Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Kızlar burda zaman geçmiyo içim sıkılıyo az uyuyim dedim uyuyamadım içimde hep endişe kaygu var, evimi özledim şimdiden nasıl geçicek zaman :KK42:
Canım bu zamanlar öyle de böyle de geçecek, sen kendini sıktığınla kalacaksın :KK43: kendine sürekli bunları yaşamına kabul etmeyi hatırlat kabullen ki yeni şeyler yapmaya çabaladığında daha fazla enerjin olsun :KK66: Ben elimden geldiğince sıkıldığımda kendime bunları hatırlatmaya çalışıyorum :) Hatta hatırlatacak sözleri masama dolabıma her bir yere asıyorum :)

Sonunda gelebildim :) Bugün okul başladı, şöyle bir makyaj, şöyle bir parlak yüz ve gözlerle gittim okula.. Elimden geldiğince hava yaratmaya çalıştım kendime.. 2 gündür spor yapıyorum özellikle bugün zorladım kendimi, bununda sebepleri var tabii başta arkadaş olabileceğimi düşündüğüm ama sonra görür görmez pat diye 3 görüşmemiş gibi sarılmadığım için artık selam bile çok nadir veren kızı gördüm.. kilo vermeye başladı başlayalı daha bir süslü falan havasından geçilmiyor, dedim ayy ben açlığa dayanamamm diyip de bu kadar hava yapabiliyorsa bende şubatın 9. gününü elimden geldiğince iyi geçiririm .. mekik çektim yürüdüm eliptik yaptım twister yaptım dambıl çalıştım çok fazla zorlamasam da gaza gelmek iyi olmuş sanırım :) toplamda 106 saattir (4 günü geçti yani) abur cubur yemiyorum.. Gündüzde ayrıca yürüyüş yapalım diye arkadaşımla markete gittik abur cuburların arasında dolandım ama hiç bir şey almadım, kendime arko nem bakım kremi ile 'kırmızı meyveler' çayı aldım.. az önce de duş keyfiyle bitirdim geceyi şimdi yatıp kitap okuyacağım :) İyi geceleeer

Sonunda gelebildim :) Bugün okul başladı, şöyle bir makyaj, şöyle bir parlak yüz ve gözlerle gittim okula.. Elimden geldiğince hava yaratmaya çalıştım kendime.. 2 gündür spor yapıyorum özellikle bugün zorladım kendimi, bununda sebepleri var tabii başta arkadaş olabileceğimi düşündüğüm ama sonra görür görmez pat diye 3 görüşmemiş gibi sarılmadığım için artık selam bile çok nadir veren kızı gördüm.. kilo vermeye başladı başlayalı daha bir süslü falan havasından geçilmiyor, dedim ayy ben açlığa dayanamamm diyip de bu kadar hava yapabiliyorsa bende şubatın 9. gününü elimden geldiğince iyi geçiririm .. mekik çektim yürüdüm eliptik yaptım twister yaptım dambıl çalıştım çok fazla zorlamasam da gaza gelmek iyi olmuş sanırım :) toplamda 106 saattir (4 günü geçti yani) abur cubur yemiyorum.. Gündüzde ayrıca yürüyüş yapalım diye arkadaşımla markete gittik abur cuburların arasında dolandım ama hiç bir şey almadım, kendime arko nem bakım kremi ile 'kırmızı meyveler' çayı aldım.. az önce de duş keyfiyle bitirdim geceyi şimdi yatıp kitap okuyacağım :) İyi geceleeer
Süpersin canim:nazar::nazar::nazar:

renk ya da şekil değişikliği her zaman iyi gelir eğer yakışcağını düşünüyosan kestirmelisin :KK37:

Çok kısa cesaret edemem de azcık kestirip kat mı attırsam diyorum... Renginden çok memnunum, etrafımdan da olumlu tepkiler alıyorum rengiyle oynamam ama... Belki de sadece uçlarından aldırabilirim zaten daha kalın ve yoğun durur o zaman uçları.

selamlar :)
bugün öğleden sonra kafam kızdı gittim kuaföre belime kadar olan saçlarımı asimetrik modelde kestirdim. ne zamandır kafamdaydı zaten. sol tarafı çenemde sağ tarafı omzumda sağ tarafına koyu sarı ombre de yaptırdım çok güzel oldu. çok mutluyum.
gitmişken güzel bir saç bakımı da yaptırdım da bakımlı olmak zor değil ama pahalı bişi.
bir de bir fikir istiyorum sizden şu Braun'un Face adlı bir ürünü var ya yüzdeki kılı tüyü temizlemek için kullanan var mı aranızda?

