Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Var evet.Ben de çok sık yapmıyorum.Üstüme başıma bulaştığı için arada yapıyorum.Buhar,sütle temizleme,peeling,soda ve leke maskesi sırasıyla gidiyorum.Sonra da banyo yapıyorum.Ardından nemlendirici.Kahve yumuşacık yapıyor cildi.Ama çok bastırma yumuşak yumuşak yap.

tamam canım,sagol yapınca yazarım :))

iyi geceler çıtırlar
ben günlerdir hiçbir şey yapmıyorum o yüzden yazmak istemedim ama sizi hep takip edip okudum. dün arkadaşlarımla buluştum çok iyi geldi bana gitmeden saçlarıma fön çektim bb krem sürdüm eyeliner far rimel sürdüm normalde makyaj yapmayı hiç sevmiyorum ama arada iyi hissettiriyor salı günü burdan bi topikte leslieye başlıcam spor olur artık çok tembelimbide perşembe günü cildiyeye gidicem şimdilik bu kadar

Dün akşam yazamadım kızlar
Dün dediklerimi anca yarısını yapabildim

Evimi topladım süpürmem sildim çamaşır bulasik yemek derken akşam oldu.
Spor yapamadım ne yazık ki.
Bu aksam inşallah yapabilirim. Şimdilik bu.kadar.

Bende dun pembis oje surdum
Benim cildim kuru degil ama ellerim sogukdan cok etkileniyo eldiven kullaniyorum cogu zaman temizlik yaparken
Dermokil in el.kremini cok sevdim ben onu kullaniyorum
Yuzumde yagli bi donem diadermin kullan
Sonra bioderma kullandim.ikisinden de memnun kaldim
Bioderma biraz tuzlu alamadim bitince suan dalin le yikiyorum yuzumu
Sivilce icinde lavanta sabununu tavsiye ederim bitkisel sabun satan bi sabuncudan almistim

Bebek kolanyasi kullaniyorum
Parfumunuz ne acaba? Diye soran da oldu
Ama bebek kolanyasiydi

Hobby kremin pembesinide es gecemicem yıllardir evimizin vazgecilmezidir
Yazin tatilde deniz sonrasi dusumu alinca hobby kremle bi nemlendiririm vucudumu yumusacik olur

Sacim icinde tresan isirganli sampuan kullaniyorum

ben de johnsons kolonyanın pembe olanını çok kullanırdım eskiden.. çok kalıcı oluyorlar cidden..tresan ısırganlı şampuanı ben de arada kullanıyorum lavanta sabunun markası var mı canım? yoksa herhangi bir lavantalı sabun olur mu?

Markasizdi suslu keselerde satiliyodu
Yesildi icinde parca parca lavanta vardi 5tl almistim
Yolum duserse alim yine hemde paylasirim sizlede

Kızlar burda zaman geçmiyo içim sıkılıyo az uyuyim dedim uyuyamadım içimde hep endişe kaygu var, evimi özledim şimdiden nasıl geçicek zaman
aynı ben :))) ben de böyleydim… ama zamanla geçiyor,alışıyorsun.. hem bak internetin var,kk var biz varızzz.. yalnız degilsin,bu konuda çok samimiyim :)

aynı ben :))) ben de böyleydim… ama zamanla geçiyor,alışıyorsun.. hem bak internetin var,kk var biz varızzz.. yalnız degilsin,bu konuda çok samimiyim :)
eve girer girmez hemen net açıyorum bi de müzik film falan açıyorum ses olsun die internet olmasa daha kötü olurdum, çok sağol canım o samimiyeti bulmasam yazamazdım böyle zaten iyiki varsınız halsizlik ve yorgunluktan dolayı doktara gittim1 saat önce kan aldılar yarın sonuçlar belli olacak

geçmiş olsun canımm.. o halsizlik bence hem yol yorgunlugu hem tatil yorgunlugu hem de keyifsizliktendir ben de eve gelir gelmez tv açardım,gece de bazen tv sesiyle uyurdum salonda :) zamanla alışıcaksın,hayatta herşey e alışıyoruz.. şükür sevdigin bir işin var, zamanla daha iyi, istedigin yerlerde olursun inşallah

Ah canim ne guzel yazdin insallah yoluna girer tez zamanda.

Biraz bakim yapayim bu aksam, tatilde yanimda pek bisey goturmedim simdi herseyime kavustum. Az once shea yagi ve hindistan cevizi yagini sacima surdum 2 saat beklicem. Nette okumustum cok iyi geliyomus. Hindstan cevizi yagini interntten aldim shea yagi loccitaneden

bak bilmiyordum bunu :) shea da hindistancevizi de her derde deva yaa..locittane'den shea yagını ben kas tutulmaları için almıştım mesala..

bak bilmiyordum bunu :) shea da hindistancevizi de her derde deva yaa..locittane'den shea yagını ben kas tutulmaları için almıştım mesala..
içine bemiks ampul falan da koyun diyolar ama ben o vitaminlerin kokusunu sevmiyorum sanki saç derimde koku kalacakmış gibi geliyor, bu ikisi bence yeterli olur :) hazır sende de varken bi dene istersen haftada iki kere yapmayı düşünüyorum saçlarım biraz kendine gelsin benim de boynum çok sık tutulur aklımda bulunsun bunu sürerim bundan sonra

tamam canımm peki yaglı saça olur mu ki? burda marketten alırım hindistancevizi yagını da..yanıklara da iyi geliyor aklında olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…