Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Çok fazla suistimal var, neden marketlerde çalışmayı düşünmüyorsunuz? Hem sigortalı hemde 3 katı para alırsınız, iskura başvurun bence !! Yada daha iyi alternatif bulun, kendinizi ezdirmeyin
İş tecrübem yok maalesef. Başka iş bakicam ya da tekrar konusucam şartları. Kabul edeceğini de sanmıyorum. Hayirlisi artik

Resmen sömürülüyorsun. Çık o işten. 1000 tl tek çocuk yarım gün parası nerdeyse. Üstelik ev işi de yapıyorsun. Git zincir marketlerden birinde çalış 3 katı maaş alırsın. Acilen bırak işi. Bu nasıl vicdansızlık

Bütün gününüzü veriyorsunuz markette kasiyer olsanız mesela. Bin tl çok az o parayı git gel yaparken zaten bitiyorsunuzdur.

İş tecrübem yok maalesef. Başka iş bakicam ya da tekrar konusucam şartları. Kabul edeceğini de sanmıyorum. Hayirlisi artik
A101 gibi marketler tecrübe istemiyor. Evime yarım gün gelip 4 saat iş yapan Yardımcıya 100 tl veriyorum. Acilen bırak o işi

1000 liraya iki çocuk, ev işleri, bin tane kapris, bi de maaşından mı kesecekmiş haspam .... in ordan, bırak işi bacım
Bu arada burnum sürekli akıyor demişsin, alerjin var muhtemelen bir kbb ye görün basit bir damla ile çözülüyor bu durum

Biliyorum işsizlik çok ama ne olur seni böyle kullanmasına izin verme gerçekten davranışları normal değil. Böyle kendini hasta edersin

Faranjit var dedi doktor kışın çoğu insanda var burun akıntısı. Bin defa söyledim anlamiyo. Doktorun dedigine bile inanmiyo

Biliyorum işsizlik çok ama ne olur seni böyle kullanmasına izin verme gerçekten davranışları normal değil. Böyle kendini hasta edersin
Arasın sartlarimi diycem işine gelirse. Dün resti çektim madem hastayım iyileşip geleyim çocuklara da bulaşmasın dedim. Gitmiycem ararsa hala burnum akiyo geçmedi diycem bakalım ne olacak

Faranjit var dedi doktor kışın çoğu insanda var burun akıntısı. Bin defa söyledim anlamiyo. Doktorun dedigine bile inanmiyo

İyi bir doktora gidin kbb uzmanına
Faranjit sürekli devam ediyorsa reflünüz olabilir
Alerji haricinde burun akıntısı sürekli olmaz, kendi sağlığınız her şeyden önemli, geçmiş olsun
Dediğim gibi işi bırakın en temizi çekilecek çile değil o

:))) kendi ne yapıyor peki
Kendiside ilgileniyo cocuklarla. Yemek falan yapio. Ben gittiğimde o uyuyo dinleniyo. Ya da gün içinde uyuyo dışarda işi varsa cikiyo. Ev işlerini bazen kendiside yapio hakkını yemiyim o konuda. Beni bunaltan bu davranışı. İnsanız oksurebiliriz hapsirabiliriz burnumuz akar hemen hastayız anlamına gelmiyo. Çocuğun birisi alerjik. Evde çok toz var havada ucusuyo diyo ne yapayım havadaki toza dedim. Tozsuz bı yer var mi

Teşekkür ederim

Çok ihtiyacınız yoksa ayrılın işten foto çek demesi falan çok garip. İnsan böyle birisiyle kafayı yer. Ayrılın derim ben her yerde o paraya iş bulunur

Benim annem de çocuk bakıyor. Tek çocuk hafta içi beş gün 1500 TL. Çalışma saatleri 9-18. Ev işi falan yapmıyor. Piyasanın altında bir rakama çalışıyor. Ortamdan memnun olduğunu söylüyor. Tek çocuk için fiyat 2000-2500 TL dir. Siz süpermen misiniz
Hem iki çocuk hem ev işi hem günde 12 saat çalışma. Kusura bakmayın ama sizi enayi görmüş. İhtiyacınız olduğunun farkında ve bulunduğunuz ilçe nedeniyle fazla alternatifiniz olmadığını düşünüyor.

Ben de sadece okul günleri 07:30-12:30 aradı 1200 e sadece çocuk için birini bulabilirmiyim acaba diye düşünüyorum kadındaki lükse bak... eşim ben bakarım diyor bakıcıya güvenemem diyor ama güvenilir biri olsa ben bu şekilde 1200 veririm hatta 4 gün olacak muhtemel bir günüm boş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…