oooh misss gibi olmuştur evinBen de bayadir eve sardim temizligimi bitirdim nihayet. Ve artik gelsin bakimlar... bugun ayak bakimi yaptim. Eczaneden aldigim nasir solüsyonunu kullandim sertlesmis deriler icin baya ise yaradi. bacak ve koltuklatimdaki istenmeyen tuylerden kurtuldum. Yarin da havaya bagli olarak kuafore kaslarimi aldiricam, ayaklarimi tekrar torpuliycem ve genel bakimimi yapicam kismetse...
yeni bi kitaba basladim: bir turk ailesinin oykusu... cok övgü almis bi kitap bilenler bilir cok guzel basladi gercekten.
Son 15 gündür hergun sukur listemi tekrarliyorum mutluluk sebeplerimi düşünüyorum ve inanilmaz iyi geliyo bana.
bu aralar kanavice, yun, lavanta keseleri yapma gibi el becerileri ilgimi çekti bakalim malzeme filan alip cici cici seyler yapmayi planliyorum heves geldi :)
Kendime bi de satin almak istedigim kıyafetlerin listesini yapicam sonucta bu da bakimin bi parcasi. Hadi bakalim herkese iyi geceler dilerim :)
Ben de bayadir eve sardim temizligimi bitirdim nihayet. Ve artik gelsin bakimlar... bugun ayak bakimi yaptim. Eczaneden aldigim nasir solüsyonunu kullandim sertlesmis deriler icin baya ise yaradi. bacak ve koltuklatimdaki istenmeyen tuylerden kurtuldum. Yarin da havaya bagli olarak kuafore kaslarimi aldiricam, ayaklarimi tekrar torpuliycem ve genel bakimimi yapicam kismetse...
yeni bi kitaba basladim: bir turk ailesinin oykusu... cok övgü almis bi kitap bilenler bilir cok guzel basladi gercekten.
Son 15 gündür hergun sukur listemi tekrarliyorum mutluluk sebeplerimi düşünüyorum ve inanilmaz iyi geliyo bana.
bu aralar kanavice, yun, lavanta keseleri yapma gibi el becerileri ilgimi çekti bakalim malzeme filan alip cici cici seyler yapmayi planliyorum heves geldi :)
Kendime bi de satin almak istedigim kıyafetlerin listesini yapicam sonucta bu da bakimin bi parcasi. Hadi bakalim herkese iyi geceler dilerim :)
oooh misss gibi olmuştur evinellerine kollarına saglık ben de istiyorum kanaviçe yazın bir yaptım öyle kaldı ama çok keyifliydi.. al canım, hazır indirim de varken güzel güzel cicler al
Çok hoş anlatmışsınız. Ev temiz olunca insan kendi de temiz olunca acayip rahatlamış hissediyor. Şükür listesi fikrini daha önceden duymamıştım. Gerçekten çok güzel, mutlaka bende uygulayacağım. Kıyafet listesi yapma fikri hep aklımdadır ama alışverişim genelde doğaçlama geliştiği için karar vermekte zorlanırımve size kesinlikle katılıyorum bakımın en önemli parçalarından birisi.
Eki Görüntüle 1410061
Günaydin kizlar gune kar yagisini izleyerek uyandim ama bi baktim bahcemdeki kedislerim soguktan titriyolar daha kahvaltimi bile etmeden evdeki straforlardan hemen bi yuvacik yaptim demir parmakliklara straforlari delerek iple bagladim :) yere de bi tane attim en azindan karda idare eder onlari.
ilk kedisim geldi kuruldu bile digerleri de gelir insallah :)
Simdi de et su tabletle makarna hasliyorum evde kuru mama kalmamis cunku ama benimkiler ayirt etmiyo pek :)
Boylelikle gune dolu dolu baslamis oldum yardimlasmak ve paylasmak cok basit ama inanilmaz mutluluk veriyo
harikasın yaaaa yerim ben o pofudugu.. makarna ve et suyu da çok iyi olmuşş… hemde sıcacık içleri ısınır.. ben de bayat ekmek ve et suyu tabletle yapıyorumEvet cnm cok tesekkur ederimya sanirim eminonunden alicam malzemeleri ama tam olarak nerden bilmiyorum evet cok hos ve modern motifler gordum yapmak icin sabirsizlaniyorum doğrusu. Kendime atki yapiyorum bitsin hemen basliycam :) evettt havalar duzelirse cuma alisveristeyimm
ya süpersiniz ne mutlu sizeEki Görüntüle 1410061
Günaydin kizlar gune kar yagisini izleyerek uyandim ama bi baktim bahcemdeki kedislerim soguktan titriyolar daha kahvaltimi bile etmeden evdeki straforlardan hemen bi yuvacik yaptim demir parmakliklara straforlari delerek iple bagladim :) yere de bi tane attim en azindan karda idare eder onlari.
ilk kedisim geldi kuruldu bile digerleri de gelir insallah :)
Simdi de et su tabletle makarna hasliyorum evde kuru mama kalmamis cunku ama benimkiler ayirt etmiyo pek :)
Boylelikle gune dolu dolu baslamis oldum yardimlasmak ve paylasmak cok basit ama inanilmaz mutluluk veriyo
sade şükür listeni biraz anlatırmısın merak ettim deCok tesekkur ederim canlarim hepinize sevgiler
bayat ekmek de cok iyi fikir simsims im
Ohhh supperr cok kiskandim, ben de okuldayim simdi akşam şimarticam kendimibugün evdeyim.. sabah erken kalktım ve işlere başladım..
neler mi yaptım?
evi toparladım
mutfagı toparladım,temizledim
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
çamaşır makinesini çalıştırdım
şimdi banyo yaptım ve yüzümde kil maskesiyle bu yazıyı yazıyorum
evi hallettim geriye neler kaldı?
kendi bakımım
kıl tüy yün işleri
el ve ayaklara oje
spor
akupunktur minderiynde dinlenirken kitap okuma
saçları düzleştirme
ve
simli vücut kremiyle kendimi şımartmayı planlıyorum..
bekliyorum senden de..Ohhh supperr cok kiskandim, ben de okuldayim simdi akşam şimarticam kendimi
süpersin canım :) simli vücut kremi ne marka bende alacağım da daha araştırmadım :)bugün evdeyim.. sabah erken kalktım ve işlere başladım..
neler mi yaptım?
evi toparladım
mutfagı toparladım,temizledim
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
çamaşır makinesini çalıştırdım
şimdi banyo yaptım ve yüzümde kil maskesiyle bu yazıyı yazıyorum
evi hallettim geriye neler kaldı?
kendi bakımım
kıl tüy yün işleri
el ve ayaklara oje
spor
akupunktur minderiynde dinlenirken kitap okuma
saçları düzleştirme
ve
simli vücut kremiyle kendimi şımartmayı planlıyorum..
teşekkürler canımsüpersin canım :) simli vücut kremi ne marka bende alacağım da daha araştırmadım :)
harikasın canım böyle devam etKızlar 1 haftadır abur cubur yemiyorum, geçtiğimiz 4 günde spor yaptım özellikle son 2 gün epey zorladım bacağım çok ağrıyor ama pes etmeyeceğim yapacağım yine.. yorgunluktan buraya uğrayamıyorum bile :) hergün duş keyfi yapıyorum, meyve yiyorum (normalde üşenirdim), elimden geldiğince de bakım yapıyorum nemlendirme vs.
KIZLAR GRATİS'TE SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİMİ BUGÜN BAŞLADIihtiyacınız varsa kaçırmayın
Eki Görüntüle 1411656 Eki Görüntüle 1411659