Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Bir günlük temizliğe 250 liraya geliyorlar siz ne yaptınız
Sadece ev işi ve yemek için aldı arkadaşım haftada 5 yarimgun çocuk vs yok aylık 1500 ve sigorta yani emeğiniz sömürulüyor ustune kiymetiniz bilinmiyor ayrılın bence

Bence bırak işi ya

Ah mecburiyet olmasa. Kocası milyarlar aliyo bize kiyamiyo. Bin lira ona çerez parasi
Şikayet etseniz ceza alır. Evde kadın çalıştırmanın da bir bedeli var artık. Ayrıca hiç bir mecburiyet kendinize böyle davranmanıza müsade etmesin. On gün temizliğe gitseniz daha fazlasını kqsanır 20 gün de evde oturursunuz. O da köle satın almadığını görür. Maaşınızı kesmekle tehdit etmekle suçluyor bir de... çocuklara da yazık. Bu hassas annelik değil, gardiyanlık

Konu ile alakasiz olacak kusura bakma. Bu mesele ile ilgili, havayı temizleyen aletler var. Madem çocuğu alerjık yapıda ve para sıkıntısı yok, bunu kullanabilir işverenin. Asıl konuna gelirsek, çekilecek çile değil bu kadın. Ömrüne yazık. Bir an önce yeni iş bulmaya çalış. Rakamı tam hatırlamıyorum ama bundan 6-7 yıl önce, bizim eve yarım gün gelen ablamız vardı. 3’de okuldan gelen oğlumu karşılıyordu. Temizlik ve yemek de yapıyordu ama evde 2 kişiydik ve bütün gün yoktuk. Yemek de tek çeşit yetiyordu. Ona bile senden daha iyi ödeme yapıyordum.

Allah kolaylık versin. Gercekren bedava çalışıyorsunuz

Allah size sabır versin ben bile okurken bunaldım. Kadın resmen köle bulmuş çalıştırıyor 1000 TL nedir Allah aşkına. Ev hanımı mı bu kadın. Sizin yerinizde olsam başka iş arardım.

Bim'de reyon çalışanı olsanız daha yüksek maaşa daha huzurlu olursunuz.
Ayrıca daha az yorulursunuz.

O ne biçim iş öyle, neden razı geldiniz?

Nasıl yani 1000 tl ye ikiz çocukların bakımı + ev işi mi üstüne de bu muamele . Hangi şehirde yaşıyorsunuz . Ben ankaradayım günlük ev temizligine bile 200 liraya geliyorlar .
Bu kadın hem bedava calistiriyo sizi hemde yaptıklarına bakın terbiyesiz. Bir avm de Satış görevlisi olsanız daha çok kazanirsiniz

Konusucam çok yoruluyorum. Yetişmiyor hiç bişey. elim ayagima dolaniyo nereden baslasam diye. Sigorta yok. Malesef. Tuzlu suyla gargara yapıyorum arada. Sorun bu degil. Devamlı beni hasta gibi görmesi. Zorla hasta etti resmen.
Hiç konuşma ararsa açma bir sabah bırak işi gitme.. bunun gibi kül hakkı yiyenletein hakettiği bu.. allah onu 1 lokma ekmeğe muhtaç etsin de 1000 tl gibi komik rakama kölelik yapmak zorunda kalsın inşallah pislik günah be günah.. paran yoksa çocuğuna kendin bak enayi ariyo bunlar

Ayrılırken de sgk ya şikayet et pisliği ceza ödesinde kul hakkina girmesin.. allah kul hakkina girenlere dermansiz dert versin insallah..

12 saatlik bir çalışma temposu ki çok yoğun bir iş bekliyor, diğer taraftan da yaptığı takıntılı davranışlar hiç normal değil. 1000 TL bunlar için çok az. Madem o kadar iyi biliyor sağlığı yapsın sigortanızı. Yap fotoğraf at da ayrı bir manyaklık.
Evet bebek bakımında hijyen çok önemlidir sağlık çok önemlidir ama muhtemelen sürekli bir burun akıntınız var ise alerjiktir ve bulaşıcı niteliği yoktur. Onun tedavisi gribal ilaçlar ile de değildir.
Şartlarınızı sigorta kapsamında sağlayın bu şekilde bunun adı eziyettir. Yarım gün çocuklara bakar mısının ötesinde beklentileri var. Bence şikayetlik bu kadın.

Para olmaz olur mu 1000 liraya kış botu alıyor. Bize gelince kiyamiyor. Herşey dört dörtlük olsun paraya gelince fazlasını veremem. Eşi dünyanın parasini kazaniyo yurt dışında. Mecbur olduğum için böyle yapıyor

O paraya çalısilir mi benim komsum 2500 aliyor tek cocuk bakiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…