Kararınız için tebrikler. Eskisine nazaran daha modern bir kesim ve boya yaptırmışsınız sanırım. Güle güle kullanın.

ayy evet kesinlikle beni çoook rahatlatacak bir konu :)

kızlarr nisanın 25inde düğünüm var... Ve gerçekten çoook zormuş bu süreçç... normalde her canım sıkıldığında tıka basa yemek yerim bu yüzden de şu süreçte kilo almamam çook büyük çaba gerektirdi ama başardım :KK70:

2 aydır kendim için 7 kilo verdim spor yaptım ve yapmaya devam ediyorum :KK70:

bir de kendim için eşyalarımı perdelerimi falan alıp hazırlıkları bitirsem harika olacaak :)

selamlar :)
bugün öğleden sonra kafam kızdı gittim kuaföre belime kadar olan saçlarımı asimetrik modelde kestirdim. ne zamandır kafamdaydı zaten. sol tarafı çenemde sağ tarafı omzumda sağ tarafına koyu sarı ombre de yaptırdım çok güzel oldu. çok mutluyum.
gitmişken güzel bir saç bakımı da yaptırdım da bakımlı olmak zor değil ama pahalı bişi.
bir de bir fikir istiyorum sizden şu Braun'un Face adlı bir ürünü var ya yüzdeki kılı tüyü temizlemek için kullanan var mı aranızda?

ohh güle güle kullan canım yeni saçlarını, gittiğin merkezde hangi marka kullanıyolar

yaa o krem mükemmel kokuyo :) kararlılığa devam canım markete tok git kesinlikle bişey alasın gelmez , ben ne zaman aç gitsem marketi toplıyorum

ayy evet kesinlikle beni çoook rahatlatacak bir konu :)

kızlarr nisanın 25inde düğünüm var... Ve gerçekten çoook zormuş bu süreçç... normalde her canım sıkıldığında tıka basa yemek yerim bu yüzden de şu süreçte kilo almamam çook büyük çaba gerektirdi ama başardım :KK70:

2 aydır kendim için 7 kilo verdim spor yaptım ve yapmaya devam ediyorum :KK70:

bir de kendim için eşyalarımı perdelerimi falan alıp hazırlıkları bitirsem harika olacaak :)
merhaba bakım her zaman iyi hissettir özel hissettirir evet dogru yerdesin :KK66: tebrik ederim 7 kilo vermişsin vermen gereken daha kilon varsa nisana kadar verirsin zamanın var:KK49:

Son düzenleme:
süper gidiyorsun seng bakımsız günlere elveda de
Coucou29.gif

Kararınız için tebrikler. Eskisine nazaran daha modern bir kesim ve boya yaptırmışsınız sanırım. Güle güle kullanın.
teşekkür ederim, evet öyle oldu, güzel bir değişiklik, gerçekten moralim yerine geldi, kendimi süper hissediyorum.
ohh güle güle kullan canım yeni saçlarını, gittiğin merkezde hangi marka kullanıyolar
teşekkür ederim
Loreal kullanıyorlar, bir marka daha vardı maske yaptıkları ama markası aklımda değil şu anda.

yaa o krem mükemmel kokuyo :) kararlılığa devam canım markete tok git kesinlikle bişey alasın gelmez , ben ne zaman aç gitsem marketi toplıyorum
Canım tok gitsemde acıkcağım için nefsimle kavga etmek iyi oluyor :KK70: evet kremin böğürtlenlisini aldım yalnız onun kırmızı meyvelerini beğenmedim çok heralde diğerinin kokusuna daha çok alışkınım ondan (arkadaşımda da vardı)
süper gidiyorsun seng bakımsız günlere elveda de
Coucou29.gif
,
dedimm bile :)

Merhaba kızlar :) Bugün hava çoook soğuktu okuldan döndüğümde donmuş bir vaziyetteydim, Bu sabah far olarak kullandığım kalem öncekilerden farklıydı ve gerçekten gizemli çekici bir hava katta.. :) yüzüğüm, balık kılçığı küpemle tamamladım kıyafetimi :) Sonra akşamüstü yürüyelim dedik çarşıya hemde arkadaşımız sevgililer günü hediyesi baktı, şimdi spora gideceğim sonra da duş keyfi ve kitap keyfiyle bitiririm geceyi iyi gecelerrr :)

Merhaba kızlar :) Bugün hava çoook soğuktu okuldan döndüğümde donmuş bir vaziyetteydim, Bu sabah far olarak kullandığım kalem öncekilerden farklıydı ve gerçekten gizemli çekici bir hava katta.. :) yüzüğüm, balık kılçığı küpemle tamamladım kıyafetimi :) Sonra akşamüstü yürüyelim dedik çarşıya hemde arkadaşımız sevgililer günü hediyesi baktı, şimdi spora gideceğim sonra da duş keyfi ve kitap keyfiyle bitiririm geceyi iyi gecelerrr :)
Maşallah canım enerjini burdan hissettim :)

ne güzel anlatmışsın :KK68:sana da iyi geceler..

Ben de bayadir eve sardim temizligimi bitirdim nihayet. Ve artik gelsin bakimlar... bugun ayak bakimi yaptim. Eczaneden aldigim nasir solüsyonunu kullandim sertlesmis deriler icin baya ise yaradi. bacak ve koltuklatimdaki istenmeyen tuylerden kurtuldum. Yarin da havaya bagli olarak kuafore kaslarimi aldiricam, ayaklarimi tekrar torpuliycem ve genel bakimimi yapicam kismetse...
yeni bi kitaba basladim: bir turk ailesinin oykusu... cok övgü almis bi kitap bilenler bilir cok guzel basladi gercekten.
Son 15 gündür hergun sukur listemi tekrarliyorum mutluluk sebeplerimi düşünüyorum ve inanilmaz iyi geliyo bana.
bu aralar kanavice, yun, lavanta keseleri yapma gibi el becerileri ilgimi çekti bakalim malzeme filan alip cici cici seyler yapmayi planliyorum heves geldi :)
Kendime bi de satin almak istedigim kıyafetlerin listesini yapicam sonucta bu da bakimin bi parcasi. Hadi bakalim herkese iyi geceler dilerim :)

X