledı
oysa ben sadece =))) rengınde degısıklık var mı dıye sormuştum yahuuuu =)

canım bepanthen kullanmanı tavsiye etmem tüylenme yapıyo, bizzat denedm gördüm yanaklarımda deli gibi kıl tüy fışkırıyor şu anda iğneli epilasyona gidiyorum :KK43: keşke zamanı geri alabilsem elime almazdım o kremi
Yok zaten kullanmam duzenli olarak, sadece epilasyondan snra onarim icin kullanirim arada ama tuylenme yaptigini bilmiyordum sag ols soyledigin icin

Yok zaten kullanmam duzenli olarak, sadece epilasyondan snra onarim icin kullanirim arada ama tuylenme yaptigini bilmiyordum sag ols soyledigin icin
başka kremler kullan canım, iğneli epilasyondn sonra madecossol ve fito krem önerdiler bana onları kullanıyorum.
ben bu forumda okumuştum sivillce izlerine kullanıyorlardı bepanthen kremi çok memnun kalmışlardı saf gibi hemen kullandım, şimdi çekiyorum :KK43:

başka kremler kullan canım, iğneli epilasyondn sonra madecossol ve fito krem önerdiler bana onları kullanıyorum.
ben bu forumda okumuştum sivillce izlerine kullanıyorlardı bepanthen kremi çok memnun kalmışlardı saf gibi hemen kullandım, şimdi çekiyorum :KK43:
canım pişik kremide aynı etkiyi gösterir mi sence? ben bir kaç kez denedim ama sonra korktum..
Bugun ana kuzusuyum :-) annemlerin yanina geldim ne spor var ne temizlik :-) kediciklerim de yanimda ohhh miss ruhum dinlendi iste kizlarimin fotosunu ekliyim dedim ama tabletten beceremedim sanirim

Eki Görüntüle 1444129 Eki Görüntüle 1444130

ilk resimdeki $aziment digeri de Fitnat bunlardsn 2 tane daha var ama baska odadalar simdi
Ben de hazir anne yanindayken kitap/kahve keyfi yapiyorum
Eki Görüntüle 1444135
kitap ortacag İskocyasinda gecen hos bir ask hikayesi tam kafa dagitmalik, hafif bir okuma
Bugun benim icin ayrica onemli
benim mesane obsesyonum var yani sterese girdigimde tuvaletimi tutamayacagimi dusunuyorum ve tuvalete gitmem gerekiyor bir cesit OKB ve bugun uzun zamandir yapamadigim bir seyi yapip 2 saatlik bir yola hic tuvalete girmeden gittim mutluyum sevincliyim

[:-) QUOTE="simsims, post: 39796977, member: 494675"]saçın hangi boyda merak ettim? :)
Yarin foto ceker eklerim ama bir tarafi cenemde bir tarafi omuzumda uzun olan tarafta krepe ombre var[/QUOTE]

ooooh ooooh kuzu bunlarr… nasıl keyifle uyuyorlar :))) kedi demek huzur demek.. sen de kendi evinde istiyor musun bir iki tane pisi?
bende de o sınavlardan önce olurdu stresten.. kutlarım canım :)
fotoyu bekliyorum merakla :cool:

canım pişik kremide aynı etkiyi gösterir mi sence? ben bir kaç kez de:-)
nedim ama sonra korktum..

Yarin foto ceker eklerim ama bir tarafi cenemde bir tarafi omuzumda uzun olan tarafta krepe ombre var

ooooh ooooh kuzu bunlarr… nasıl keyifle uyuyorlar :))) kedi demek huzur demek.. sen de kendi evinde istiyor musun bir iki tane pisi?
bende de o sınavlardan önce olurdu stresten.. kutlarım canım :)
fotoyu bekliyorum merakla :cool:[/QUOTE]
İstemem mi pisicik bunlar benim elime dogdu elimle besledim bunlari, ben kendime hem kedicik hem de kopekcik istiyom
tamam canim yarin yikar cekerim fotoyu

canım pişik kremide aynı etkiyi gösterir mi sence? ben bir kaç kez denedim ama sonra korktum..

ben de 1 kaç kez sürmüştüm pişik kremi ( sudokremi ) ama yüzüme hiç iyi gelmedi tüylenme konusunda pek bişey bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ne zaman bu tarzda şeyler duyup , sazan gibi atlayıp yaptıysam sonucu hiç iyi olmadı :KK43:

yeni bi marka öğrendiğimde internette deli gibi araştırıyorum, artık daha bilinçliyim
doğal ya da uygun fiyatlı olarak tavsiye edilen ürünlerin iyi olduğuna inanmıyorum , ne doğal maske ne de pişik kremi, bepanthen hiçbirine elimi sürmüyorum

ben de 1 kaç kez sürmüştüm pişik kremi ( sudokremi ) ama yüzüme hiç iyi gelmedi tüylenme konusunda pek bişey bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ne zaman bu tarzda şeyler duyup , sazan gibi atlayıp yaptıysam sonucu hiç iyi olmadı :KK43:

yeni bi marka öğrendiğimde internette deli gibi araştırıyorum, artık daha bilinçliyim
doğal ya da uygun fiyatlı olarak tavsiye edilen ürünlerin iyi olduğuna inanmıyorum , ne doğal maske ne de pişik kremi, bepanthen hiçbirine elimi sürmüyorum
haklısın canım..aslına bakarsan ben de biraz öyleyim.. (arada dogal maske yapıyorum ben)aldıgım her ürünün en pahalı degil ama en iyisi olmasına gayret ediyorum.buna makyaj malzemeleri de dahil..

haklısın canım..aslına bakarsan ben de biraz öyleyim.. (arada dogal maske yapıyorum ben)aldıgım her ürünün en pahalı degil ama en iyisi olmasına gayret ediyorum.buna makyaj malzemeleri de dahil..
Haklısın canım 500e de krem var 40 liraya da önemli olan belli bir kalitede olması
benim cildim çok hassas olduğu için doğal maskelere nasıl tepki verecek emin olamıyorum, korkuyorum sonra sivilceleniyor falan , o yüzden hiç bulaşmıyorum.

