Bakımlı Kadın Olmanın Püf Noktaları

Merhaba yeniden
senin stalkerlığını yapmaya karar verdim simsims
ben de bu konunun müdavimlerinden olmak istiyorum tüm kokoşluğumla. uzun süredir ellerimle uğraşamıyordum bugün oturdum ellerimi yaptım. ince tırnaklarım ve küçük ellerim var haliyle biraz uğraşmak gerekiyor ama sonuç güzel oldu. biraz limon ve acı badem yağı tırnakları beslemesi için aynisefa kremi manikürden sonra etleri onarması için ve siyah oje. tırnaklarımdan bazıları kırılınca hepsini törpüleyip kısalttım haliyle favorim olan kırmızı yerine 2 numaram siyahı sürdüm.
keyifli ve bol bakımlı günler dilerim

Maşşallah :) bende onları yapacak ne sabır ne de beceri var :) gerçi sabır olsa zamanla alışılır da güle güle kullan

Günaydıııın :) bu sefer çok da geç değil bunu demek için. Odada bir kişi bile olsa rahat uyunuyormuş meğer gerçi ben tam alışırken odanın sessiz haline bitiverdi :) geçtiğimiz günlerden daha erken kalktım ve bu havayı kaçırmamalıyım diyerekten kısa bir yürüyüşe çıktım, kahvaltı hala yapmadım çünkü biraz kendimi zorlamak istiyorum hemen canım ister istemez yiyince bir daha tutamıyorum kendimi :) bakalım günün devamı nasıl gelecek :)

Maşşallah :) bende onları yapacak ne sabır ne de beceri var :) gerçi sabır olsa zamanla alışılır da güle güle kullan
teşekkür ederim
valla dediğin gibi zamanla alışılıyor ki ben de acayip kabiliyet yoksunuyumdur. adını bilmiyorum ama manikür için şu ucu çatal gibi olan tırnak eti temizleyicilerini tavsiye edebilirim manikür makası kullanmaktan biraz daha kolay ama çok daha keskin bu yüzden dikkatli olmak lazım haşırt diye parmağın yarısını alma ihtimali de var.
watsons ya da gratis gibi mağazalarda satılan pratik setler evde yapmak için birebir.
aynisefa kremini de tavsiye ederim cilt için hem faydalı hem de elleri yumuşacık yapıyor özellikle de benim gibi kışın elleriniz kuruyup çatlıyorsa kesin çözüm, en azından bende

Dün temizlik vardı, valla ne yalan söyleyeyim ben bu dip-kıyı temizlik işlerine hep kadın alıyorum, kendim sadece günlük işleri hallediyorum.ben işteyken temizlik konusu halloldu dün.
Geç kalktım, sporumu(callanetics) yaptım, üstüne bugün çalışmayacak olmanın verdiği hafiflikle çavdar ekmeğinde yağsız sucuklu kaşarlı tost yedim :) kokar diye sucuk yemem normalde.üstüne mandalina, üstüne kahve-sigara.Hava da güzel.Ohh, misss :)
Bir yandan çamaşır yıkayıp asıyorum, bir yandan da kendimle ilgileniyorum.
Manikür pedikür oje işleri tamam.Tek tük çıkan kaşlarımı da alıp boyadım.Dip boya-cila işlerimi de muhteşem kuaförüm halletmişti birkaç gün önce.Pahalı bir kuaför ama işine sonuna kadar kefilim.Antalya da yaşayıp iyi bir kuaför arayan özelden mesaj atabilir :) Saçımda hindistancevizi yağı bekliyor bir süredir.Birazdan da banyo-krem derken bakımım tam olacak :)
Akşam için de Kayseri Sofrası ndan aldığım mantıları haşladım mı tamamdır :) Bu restaurant resmen hayatımı kurtardı.Etli sarması, zeytinyağlı sarması, mantısı mükemmel.Haftada 1 gün etli sarma, haftada 1 gün de mantı yesek haftada 2 gün yemek derdi yok :) hayatımda yediğim en iyi hazır mantıyı ve sarmayı yapıyorlar.Yazın da zeytinyağlı sarmalarını bol bol söyleyeceğim eve :) Antalya da yaşayanlara mutlaka denemelerini öneririm.
Haftasonu yoğun bir çalışma tempom olacak, o yüzden bugünü kendime ayırdım, pek de iyi ettim :)

merhaba hoşgeldin canımmm stalker ne canım? benim de ellerim miniktir :)) limon ve acıbademi deneyecegim canım,teşekkürler :) ben ayakta çok seviyorum siyah ojeyi,hele şık bir burnu açık siyah ayakkabıyla

günün kalanı nasıldı? :)

ben de diyorum kitty nerde,hoşgeşdin canım :) ben de ayda 1 alıyordum ama yazdan beri çagırmıyorum.bu ay ben de ayda 1 temizlige yardımcı çagıracagım yaa bir kaç kere daha bahsetmiştin ben de eşim için alayım bare mantı.. çok iyi fikir zor anlarda camı kırıp almalık tam :)

