canım ben la rouche sivilceli ciltler için yüz yıkama jeliyle yıkayıp clinique 3 numaralı tonic ile temizleyip yine la rouche nemlendirici kullanıyorum.bunu sabah akşam yapıyorum ayrıca haftada 1 kil ve nem maskesi uyguluyorum.onlar da dermalogicanın.. bu ay göz altı kremim bitti,göz altı kremi ve gece kremi de almayı planlıyorumTeşekkürler hoşbuldumÇok güzel bir kadın değil mi? :) Ben sabah akşam mutlaka sabunumla yıkayıp cilt temizleyici kremimle masaj yapıyorum .Bir de hafta bir maske yapıyorum .Sen neler yapıyosun ? :)
günaydın canımmm:) "ersag" markasını senden duydum, şimdi internetten baktım.. nasıl bir marka?Gunaydiiinnnn
Ben de neler yaptim hemen dokulim
Kaslarımı aldırdım
Aktardan sacim icin bisiler aldim
Arko nun gliserinli pembis kremini pek sevdim hic yaglandirmadan nemlendirme ozelligine sahip
Bebe kolonyasi aldim
Dus jeli aldim(hobby kirmizi meyveler esim kokusuna bayildi)
Ersag siparisi verdim (bulasik deterj. Ellerimi hic kurutmuyo ck memnun kaldim ayrica genel temizligin kokusunu cok sevdim cok kalıcı)
Aseton ve yeni pembis oje aldım
Form cayımıda aldım
Badem yagi aldim(kirpiklerime surcem)
Not:kirpik uzaktmak/gurlestirmek icin önerileriniz varsa önerilerinize talibim kızlar
evet dün günün geri kalanında neler yaptım :)bugün evdeyim.. sabah erken kalktım ve işlere başladım..
neler mi yaptım?
evi toparladım
mutfagı toparladım,temizledim
evi süpürdüm,sildim
toz aldım
çamaşır makinesini çalıştırdım
şimdi banyo yaptım ve yüzümde kil maskesiyle bu yazıyı yazıyorum
evi hallettim geriye neler kaldı?
kendi bakımım
kıl tüy yün işleri
el ve ayaklara oje
spor
akupunktur minderiynde dinlenirken kitap okuma
saçları düzleştirme
ve
simli vücut kremiyle kendimi şımartmayı planlıyorum..
gül suyu cilde çok faydalı gerçekten,ben de rosense gül suyu kullanıyordum bi ara..canım göz için geç bile… bence hemen yaşına uygun bir tane edin.. gece için bir şey diyemeyecegim,çünkü ben de yeni başlıyorum.internetten araştır ve almayı planladıgın kozmetik markası danışanına sor istersenbenim yüzüm biraz hassas, cildim çabuk kuruyor ve kimyasal pek kaldırmıyor. ben Rosense kullanıyorum yüz yıkama jeli ve makyaj temizleme sütü için gül özlü. tonik olarak gül suyu, nemlendirici olarak da La roche kullanıyorum. bu ürünlerde buldum çaresini.
yaşım da 29 oldu, bilemedim gece kremine ve göz kremine başlamanın zamanı geldi mi? fikirlerinizi alsam iyi olur.
dinlenince geçiyor canım yaa birkaç gün idare edeceğim.. Kötü bir şey olmasın da .. bundan sonra fazla zorlamıycam kendimigeçmiş olsun canım.sporda mı zorladın?dayanılmaz bir agrıysa git doktora tabi ama dayanabiliyorsan bir kaç gün dinlen olmadı sonra gidersin.. zorlanmıştır..
tavsiye edebileceğin memnun kaldığın bir ürün var mı? cildim yağlı değildir, kazayağı vs de yok. göz çevrem çok sorunsuz aslında kırışık yok, morluk yok, torba yok. biraz da ondan çok elleşmedim o bölgeye. ürün satanlara pek güvenemiyorum çünkü küçücük kutuyu dünya paraya satsınlar diye süslüyorlar da süslüyorlar.gül suyu cilde çok faydalı gerçekten,ben de rosense gül suyu kullanıyordum bi ara..canım göz için geç bile… bence hemen yaşına uygun bir tane edin.. gece için bir şey diyemeyecegim,çünkü ben de yeni başlıyorum.internetten araştır ve almayı planladıgın kozmetik markası danışanına sor istersen
tü tü tüü maşallah harikaymıştavsiye edebileceğin memnun kaldığın bir ürün var mı? cildim yağlı değildir, kazayağı vs de yok. göz çevrem çok sorunsuz aslında kırışık yok, morluk yok, torba yok. biraz da ondan çok elleşmedim o bölgeye. ürün satanlara pek güvenemiyorum çünkü küçücük kutuyu dünya paraya satsınlar diye süslüyorlar da süslüyorlar.