Bu arada özel günlerinizde sivilce çıkıyor mu eğer çıkıyorsa ne yapıyorsunuz, çıkmasını engellemek için yaptığınız bişey var mı

Haklısın canım 500e de krem var 40 liraya da önemli olan belli bir kalitede olması
benim cildim çok hassas olduğu için doğal maskelere nasıl tepki verecek emin olamıyorum, korkuyorum sonra sivilceleniyor falan , o yüzden hiç bulaşmıyorum.

Bu arada özel günlerinizde sivilce çıkıyor mu eğer çıkıyorsa ne yapıyorsunuz, çıkmasını engellemek için yaptığınız bişey var mı
benim de cildim aşırı aşırı hassas maalesef :KK43: hassas insanların cildi de hassas mı acaba :)) hiç bir şey yapamıyorum sadece çıkmasını ve sönmesini izliyorum.. :KK48:

hahaaa hiç böyle düşünmemiştim ben de hassas bi kişiliğe sahibim, demekk hep bu yüzdenmiş :KK45:

Benim de elimden hiç bişey gelmiyor o sivilceler için, ama çok sinirimi bozuyor :KK62:

Selam , sık sık okuyorum konuyu ama pek fazla yazamadım . Bende de artık sivilce iz bırakıyor maalesef . Önerim sivilce çıkar çıkmaz sık sık üzerine , içeriğinde çinko olan bir krem yada kantaron yağı ( güvenilir bir marka ve soğuk pres ) sürmeniz . Bende işe yaradı , kısa sürede geçirip iz bırakmıyor ama mevcut izlere çözüm bulamadım :KK43:

IMG_0602.JPG
IMG_20150210_134914.jpg
sen alıştın mı bu arada?okul nasıl?hayat nasıl? :)
Alıştım gibi canım yaaa öğrencilerimi çok seviyorum, havalar ısındı 21 derece falan oldu buralar, tam yürüyüş zamanı keşke bi deniz olsada yürüsem kenarında diyorum ama bırak denizi yürüyüş alanımız yok :KK12:

dönemin başında öğrencilerime birinci dönemi değerlendirileim yorumlarınızı bi kağıda yazın dedim bi kaç tanesini sizinle paylaşmak istiyorum

Son düzenleme:
Selam , sık sık okuyorum konuyu ama pek fazla yazamadım . Bende de artık sivilce iz bırakıyor maalesef . Önerim sivilce çıkar çıkmaz sık sık üzerine , içeriğinde çinko olan bir krem yada kantaron yağı ( güvenilir bir marka ve soğuk pres ) sürmeniz . Bende işe yaradı , kısa sürede geçirip iz bırakmıyor ama mevcut izlere çözüm bulamadım :KK43:

kantoron yağını çok duydum ama hiç denemedim , bende la roche posayin effaclar duo kremi var bazen onu sürüyorum çıkacağını hissettiğimde. benim çukurlarım yok sadece izler gitsin istiyorum ama gitmiyo yanaklarım kırmızı kırmızı :KK43: kimyasal peelingi araştırdım ama emin olamıyorum yaptırmaya

Bu arada çenemde de sivilce çıkıyor benim ama çenemde iz kalmıyor yanaklarımda iz kalıyor neden olabilir fikri olan var mı

Benim cikiyor vallaha ben kahve telvesiyle peeling yapiyorum sadece cok da ellemiyorum bittikte 3-5 gun sonra geciyor cunku

merhaba canım,hoşgeldin :KK24: teşekürler bana kantaron yagını hatırlattıgın için.izledigim bir videoyu paylaşıyorum.umarım hepimizin işine yarar :KK66:
Eki Görüntüle 1444394 Eki Görüntüle 1444395
Alıştım gibi canım yaaa öğrencilerimi çok seviyorum, havalar ısındı 21 derece falan oldu buralar, tam yürüyüş zamanı keşke bi deniz olsada yürüsem kenarında diyorum ama bırak denizi yürüyüş alanımız yok :KK12:

dönemin başında öğrencilerime birinci dönemi değerlendirileim yorumlarınızı bi kağıda yazın dedim bi kaç tanesini sizinle paylaşmak istiyorum
ne kadar tatlılar yaaa..ne güzel onların hayata atılmalarında emegin oluyor..onların hayatlarında güzel anılar bırakıyorsun.. gerçekten çok kutsal bir iş :KK36: çok sevindim alışmana.insan memleketinden ne kadar uzak kalırsa yaşadıgı şehire o kadar çabuk alışıyor..zaten ne kaldı haziran a.. tatilde bol bol istanbulun ve denizin keyfini çıkarırsın :KK37:

X