Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Evett yarin gidip tavsiyen uzerine simli losyona bakicam insallah indirim vardir onda da tesekkurler cnm
rica ederim canım ay ne güzel yazmışın ya şükretmek ne güzel gerçekten hiç aklıma gelmemişti anlık güzel şeylere şükretmek,onu da unutmamam lazım haklısın :)
canım senin için foto çektim
bu Body Shoptan Aralık ayında aldıgım simli vanilyalı krem,çok severek kullanıyorum..

bu da Gratisten yazın aldıgım Dirty Works simli krem,çok hafif ve dogal duruyor simi :)

Son düzenleme:
Moralim bozuk şu an yaa dizim ağrıyor ne olur ne olmaz diye zorlayamadım çok az spor yaptım çok hafif annemde hemen gitme doktora biraz bekle diyor.. vicdanım hiç rahat değil..

Evet gercekten insan farketmeye basliyor hayatindaki guzel seyleri. Ben eskiden hep sansin benden yana olmadigini dusunurdum ama bu huyumu biraktim ve hep sansli olduguma inanmaya basladim hayatimdaki olumlu seylere odaklandim ve inanir misin hep islerim yolunda gitmeye basladi. Tavsiye ederim cnm...
ayy cok guzel urunler cok tesekkur ederim yarin ikisine de bakicam mutlaka

Peki essensenin kütikül icin kremi varmis kullanan bilen var mi bu urunu gratis ve watsonslarda satiliyomus sanirim ise yariyo mu acaba

harikasın essensenin ürünleri güzel oluyor canım,iyidir bence.. ben sally hanseninkini kullanıyorum onu da tavsiye ederim..

Moralim bozuk şu an yaa dizim ağrıyor ne olur ne olmaz diye zorlayamadım çok az spor yaptım çok hafif annemde hemen gitme doktora biraz bekle diyor.. vicdanım hiç rahat değil..
geçmiş olsun canım.sporda mı zorladın?dayanılmaz bir agrıysa git doktora tabi ama dayanabiliyorsan bir kaç gün dinlen olmadı sonra gidersin.. zorlanmıştır..

Selam kızlar topiğinizi çok beğendim bende bu ara acayip takıntılıyım güzellik ve bakım konusunda bende bir şeyler yapıyorum.Ve bir de hayranı olduğum bir kadın var Emily Didonato onun gibi duru bir cilde güzelliğe sahip olmak çok istiyorum bakım yapmaya üşendiğim zamanlar onun fotoğraflarına bakıp şevke geiyorum :))

merhaba ,hoşgeldin tanımıyordum emily didonatoyu sayende tanıdım ben de çok istiyorum duru bir cildim olsun.. bu ara daha bir ilgi ve şevkat gösteriyorum bunun için

selam,
bugün Zumba dersime gidemedim hava çok soğuk olduğu için daha doğrusu fırtına vardı, dışarı çıkmak istemedim, çok terli geliyorum kış günü hastalanmayayım diye, Allah'tan yarın İzmir'de havalar normale dönecekmiş. bugün spor aksasa da tırnaklarımı falan dinlendirdim biraz, hep oje sürmekten incecik oluyorlar zaten cansızlar.
bugün kafa dağıtma günümdü kafa dinledim, kitap okudum, biraz müzik dinledim.
onun dışında standart bulaşıktır, yatak toplamadır, yemektir. öyle sıradan işler, bugünü ruhumu dinlendirmeye ayırdım, öyle de güzel oldu ki hafifledim sanki, bir de Zumba yapabilseydim, daha iyi olacaktı.

merhaba :)ben de seninkine benzer bir gün geçirdim.. ne şanslıyız ki kendimize vakit ayırabiliyor,keyifli bir gün geçiriyoruz(bugünün dersi şükretmek ya :) sen biraz daha şanslısın şükret ki izmir gibi güzel bir memlekette yaşıyorsun,bir gün benim de yaşayacagım şehir zumba nasıl ? hiç yapmadım,youtubeda da hiç izlemedim ama yorumları görüyorum 15 dk zor dayandık,yorucu ve çok ter atılıyor deniyor..anlatsana biraz