Anway gibi diyim zararli maddeler yok sanirim icinde kokusi boyle tikamiyo insanigünaydın canımmm:) "ersag" markasını senden duydum, şimdi internetten baktım.. nasıl bir marka?
teşekkür ederim canım,ben de sitesinden bir inceleyim bakimAnway gibi diyim zararli maddeler yok sanirim icinde kokusi boyle tikamiyo insani
canım ben la rouche sivilceli ciltler için yüz yıkama jeliyle yıkayıp clinique 3 numaralı tonic ile temizleyip yine la rouche nemlendirici kullanıyorum.bunu sabah akşam yapıyorum ayrıca haftada 1 kil ve nem maskesi uyguluyorum.onlar da dermalogicanın.. bu ay göz altı kremim bitti,göz altı kremi ve gece kremi de almayı planlıyorum[/Q
Duymadım onu bende shiseido nun maskesiyle yüz temizleme kremini kullanıyorum memnun gibiyim bir de haftada bir yağ karışımlı maske yapıyorum.Sen memnun musun kremlerinden ?Göz altı kremi hiç kullanmadım çok fark yaratıyor mu ?
19 yaşındayım şu an gerek var mı bilmiyorum .kaç yasındasın canım? ve gözaltına kapatıcı kullanıyor musun?en azından gözaltına nem veriyor ve yaşlanmaya karşı koruyo diye düşün.. S Stern12345
Gunaydiiinnnn
Ben de neler yaptim hemen dokulim
Kaslarımı aldırdım
Aktardan sacim icin bisiler aldim
Arko nun gliserinli pembis kremini pek sevdim hic yaglandirmadan nemlendirme ozelligine sahip
Bebe kolonyasi aldim
Dus jeli aldim(hobby kirmizi meyveler esim kokusuna bayildi)
Ersag siparisi verdim (bulasik deterj. Ellerimi hic kurutmuyo ck memnun kaldim ayrica genel temizligin kokusunu cok sevdim cok kalıcı)
Aseton ve yeni pembis oje aldım
Form cayımıda aldım
Badem yagi aldim(kirpiklerime surcem)
Not:kirpik uzaktmak/gurlestirmek icin önerileriniz varsa önerilerinize talibim kızlar
Peki gerçekten bitkisel mi sence canım.?ersağ ı benımde arkadasım kullanıyordu bulasık deterjanı ve genel temızlık ıcın olan urunu guzel bırde köpük sabunu ve sıvı sabununun kokusunu begenmıstım ben o tüm ürünlerini aklınıza ne gelırse kremler masaj yagları deterjan temızleyızı parlatıcı cam yer duvvar yag herseye ERSAG kullanıyordu bıtkısel dıe düşünüyordu..
Hobby kırmızı meveler harıka kokuyor bende cok begendım..
canım çok gençsin daha gerek yok19 yaşındayım şu an gerek var mı bilmiyorum .
bence temızlık saglayan hıcbır urun bıtkısel degıl.. eskıler kül sürermiiş kül bile kımyasal bı yanma sonucu olusa artık.. belkı hanı cıltte tabakta camasırda fln kalan artıklr azaltılmıs bır urundur ama kendıne has yumusak bı kokusu var o hosuma gıtmıstı benım heryer oyle kokunca..Peki gerçekten bitkisel mi sence canım.?
özlettin kendinii.. ama sevindimm 4 ay yogun bir program sonrası kimbilir belki kedili bir evin olur ve artık "bir kedim yok bile" demezsinsimsims uzun zamandır gelemedım KPSS ye baslasdım dersanede hızlandırılmıs kurs buldum hemen yazıldım 4 ay ona yumulcam artık.. kıloyuda aklıma getırmıcem 4 ay daha nasıl oluyorsa olsun.. atanınca baslıcam onun ıcabınada ! :/
napıyorsun nasılsın epeydır kolacann edemedım sızı.. :)
özlettin kendinii.. ama sevindimm 4 ay yogun bir program sonrası kimbilir belki kedili bir evin olur ve artık "bir kedim yok bile" demezsinvallaaha temizlikti bakımdı süstü püstü deam ediyoruz işte.. sana iyi çalışmalar.. çalışma aralarında sıkılınca kafa dagıtmaya bekleriz şekerimm