Günün kalanı: başlangıçta iyiydi ama şimdi pek öyle değilim.. arkadaşımla kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittik mağazaları falan gezdik hava güzeldi kaçırmayalım dedik, giderken çok olmasa da süslendim gittim :) sonra döndük gün batımını hissederken kitap okudum.. sonra ojelerimi çıkarıp siyah oje denedim, fena durmadı beğendim :) ...... Yalnız sonrası pek iyi değil içimdeki ses zorladı ve (eski mi desem hala mı desem bilemeden) sevdiğim kişinin konuştuğu* kızın sosyal hesabına bakasım tuttu.. yüzük resimleri paylaşmış falan.. ya onlar sözlenecek ya da çocuğu germeye çalışıyor kendini üste çıkarmaya çalışıyor aklını almaya çalışıyor.. Beni sorarsanız iyi anılara da ağlıyorum kötü anılara da, hem istiyorum artık şu takıntıdan kurtulmayı hem de bana dönsün istiyorum kendi duygularımın düşüncelerimin bile arasında sıkıştım şimdi uykum var uyuyasım yok, açım ama yiyecek birşeyler olsa bile yiyesim yok zaten yiyecek bir şey de yok, para da yok akıl yok fikir yok öyle boşluğa düşmüş kalmışım

birşeyler yazmak istiyor ama yazamıyorum canım zaman herşeyin ilacı,kimsenin dönmesini bekleyerek geçirme bir saniyeni bile..hep ileriye bak geçmiş yerine.. bir gün iyi ki de gitmiş diyeceksin.. bir kitapta okumuştum.. "eger sizden ayrıldıysa sizden daha cesur davrandıgı veya sizden daha önce anlaşamadıgınızı, uyamadıgınızı fark ettigi içindir" diyordu..nasıl bir ilişkiye tek taraflı degilde iki tarafın sevgisiyle başlanıyorsa ayrılıkta tek taraflı olmuyor aslında.her iki tarafta görüyor ve biri görmezden gelmeye devam ederken biri gerçekçi olup bitiriyor… bi de bu yönüyle bak istersen..

Oiiyy Guzel bir konu daha buldum sanki
Bakım bakım maskeler,kremler makyaj yerine dusmusum
Bende neler yapiyorum azcik anlatim

Kahve telvesiyle peeling
Domates suyu+un karisimiyle cilt beyazlatma
Garnier 3+1 saf ve temiz
Gulsuyu
Cilt doktorum alkollu mentollu bi su vermisti bana bazen yuzumu onla siliyorum
Garnier hassas ve problemli ciltler icin bir nemlendiricisi var yuzu hic yaglandirmiyo ondan kullaniyorum

Makyajda da
bbkrem
Likit eyeliner
Goz kalemi
Ruj
Bunlari seviyorum

Bir de becerebilsem hayatıma da doğru düzgün biri girmiyor ki bazen kendimi çok saçma hissediyorum öyle ya da böyle dün gece geçti bakalım daha neler olacak.. sağol canım desteğin için..

merhaba hoşgeldin canımmm stalker ne canım? benim de ellerim miniktir :)) limon ve acıbademi deneyecegim canım,teşekkürler :) ben ayakta çok seviyorum siyah ojeyi,hele şık bir burnu açık siyah ayakkabıyla
selam canım hoşbuldum stalker'ın asıl anlamı "sapık takipçi" demek ama nette falan yazılarını beğendiğin bir üyenin yorum yazdığı konuları takip etme anlamına geliyor
ben ayakta bu sene şu her bir tırnağı ayrı cart renklere boyuyorsun ya ona takmıştım tırnaklarım mor turuncu yeşil dolanıyorum ortada

Kızlaar ben geldim :) günün raporundan önce bir şey soracağım :) Geçen gün arkadaşımın cımbızından çok memnun kalmıştım bugün alışverişe gitmişken aldık bana da, küçük bir manikür setinin içindeydi.. Diğerlerini de kullanırım ancak bir tanesinin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum resim yükleyeyim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Baştan 3. sıradaki...

kağıt törpüyü mü diyosun canım

tam ortadaki lila renkli olan bak sana bi link koyuyorum orda anlatıyo https://madammakyaj.wordpress.com/2011/01/27/trim-4-asamali-tirnak-parlatma-torpusu/
ya bu törpüleri ben de çok seviyorum, inanılmaz başarılı bence özellikle benimki gibi tırnaklarınız varsa. benim tırnaklarımın beyaz kısımları hem çok ince hem de çok dar bu yüzden sarımsı görünüyorlar bu törpüyü kullanmadığımda. bu törpüyle hem tırnağı hem de tırnağın üst kısmını tırnağı koruyan tabakaya zarar vermeden törpüleyip parlatabiliyorsunuz. böylece sadece renksiz bir cilayla bile hoş ve bakımlı görünen tırnaklarınız olabiliyor

ben de oje parlatıcı kullanan biri değilim bu yüzden parlatıcı kısmı çok işime yarıyo tırnaklarımı bununla parlatıyorum...
Kızlar bi de tırnak sarılığı için diş macunu öneriyolar ojemrujumrimelim die blog var orda ayrıntılı anlatmış blogger ben oje kullanmadığım için denemedim , tırnak sarılığından şikayetçiyseniz bi bakın o blog yazısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…