merhaba canım hoşgeldin aramızaOiiyy Guzel bir konu daha buldum sanki
Bakım bakım maskeler,kremler makyaj yerine dusmusum
Bende neler yapiyorum azcik anlatim
Kahve telvesiyle peeling
Domates suyu+un karisimiyle cilt beyazlatma
Garnier 3+1 saf ve temiz
Gulsuyu
Cilt doktorum alkollu mentollu bi su vermisti bana bazen yuzumu onla siliyorum
Garnier hassas ve problemli ciltler icin bir nemlendiricisi var yuzu hic yaglandirmiyo ondan kullaniyorum
Makyajda da
bbkrem
Likit eyeliner
Goz kalemi
Ruj
Bunlari seviyorum
hehe sayende ögrenmiş oldum ,teşekkürlerselam canım hoşbuldumstalker'ın asıl anlamı "sapık takipçi" demek ama nette falan yazılarını beğendiğin bir üyenin yorum yazdığı konuları takip etme anlamına geliyor
ben ayakta bu sene şu her bir tırnağı ayrı cart renklere boyuyorsun ya ona takmıştım tırnaklarım mor turuncu yeşil dolanıyorum ortada
bunu bende duymuştum :)ben de oje parlatıcı kullanan biri değilim bu yüzden parlatıcı kısmı çok işime yarıyo tırnaklarımı bununla parlatıyorum...
Kızlar bi de tırnak sarılığı için diş macunu öneriyolar ojemrujumrimelim die blog var orda ayrıntılı anlatmış blogger ben oje kullanmadığım için denemedim , tırnak sarılığından şikayetçiyseniz bi bakın o blog yazısına
bizde evde yaparız :) :)merhaba canım hoşgeldin aramızaben de jel eyeliner a bayılıyorum.. bu ay alışveriş listemde var :)
hehe sayende ögrenmiş oldum ,teşekkürlerben de elde bir rengin tonları yapılıyor ona bayılıyordum mesela pembe ve tonları her parmakta farklı.. ama yapmak kısmet olmadan modası geçti galiba
eveeeeeeet yapalım vallahaaaa :))bunu bende duymuştum :)
bizde evde yaparız :) :)
harikasın firuzecimmmmSelam kızlar
Bugün planlarıniz neler bakalım.?
Ben simdi kahvaltı yaptım
Çamaşırları katliycam çamaşır ve bulasik makinelerini calistiricam odaları süpürücem.
Çocukları banyo yaptiricam.
Akşam yemeginden sonra eliptik kullanicam 45 dakika 30 şinav 30 mekik yapıcam inşallah.
Sonra banyo yapıp bakim yapıcam
Saçlarıma özel karısım yağ sürücem. Topuklarimi yumusatip torpuluycem ve kremliycem. Hadi bana kolay gelsinnn
önceki haftalarda o saatte bende öyle oluyordum :) aslında hala bünyede var ama hergün yenilenen soğuk algınlığımdan dolayı biraz da boş günlerimin tadını çıkarma isteğimden son 2 gündür gece uyuyorum çok şükür :)uykum kaçtı ya,zombi gibiyim
harikasın :) Kolay gelsin.. Bir de ponza taşını denedin mi hiç, topuklara törpü mü ponza mı daha iyi sence :)Selam kızlar
Bugün planlarıniz neler bakalım.?
Ben simdi kahvaltı yaptım
Çamaşırları katliycam çamaşır ve bulasik makinelerini calistiricam odaları süpürücem.
Çocukları banyo yaptiricam.
Akşam yemeginden sonra eliptik kullanicam 45 dakika 30 şinav 30 mekik yapıcam inşallah.
