- 13 Şubat 2012
- 460
- 373
benim saçlarım da yağlı hiç düşünmedim valla ama normalde badem yağı zeytin yağı ya da yves rocherın bakım yağını sürüyodum saçıma ayrım yapmadan inşallah bi sorun olmaz. tamam canım yazdım aklımın bi köşesinetamam canımm peki yaglı saça olur mu ki? burda marketten alırım hindistancevizi yagını da..yanıklara da iyi geliyor aklında olsun..
renk ya da şekil değişikliği her zaman iyi gelir eğer yakışcağını düşünüyosan kestirmelisinMerhaba bakımlı hanımlar
Bugün hiçbirşey yapmayıp güya ders çalışacaktım ama olmadı tabi ki...
Evin tozlarını aldım vileda yaptım...
Çamaşır yıkayıp astım...
Biraz dizi biraz bilgisayar bir müddet boşa vakit harcadım
Akşam yemeğimi yaptım
Sonrasında güzel bir duş, krem, saç kurutma faslı, parfüm vs vs...
Birde tırnaklarımı kestim... Hep uzun kullanayım diyorum ama kısa daha çok rahat ediyorum
Bu aralar saçlarımı kestirip kestirmemek konusunda çok kararsızım... Upuzun oldular artık, belimi aştı aşacaklar... Son dip boyasına gittiğimde perçem kakül arası birşeyler kestirdim hoş bir değişiklik oldu. Kısalttırıp kat mı attırsam acaba?Ya da bu düşünceden sıyrılıp kendime çok başka uğraşlar mı bulsam
ooh harika özendim vallaha en kısa zamanda denerim ben bu ikiliyi :) nude bambu şampuanı ben de denemiştim..ben de bugün yaglı saçlara özel bir şampuan denedim eger saçımı yaglandırmazsa paylaşırımKizzzlarrr saclarim mukemmel kokuyo su an Hindistan cevizi yagi muthis yapti. Kesinlikle denemelisiniz.
Dusta kullandigim urunlerin resmini koymak istedim.
Tbs ayak peelingi
Down under naturals şampuan
Yves rocher el ve vucud peelingi
Yves rocher peelingli duş jeli. Ama bu urunu hic begenmedim kopurmuyo bitti zaten daha almayi dusunmuyorum
En son da john friedanin maskesini yaptim.
Dustan oncede kiehls kil maskesini yaptim
Ohhh miss gibi oldum
oooo çok çılgın olmuşş :) ben de cumartesi kestirdim :)) braun u yeni kkda duydum,daha önce hiç duymamıştım ve fikrim yokselamlar :)
bugün öğleden sonra kafam kızdı gittim kuaföre belime kadar olan saçlarımı asimetrik modelde kestirdim. ne zamandır kafamdaydı zaten. sol tarafı çenemde sağ tarafı omzumda sağ tarafına koyu sarı ombre de yaptırdım çok güzel oldu. çok mutluyum.
gitmişken güzel bir saç bakımı da yaptırdım da bakımlı olmak zor değil ama pahalı bişi.
bir de bir fikir istiyorum sizden şu Braun'un Face adlı bir ürünü var ya yüzdeki kılı tüyü temizlemek için kullanan var mı aranızda?
ya ben çok takıntılıyım yüzümdeki kıllara gereğinden bir tane fazla olsun istemiyorum. her hafta kaşçıya gitmekten para yetişmiyor.oooo çok çılgın olmuşş :) ben de cumartesi kestirdim :)) braun u yeni kkda duydum,daha önce hiç duymamıştım ve fikrim yok
epilasyon canım yaa .. gerçekten takıntılıysan kurtulmanın tek yolu buya ben çok takıntılıyım yüzümdeki kıllara gereğinden bir tane fazla olsun istemiyorum. her hafta kaşçıya gitmekten para yetişmiyor.
istiyorum ki evde kendim de birşeyler yapayım. şu ev sirlerinden aldım da onlar da bir süre sonra kötü oluyor. sanki Braun'un bu ürünü iyiymiş gibi geldi fiyatı da uygun bilemedim. çok kararsızım.
ya ondan da tırsıyorum yüzümde leke falan kalır diye. bir arkadaşımda oldu çünkü bildiğin yüzünde böyle kahverengimsi bir leke olduepilasyon canım yaa .. gerçekten takıntılıysan kurtulmanın tek yolu bu
lazer mi igneli mi?sanırım igneli iz bırakıyor..bir de güneşten çok iyi korumak gerekiyor tabi kış bile olsa..ya ondan da tırsıyorum yüzümde leke falan kalır diye. bir arkadaşımda oldu çünkü bildiğin yüzünde böyle kahverengimsi bir leke oldu
iğneliydi yanılmıyorsam ama tırstım yani yüzüme elletir miyim emin değilim.lazer mi igneli mi?sanırım igneli iz bırakıyor..bir de güneşten çok iyi korunmak gerekiyor tabi kış bile olsa..
anladım canım haklısıniğneliydi yanılmıyorsam ama tırstım yani yüzüme elletir miyim emin değilim.
ya sistemini falan inceledim çoklu cımbız aslında da bilemedim işte o da kılları kırar daha sert çıkarır mı emin olamadımanladım canım haklısınama ben yüzüme igneli lazer elletmeseydim brauna hiç bulaşmazdım sanırım.. ya daha beter olursa güvenilir bir merkezle görüşürdüm sanırım..
bak seninle konuşurken ne çıktı reklamya sistemini falan inceledim çoklu cımbız aslında da bilemedim işte o da kılları kırar daha sert çıkarır mı emin olamadım
ya beğenen çok onu, hatta ben almayı düşünüyorum ama öncesinde epilasyona gidip ondan sonra incelmiş ya da sonradan çıkanlar için mi kullansam doğrudan etki eder mi diye düşünüyorum. hiç epilasyon yapmadan kullanan lazım bana, bir bakayım memnunlar mı. yüze falan da yapılabiliyormuş çünkü.
ya işte yüzüne yaptıran tek bir arkadaşım var onda da böyle oldu. çok iyi araştırmak lazım. vücuduma da yaptırmak istiyorum, yaptırdığım yerden memnun kalırsam yüzüme ancak öyle cesaret edebilirim sanırım.Ben igneliye gittim canım yüzüme.. Hiç iz falan olmadı. Ama gerçekten güvenilir bir merkezle gorusmen gerek. ..
Ben de bakımlı olmak ıstıyorum
Çok bakımsızım