Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

biraz internetten araştır istersen mantar ve beslenme diye..belki yardımı dokunur,rica ederim

ben yazın almıştım 2.si %50 idi.. şimdi bilemiyorum fiyatını..20 civarı ama çok uzun süre idare ediyor..
anladım canım zaten anca istanbula gittiğimde alabilirim burada yoktur param olduğu zaman olsa değer yani :) listeme ekliyorum hemen :)

neden sevmedin canım? ben 1-2 dk tutup yıkıyorum..
beklentimi yüksek tuttum heralde, ya pek bi değişiklik göremedim ben..
teşekkürler :) çok şükür sorunum yok :) ponza taşı yeterlidir o zaman :)

canım Fiyatı nasıldır ki bunun bende denesem :)
ben bayramda indirimden almıştım 15 civarıydı

beklentimi yüksek tuttum heralde, ya pek bi değişiklik göremedim ben..
ben bayramda indirimden almıştım 15 civarıydı

hmm olabilir o kadar uzun zamandır ve düzenli kullanıyorum ki.. ben çok memnunum
Şimdiden memnun kalıp kalmayacağımı merak ettim :) Aslında her ürünün fiyatından reklamından dolayı gözümüzde büyütüyoruz sonra püfff :)

Cuma günü ve dün alışverişe gittiğimde dedim ki keşke en başında hiç yiyecek bir şey almasaydım ama tabi üşengeçlikten kalkıp da gitmedim ki alışveriş yapabileceğim yerlere.. Sadece sırt çantalarından 3 tane arasında kaldım.. özellikle biri bulmaca temalıydı ilginç geldi :) 2 hafta falan elimdeki parayla idare edeyim hem annemi görürüm gider hem de para alırım :) Perşembe gününden beri abur cubur yemiyorum bugün sporumu da yaptım :) sonra da duş, yüz bakımı biraz da.. yavaş yavaş kendimi bahara hazırlıyorum :) :) Bir yandan da aklıma gelen eksikleri ya da gözüme iyi görünen şeyleri liste yapıyorum :)

Kızlar uzun zaman önce aldigim badem yağını bugün kullanamaya Karar verdim. Son kullanma tarihi Şubat 2015.

Ben bunu ayin sonuna kadar kullanabilir miyim yoksa atayım mi şimdi çöpe bilemedim.

Selamlar.

Severek takip ettiğim bir topik.Yazmak bugüne kısmetmiş:))Ben de kullandığım ürünleri paylaşmak istedim.

Yüz yıkama jelim.(Arada kullanıyorum)

Yüz temizleme sütüm.Genelde bunu kullanırım.Göz makyajını iyi çıkarıyor.Ama bununla yüzümü sildikten sonra toniklemeden evvel yüzümü duru suyla yıkarım.Bazen üşenirsem de sadece bununla silip yatıyorum.

Toniğim.

Gözaltı kremim.

Gece ve gündüz kremim.

El kremi ve vücut losyonum.Kuru ciltlere iyi geliyor.

Bu da göz kalemim.Tek şikayetim yıka yıka çıkmıyor.

merhaba adra seni burda görmek ne güzeell hoşgeldin ne iyi yaptın da yazdın :))ürünler harika.. bebak benim de favorimm.. en dogal temizleyici bence :) ben de bu ay gece kremi alacagım,normalde gündüz kullandıklarımı kullanıyordum.. ama artık kullansam iyi olur.. el kreminden memnun musun? ellerim anormal kuru

Hoşbuldum simsims.Bebakı bu forumda keşfetmiştim.Yaklaşık yedi senedir kullanıyorum.Bence de en doğalı.El kremini de senelerdir kullanıyorum.Baya yağlı.Kuru ciltler için piyasadaki en iyi nemlendirici bence.Öbürleri yüzeysel nemlendiriyor.Ben memnunum.

en kısa zamanda deneyecegim,teşekkürler canım

Kızlar uzun zaman önce aldigim badem yağını bugün kullanamaya Karar verdim. Son kullanma tarihi Şubat 2015.

Ben bunu ayin sonuna kadar kullanabilir miyim yoksa atayım mi şimdi çöpe bilemedim.
hiçbir fikrim yok ama bu bu tip ürünlere son kullanma tarihi konulmak zorunda oldugu için var sanırsam.. birşey olacagını sanmıyorum,yoksa benim yagların da tarihine bakmam gerekicek

Güneş lekeleri için bir tatlı kaşığı yoğurt,bir çay kaşığı karbonat ve birkaç damla limon sıktığım karışımı yüzümde kuruyana kadar bekletiyorum.Ya da bir çay kaşığı bal ve bir çay kaşığı limon suyu karışımını kullanıyorum.Peeling olarak da içilen kahvenin kalanının içine az zeytinyağı katıp peeling yapıyorum.Sonra sodayla yüzümü yıkıyorum.Ama peeligden önce buhar tutuyorum yüzüme.

sende dogal tarifler varmış,harika.. peelingden önce yüze buhar tutmayı bilmiyordum bak ama genelde banyo sonrası yapıyorum peeling ben de :) soda cidden çok iyi sıkılaştırıyor cildi, ben de arada kullanıyorum nedense dogal tarifler konusunda biraz tembelim ama kahveli peelingi deneyecegim..

bugün neler yaptım:
evi toparladım
eşim evi süpürdü ben sildim
mutfagı,tezgahı temizledim,düzenledim
banyoları temizledim
ütü yaptım

kendim için hiçbir şey yapmadım,gayet bakımsızdım bugün neyse bugünün bir de yarını var,yarın bakarım kendime de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…