Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

oooh misss gibi olmuştur evin ellerine kollarına saglık ben de istiyorum kanaviçe yazın bir yaptım öyle kaldı ama çok keyifliydi.. al canım, hazır indirim de varken güzel güzel cicler al

Çok hoş anlatmışsınız. Ev temiz olunca insan kendi de temiz olunca acayip rahatlamış hissediyor. Şükür listesi fikrini daha önceden duymamıştım. Gerçekten çok güzel, mutlaka bende uygulayacağım. Kıyafet listesi yapma fikri hep aklımdadır ama alışverişim genelde doğaçlama geliştiği için karar vermekte zorlanırım ve size kesinlikle katılıyorum bakımın en önemli parçalarından birisi.

Günaydin kizlar gune kar yagisini izleyerek uyandim ama bi baktim bahcemdeki kedislerim soguktan titriyolar daha kahvaltimi bile etmeden evdeki straforlardan hemen bi yuvacik yaptim demir parmakliklara straforlari delerek iple bagladim :) yere de bi tane attim en azindan karda idare eder onlari.
ilk kedisim geldi kuruldu bile digerleri de gelir insallah :)
Simdi de et su tabletle makarna hasliyorum evde kuru mama kalmamis cunku ama benimkiler ayirt etmiyo pek :)
Boylelikle gune dolu dolu baslamis oldum yardimlasmak ve paylasmak cok basit ama inanilmaz mutluluk veriyo

oooh misss gibi olmuştur evin ellerine kollarına saglık ben de istiyorum kanaviçe yazın bir yaptım öyle kaldı ama çok keyifliydi.. al canım, hazır indirim de varken güzel güzel cicler al

Evet cnm cok tesekkur ederim ya sanirim eminonunden alicam malzemeleri ama tam olarak nerden bilmiyorum evet cok hos ve modern motifler gordum yapmak icin sabirsizlaniyorum doğrusu. Kendime atki yapiyorum bitsin hemen basliycam :) evettt havalar duzelirse cuma alisveristeyimm

Teşekkürler cnm evet insan hafifliyor resmen motive oluyo... sukur listesini ben de bi kitaptan okumustum gercekten farkindalik yaratmak icin birebir. Fikir verebildiysem ne mutlu bana :) aslinda ben de oyleyim ama gardrobumda demirbas bazi parcalarin eksik olduğunu farkettim siyah kumas pantolon beyaz gomlek gibi. Bu alisverisimi onlara ayiricam

harikasın yaaaa yerim ben o pofudugu.. makarna ve et suyu da çok iyi olmuşş… hemde sıcacık içleri ısınır.. ben de bayat ekmek ve et suyu tabletle yapıyorum ellerin dert görmesin böyle arkadaşlarım oldugunu bilmek çok güzel

ya süpersiniz ne mutlu size

bugün evdeyim.. sabah erken kalktım ve işlere başladım..
neler mi yaptım?
evi toparladım
mutfagı toparladım,temizledim
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
çamaşır makinesini çalıştırdım
şimdi banyo yaptım ve yüzümde kil maskesiyle bu yazıyı yazıyorum

evi hallettim geriye neler kaldı?
kendi bakımım
kıl tüy yün işleri
el ve ayaklara oje
spor
akupunktur minderiynde dinlenirken kitap okuma
saçları düzleştirme
ve
simli vücut kremiyle kendimi şımartmayı planlıyorum..

Ohhh supperr cok kiskandim, ben de okuldayim simdi akşam şimarticam kendimi

süpersin canım :) simli vücut kremi ne marka bende alacağım da daha araştırmadım :)

Kızlar 1 haftadır abur cubur yemiyorum, geçtiğimiz 4 günde spor yaptım özellikle son 2 gün epey zorladım bacağım çok ağrıyor ama pes etmeyeceğim yapacağım yine.. yorgunluktan buraya uğrayamıyorum bile :) hergün duş keyfi yapıyorum, meyve yiyorum (normalde üşenirdim), elimden geldiğince de bakım yapıyorum nemlendirme vs.

harikasın canım böyle devam et

Ben de bgn bakimlarimi yapiyorum sac maskemi yaptim yuzume kil ve misir unu peelingimi yaptim dusa giricem uzun sicak bi banyooo

Sukur listeme gelince her zaman hayatimizda olan seyler aslinda. Mesela anne ve babamin saglikli olmasi, sagligim, iyi ve anlayisli bi ese sahip olmam, evimizin olması, istedigim seyleri satin alabilmem (ufak tefek seyler olsa da) kendimi gelistirebilmem, guzel ve bakimli olmam, iyi arkadaslara sahip olmam gibi seyler ve bunlarin disinda o anlik gelisen seyler de olabiliyo mesela yolda bi yere giderken otobusun tam denk gelmesi gibi o anlik olaylar... beni cok motive ediyo bunlar sizlere de tavsiye ederim sukrettikce insanin isleri denk gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…