Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Teşekkürler hoşbuldum Çok güzel bir kadın değil mi? :) Ben sabah akşam mutlaka sabunumla yıkayıp cilt temizleyici kremimle masaj yapıyorum .Bir de hafta bir maske yapıyorum .Sen neler yapıyosun ? :)
canım ben la rouche sivilceli ciltler için yüz yıkama jeliyle yıkayıp clinique 3 numaralı tonic ile temizleyip yine la rouche nemlendirici kullanıyorum.bunu sabah akşam yapıyorum ayrıca haftada 1 kil ve nem maskesi uyguluyorum.onlar da dermalogicanın.. bu ay göz altı kremim bitti,göz altı kremi ve gece kremi de almayı planlıyorum

günaydın canımmm:) "ersag" markasını senden duydum, şimdi internetten baktım.. nasıl bir marka?

benim yüzüm biraz hassas, cildim çabuk kuruyor ve kimyasal pek kaldırmıyor. ben Rosense kullanıyorum yüz yıkama jeli ve makyaj temizleme sütü için gül özlü. tonik olarak gül suyu, nemlendirici olarak da La roche kullanıyorum. bu ürünlerde buldum çaresini.
yaşım da 29 oldu, bilemedim gece kremine ve göz kremine başlamanın zamanı geldi mi? fikirlerinizi alsam iyi olur.

evet dün günün geri kalanında neler yaptım :)
elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
el ayak bakımı ve ojelerimi sürdüm
simli vücut kremimi sürdüm(bu arada bunu sadece kendim için sürüyorum,eşim fark eiyor mu bilmiyorum ama kendimi ne zaman şımartmak istesem bu kremi sürer oldum )
saçlarımı düzleştirdim
kıl yün tüy de tamam
akşam ütü yaptım azıcık
spor hariç hepsini yaptım,bugün de sporumu yapmayı planlıyorum

gül suyu cilde çok faydalı gerçekten,ben de rosense gül suyu kullanıyordum bi ara..canım göz için geç bile… bence hemen yaşına uygun bir tane edin.. gece için bir şey diyemeyecegim,çünkü ben de yeni başlıyorum.internetten araştır ve almayı planladıgın kozmetik markası danışanına sor istersen

geçmiş olsun canım.sporda mı zorladın?dayanılmaz bir agrıysa git doktora tabi ama dayanabiliyorsan bir kaç gün dinlen olmadı sonra gidersin.. zorlanmıştır..
dinlenince geçiyor canım yaa birkaç gün idare edeceğim.. Kötü bir şey olmasın da .. bundan sonra fazla zorlamıycam kendimi

tavsiye edebileceğin memnun kaldığın bir ürün var mı? cildim yağlı değildir, kazayağı vs de yok. göz çevrem çok sorunsuz aslında kırışık yok, morluk yok, torba yok. biraz da ondan çok elleşmedim o bölgeye. ürün satanlara pek güvenemiyorum çünkü küçücük kutuyu dünya paraya satsınlar diye süslüyorlar da süslüyorlar.

tü tü tüü maşallah harikaymış öyle bir göz altı söyledin ki ne diyecegimi şaşırdım :) ben dermalogica total eye care kullanmaya başladım ilk ve uzun bir süre onu kullandım sonra dermalogicanın başka bir gözaltı kremini kullandım.şimdi estee lauder almayı planlıyorum..ama benim göz altı torbam ve morlugum hep vardı.. dermalogica güvenilir bir markadır.pahalıdır ama buna deger bu kremde hem güneş koruması var,hem nem veriyor,hem çizgilere ve morluklara savaş açıyor hem de hafif pembesi yapısıyla hafif kapatıcılık saglıyor..eczanede bu konuda bilgi alabilirsin canım.yanlış yönlendirmek istemem yine de bir link veriyorum bakman için.. http://www.dermalogica.tv.tr/harika...si-icin-dermalogica-total-eye-care-with-krem/

kaç yasındasın canım? ve gözaltına kapatıcı kullanıyor musun?en azından gözaltına nem veriyor ve yaşlanmaya karşı koruyo diye düşün.. S Stern12345

ersağ ı benımde arkadasım kullanıyordu bulasık deterjanı ve genel temızlık ıcın olan urunu guzel bırde köpük sabunu ve sıvı sabununun kokusunu begenmıstım ben o tüm ürünlerini aklınıza ne gelırse kremler masaj yagları deterjan temızleyızı parlatıcı cam yer duvvar yag herseye ERSAG kullanıyordu bıtkısel dıe düşünüyordu..
Hobby kırmızı meveler harıka kokuyor bende cok begendım..

simsims uzun zamandır gelemedım KPSS ye baslasdım dersanede hızlandırılmıs kurs buldum hemen yazıldım 4 ay ona yumulcam artık.. kıloyuda aklıma getırmıcem 4 ay daha nasıl oluyorsa olsun.. atanınca baslıcam onun ıcabınada ! :/

napıyorsun nasılsın epeydır kolacann edemedım sızı.. :)

Peki gerçekten bitkisel mi sence canım.?

Peki gerçekten bitkisel mi sence canım.?
bence temızlık saglayan hıcbır urun bıtkısel degıl.. eskıler kül sürermiiş kül bile kımyasal bı yanma sonucu olusa artık.. belkı hanı cıltte tabakta camasırda fln kalan artıklr azaltılmıs bır urundur ama kendıne has yumusak bı kokusu var o hosuma gıtmıstı benım heryer oyle kokunca..

özlettin kendinii.. ama sevindimm 4 ay yogun bir program sonrası kimbilir belki kedili bir evin olur ve artık "bir kedim yok bile" demezsin vallaaha temizlikti bakımdı süstü püstü deam ediyoruz işte.. sana iyi çalışmalar.. çalışma aralarında sıkılınca kafa dagıtmaya bekleriz şekerimm

amann hiç bırakmayıp tam gaz devamm :))

tam da oyle yaptım vatandaslık zceza hukuk felan dalmıstım bı cıkım kızlara bakım dedım :)) ınss kedili evim olur köpüşlüde olabılırrrr :)) yuruyusume de vesıle olurda az spor bahanem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…