Sonra banyo yapıp bakim yapıcam
Saçlarıma özel karısım yağ sürücem. Topuklarimi yumusatip torpuluycem ve kremliycem. Hadi bana kolay gelsinnn
Anlaştık.harikasın firuzecimmmmben de yeni yaptım kahvaltımı akşam ütü yapıcam,birazdan ortalıgılıgı toparlayıp eşim evi süpürürken ben silicem.makinalarda çalışıcak tabii.. evde kimse boş durmayacak bugün yamadan ben de bakım yaparım.. akşam tekrar konuşalım,bakalım neler yaptık
Ben topuk taşı kullanıyorum canımönceki haftalarda o saatte bende öyle oluyordum :) aslında hala bünyede var ama hergün yenilenen soğuk algınlığımdan dolayı biraz da boş günlerimin tadını çıkarma isteğimden son 2 gündür gece uyuyorum çok şükür :)
harikasın :) Kolay gelsin.. Bir de ponza taşını denedin mi hiç, topuklara törpü mü ponza mı daha iyi sence :)
Bir yerde taş değilde törpü gibi bir şey de gördüm de onun için sordum canım :)Ben topuk taşı kullanıyorum canım
Adı aynı zamanda ponza taşı mi bilmiyorum.
Ama kullanmadigim zamanlar kötü oluyo
Haftada en az 1 kere topuklar yumuşatıp torpuledigimde iyi geliyo.
Hava evet onu ben de gördümBir yerde taş değilde törpü gibi bir şey de gördüm de onun için sordum canım :)
harikasın canımmKızlar ben geldiiim :) dün güne yine bir üzüntüyle başladım bu kez babamın sesi iyi gelmiyordu telefonda ama kahvaltımı aksatmadım daha sonra annem arayıp herşeyin yolunda olduğunu söyledi, dün epeyce kitap okudum kahvaltıdan önce-sonra akşam üstü arkadaşımla dışarı çıktık pazara ordan da alışveriş merkezine geçtik watsonsdan manikür seti aldım sırf cımbızı için aldım ama diğerleri de çok işime yaradı :) hemen oturdum tırnaklarımla ilgilendim akşam yemeğinden sonra.. Tatile çıktığımızdan beri görüşemediğim arkadaşımla uzun uzun sohbet ettik telefonda sonrası kitap ve uyku..
Bugün bir kaç kez uyandım sabah ama 11e kadar yataktaydım biraz dudak üstündeki tüyleri temizledim kaşlarımdan da çok belirgin olanları aldım sonra yüzümün çok kurumuş olduğunu farkettim ve masaj yaparak yıkadıktan sonra yüzümü kurulamadım.. Kahvaltımı da yaptım ve baharın tadını rahat çıkarabilmek adına matematik notlarımı alıp etüd odasına geldim size bildirim yapayım dedim önce tekrar görüşürüz günün devamında :)
iyi çalışmalar sana.Kızlar ben geldiiim :) dün güne yine bir üzüntüyle başladım bu kez babamın sesi iyi gelmiyordu telefonda ama kahvaltımı aksatmadım daha sonra annem arayıp herşeyin yolunda olduğunu söyledi, dün epeyce kitap okudum kahvaltıdan önce-sonra akşam üstü arkadaşımla dışarı çıktık pazara ordan da alışveriş merkezine geçtik watsonsdan manikür seti aldım sırf cımbızı için aldım ama diğerleri de çok işime yaradı :) hemen oturdum tırnaklarımla ilgilendim akşam yemeğinden sonra.. Tatile çıktığımızdan beri görüşemediğim arkadaşımla uzun uzun sohbet ettik telefonda sonrası kitap ve uyku..
Bugün bir kaç kez uyandım sabah ama 11e kadar yataktaydım biraz dudak üstündeki tüyleri temizledim kaşlarımdan da çok belirgin olanları aldım sonra yüzümün çok kurumuş olduğunu farkettim ve masaj yaparak yıkadıktan sonra yüzümü kurulamadım.. Kahvaltımı da yaptım ve baharın tadını rahat çıkarabilmek adına matematik notlarımı alıp etüd odasına geldim size bildirim yapayım dedim önce tekrar görüşürüz günün devamında :)
geçmiş olsun canım yaaaiyi çalışmalar sana.