benim dersim 50 dakika, dersin sonunda üstüme hortumla su tutmuşlar gibi oluyor. inanılmaz yorucu ve inanılmaz eğlenceli. aslında latin müziklerinin üzerine aerobik hareketlerinin uygulanması. aynı anda büyük kas gruplarını çalıştırıyor. Kardiyo egzersizi için iyi ve eğlenceli, eğer benim gibi aman koşmayayım, aman yürümeyeyim diyorsanız.
gerçekten ilk dersimde midem bulandı, başım döndü, hem de ilk şarkıdan sonra. 50 dakikada 1 litre su bitiriyorum ben ve dersten sırılsıklam çıkıyorum.
gerçekten çok sevdim ben Zumbayı başlayalı 4 ay oldu ama hayatım boyunca yapabilirim bu sporu. youtube'da var videolar ama yanında yörende insanla biraz daha farklı atmosferi ben profesyonel ders alınmasını öneririm çünkü birebir derste hocanın verdiği enerji daha farklı, pilates gibi, yoga gibi video üzerinden yapılabilecek bir şey değil bana göre.
İzmir'e bekleriz, İzmir güzel insanlarla daha güzel

ne güzel anlatmışsın,yarın gidip yazılasım geldi.. latin müzigine bayılırımm… dans etmeye de(edemem o ayrı :) oof ama çok yorucu geldi, aynı zamanda hayatın boyunca bu sporu yapmak isteyecek kadar keyifli demek ki.. ne güzel böyle bir spor bulman,ben de araştıracagım.. çok teşekkür ederimmm yazları ordayım.. inşallah darısı kışlara da..

Gunaydiiinnnn
Ben de neler yaptim hemen dokulim

Kaslarımı aldırdım
Aktardan sacim icin bisiler aldim
Arko nun gliserinli pembis kremini pek sevdim hic yaglandirmadan nemlendirme ozelligine sahip
Bebe kolonyasi aldim
Dus jeli aldim(hobby kirmizi meyveler esim kokusuna bayildi)
Ersag siparisi verdim (bulasik deterj. Ellerimi hic kurutmuyo ck memnun kaldim ayrica genel temizligin kokusunu cok sevdim cok kalıcı)
Aseton ve yeni pembis oje aldım
Form cayımıda aldım

Badem yagi aldim(kirpiklerime surcem)

Not:kirpik uzaktmak/gurlestirmek icin önerileriniz varsa önerilerinize talibim kızlar

merhaba ,hoşgeldin tanımıyordum emily didonatoyu sayende tanıdım ben de çok istiyorum duru bir cildim olsun.. bu ara daha bir ilgi ve şevkat gösteriyorum bunun için
Teşekkürler hoşbuldum Çok güzel bir kadın değil mi? :) Ben sabah akşam mutlaka sabunumla yıkayıp cilt temizleyici kremimle masaj yapıyorum .Bir de hafta bir maske yapıyorum .Sen neler yapıyosun ? :)

Merhaba ne güzel güne yoğun başlamışsın ben kirpiklerim için hakiki zeytinyağını bir cezvede ısıtıyorum sonra soğumaya bırakıp rimel fırçasıyla sürüyorum kirpiklerime öyle uyuyorum .Sabah kalktığımda kıvrılmış oluyor ve uzadığınıda hissediyorum .Benimde saçlarım kısa çok fazla işleme maruz bırakıp kırdığım için kestirmek zorunda kaldım saçlar için bildğin bir şey var mı ?

Ya ben rimel kutusunda bi e vitamini aldimama uzamiyo bakalim denicem onuda sagol

Olmaz mi
Sinameki kuru
Lavanta kuru
İsirgan kuru

Sinameki kuru en etkilisi daha once denedim sasilcak derecede uzatiyo arkadaslarim ve kuzenlerimde memnun
Deneyebilirsin nette hakkinda cok bilgi var tarat bi googleden kafana takilan olursa detaylida anlatirim

ay kusura bakma benim bildirimler çıldırmış azıcık, göremedim.
evet yorucu ama gerçekten kilo vermeye yardımcı oluyor, keyifle gidiyor kilolar.
araştır mutlaka bak pole dance kursları da var, şu filmlerde falan gördüğümüz boru dansı, ilk başta biraz garip geliyor kulağa yani kulüpte mi çıkacağım diye ama inanılmaz bir dans, onu da beğenmiştim ben ama biraz sakar olduğum için çok bana göre değil.

günaydın,
ben kirpiklerim için fındık yağı kullanıyorum, aktarlarda satılıyor, her gece yatmadan önce pamuklu çubukla kirpik diplerime sürüyorum, işe yarıyor gerçekten.
Hobby'nin duş jelinden ben de memnunum, aynı ürünü kullanıyoruz, hem cildi yumuşatıyor, hem de mis gibi kokuyor.
ben saçım için Dalan'ın Zeytinyağlı Şampuan ve Kremini kullanıyorum, tavsiye ederim, dökülme ve kuruluk sorunlarına birebir.

uuvvv çok seksi tamam canım ikisini de araştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…