önceki mesajında topuk törpüsü ve ponza taşı arasında kalmışsın.
ben şahsen ikisini de denedim ve topuk törpüsünü daha doğrusunu rendesini tavsiye ediyorum. benim ayaklarım biraz sorunlu çünkü. tırnaklarımda mantar problemi var, ne yaptıysam özüm bulamadım ve ayaklarımda da deriler kalkıyor, çok nemli kaldığında ya da kuruduğunda o yüzden biraz daha kesin bir şey lazım oluyor bana.
ama topuklarında problem yok da sadece ölü deri atmak istiyorsan bence ponza taşı yeterli olur.
ben kullandığım rendeyi ekliyorum aşağıya.
ben şu an kullanıyorum naneli peelingini pek sevemedim yılbaşında yves rocherdan aldım tbs bitsin ona başlicam, sen nasıl uyguluuysun kaç dk masaj yapıyosungeçmiş olsun canım yaaamayalı ve şekerli şeyleri kemeyi denedin mi hiç mantar için?ya kızlar bu törpüler ve taşlar yerine hiç ilk sayfada bahsettigim bodyshop ayak peelingini denediniz mi?hem çok pratik hem de sonuç mükemmel
neden sevmedin canım? ben 1-2 dk tutup yıkıyorum..ben şu an kullanıyorum naneli peelingini pek sevemedim yılbaşında yves rocherdan aldım tbs bitsin ona başlicam, sen nasıl uyguluuysun kaç dk masaj yapıyosun
yani mayalı şeyleri yemiyorum da şekeri nasıl yaparım onu bilemedim. çikolataya aşığım resmengeçmiş olsun canım yaaamayalı ve şekerli şeyleri kemeyi denedin mi hiç mantar için?ya kızlar bu törpüler ve taşlar yerine hiç ilk sayfada bahsettigim bodyshop ayak peelingini denediniz mi?hem çok pratik hem de sonuç mükemmel
mantar şekerle besleniyor biliyorsundur..şekeri kes beslenemesin..biraz denesen?yani mayalı şeyleri yemiyorum da şekeri nasıl yaparım onu bilemedim. çikolataya aşığım resmenama onun dışında çayım kahvem şekersiz zaten
ben birkaç ayak peelingi denedim ama Bodyshop denememiştim ama maalesef bana etki etmiyor, doktora bile kaç kere gittim bu ay yeniden gideceğim hatta ne ilaç kullandıysam kar etmedi.
teşekkürler :) çok şükür sorunum yok :) ponza taşı yeterlidir o zaman :)iyi çalışmalar sana.
önceki mesajında topuk törpüsü ve ponza taşı arasında kalmışsın.
ben şahsen ikisini de denedim ve topuk törpüsünü daha doğrusunu rendesini tavsiye ediyorum. benim ayaklarım biraz sorunlu çünkü. tırnaklarımda mantar problemi var, ne yaptıysam özüm bulamadım ve ayaklarımda da deriler kalkıyor, çok nemli kaldığında ya da kuruduğunda o yüzden biraz daha kesin bir şey lazım oluyor bana.
ama topuklarında problem yok da sadece ölü deri atmak istiyorsan bence ponza taşı yeterli olur.
ben kullandığım rendeyi ekliyorum aşağıya.
Günaydın kızlaar :) bugün sizlere benim yıllardır severek kullandıgım body shop'tan aldıgım "naneli ayak arındırıcı"yı önermek istiyorum.siz de benim gibi yumuşacık ayaklar seviyorsanız harika bir ürün,ayagınıza ilk sürdügünüz andan itibaren ayaklarınız ferahlıyor,gevşiyor, pürüzsüz ,yumuşacık ayaklarınız oluyor.. bakımlı kadınlara tavsiye ederim,memnun kalıcaksınız :)sonrasında hemen ayak kremi de kullanıyorum..
Eki Görüntüle 1198697
not:sizin de yıllardır vazgeçemediginiz, çok begendiginiz,önereceginiz ürünler varsa paylaşabilirsiniz..
canım Fiyatı nasıldır ki bunun bende denesem :)geçmiş olsun canım yaaamayalı ve şekerli şeyleri kemeyi denedin mi hiç mantar için?ya kızlar bu törpüler ve taşlar yerine hiç ilk sayfada bahsettigim bodyshop ayak peelingini denediniz mi?hem çok pratik hem de sonuç mükemmel