- 6 Mart 2013
- 255
- 289
- 103
- 37
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Öncelikle 1000 liraya tek çocuğa bakıyorlar ki saat o kadar uzun olmuyor. İkincisi de anne pimpirikli anlarım ama size yaptığı da mobbing resmen, güvenmiyorsa baktırmasınMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Onu da sizden bilir bu kadınAllah cikariyo cnm. Geçen gün iki tane altınını kaybetmiş. Aradı durdu
Yaa kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu durum. İkiz bebek bakıcısı, 12 saat, artı ev işleri ve 1000 lira. Anlattığıniz tarzda bir ilişki hiç görmedim bakıcı ve anne arasında ne demek burnunu yıka bana da foto at. Ne bileyim gerçekten hiç inandırıcı gelmedi. Eğer gerçekse de böyle saçma bir işe devam etmeyin derdiniz neMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
2 ay önce ikiz bebek bakıcısı olarak ise başladım. Sabah 7.30 akşam 7.30. hem çocuklara bakıcı hemde ev işi yapicam böyle anlaştık. Aylik 1000 lira. 2. Aydan sonra saat konusunda konusacaktik. Biraz daha erken çıkacaktım. Buna pek yanaşmıyor. Bir diğer konu benim oğlum grip olmustu hanımefendi sanada bulasmistir maske tak çocuklara çok yaklaşma diye uyarmaya başladı. İlk bir kaç gün taktım maskeyi. İlaç verdi onuda ictim "hasta olmamama rağmen". Neyse dün sağlık ocağına gidecektik çocukların aşısı için. Bizde muayene olalım bakalım hastamiyiz diye dedi. Tmm dedim. Muayene etti doktor dedi birşeyi yok gribal olarak. Yine tutturdu maske tak. Artık dayanamadım dedim ben hasta değilim. Yok devamlı burnumu çekiyor musum. Benim burnum her zaman akiyo kendimi bildim bileli. Hasta olsam derim ki hastayım. Kimseden korkacak değilim. Neyse önceki akşamda wp den msj attı bana burnunu tuzlu suyla gargara yap burnundan çek genzinden çıksın. Tm yaparım dedim. Yap resim at dedi. Dedim şimdi dinleniyorum sonra yapicam. Ertesi gün işe gittim maske verdi gene. Çocukları uyuttuk kahvaltı yaptık. Yine sen burnunu cekiyosun demeye başladı. Evde hapsirmaya öksürmeye korkar oldum. Cekebilirim her zaman böyleyim dedim. Hapsirdin burda burayı havalandirdin mi dedi bende dedimki ben içime hapsirdim ortaya hapsirmadim dedim. Çocuklar hasta oldu dedi bilmem ne dedim ben hasta degilim doktorda söyledi biseyim yok hasta olsam gelmem ise. Tuzlu suyla gargara yap diye tutturdu. Yapmadım bende dedim gerek yok. Akşam msj attım yaptın mı dedi yaptım dedim. Bana resim atmadin diyo dedim sana ispatlamak zorunda değilim. En iyisi ben iyleseyim madem hastayım iylesince gelirim dedim. Sen bilirsin maaşından keserim dedi sorun değil kes dedim. Çıktım geldim. Nasil bir yol izliyim ne yapayim size sormak istedim daha çok şey var uzun oluo yazmak istedim. Beni en cok sıkan bu konuydu. Yorumlarınızı bekliyorum
Yeni bir iş bulup bırakmayı düşünüyorum. Keşke attığı msjlari size gösterme şansım olsaydiYaa kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu durum. İkiz bebek bakıcısı, 12 saat, artı ev işleri ve 1000 lira. Anlattığıniz tarzda bir ilişki hiç görmedim bakıcı ve anne arasında ne demek burnunu yıka bana da foto at. Ne bileyim gerçekten hiç inandırıcı gelmedi. Eğer gerçekse de böyle saçma bir işe devam etmeyin derdiniz ne
Ekran görüntüsü ile paylaşmak mümkün.Yeni bir iş bulup bırakmayı düşünüyorum. Keşke attığı msjlari size gösterme şansım olsaydi
Burdaki konular ne için açılıyor acaba. Yanlış bişey söylemedim hakaret etmedim. Eşinin maaşı beni ilgilendirmez burda soruldu bende söyledim. Durumu olduğu halde bana bu maaşı layık goruyo. İş bulmadan ayrilmama konusuna gelince kendisiyle bunu konuşmuştuk daha önce çıkmak istersem önceden bildiricektim ona ve aynı şekilde yapicam. Kimseyi mağdur etmem ama fazlasıyla mağdur ediliyorum. Haksa hakkım çok yeniyorAslında hiç böyle konulara yazmam ,yaşadığınızı da kendiniz bilirsiniz ama şunu diyeceğim,yargılarınız tek taraflı o bayanı da dinlemek gerek.benim asıl dikkatimi çeken şu ıkı konu, 1- aldıgınız o 1000 liranın helali için ekmek yediğiniz kişiye bu şekilde burda konuşmanız çok yanlış,çalışır yada calışmazsınız sıze kalmış, ama ekmeğini yıyorsunuz dıkkat edın. 2- maaşı 200.000 bile olsa sizi ilgilendirmez,kimse sizin için çalışmıyor, geliri kendini ilgilendirir
Dediğim gibi koşullar size uymuyorsa hemen ayrılın, cunku ıkı taraf için de zor bir durum.ha şu da var,nasıl kı iş bulmadan çıkmayayım ortada kalmayayım dıyorsunuz,o bayanı da magdur etmeyın,o bırını bulunca çıkın tavsiyem,Allah hayırlısını nasip etsin ikinize de
Evet demekki hak ettiğiniz o hanımefendi bunu da düşünün.arkadan konuşuyorsunuz hoş değil onu diyorum,açıkça konuşun onunla.para konusunda oyle anlasmıssınız ama saat konusunu esnetecekken yapmamışsa,o ıyı degıl tabi. Konuşun açıkça,belkı farkında degıl de duzeltecekBurdaki konular ne için açılıyor acaba. Yanlış bişey söylemedim hakaret etmedim. Eşinin maaşı beni ilgilendirmez burda soruldu bende söyledim. Durumu olduğu halde bana bu maaşı layık goruyo. İş bulmadan ayrilmama konusuna gelince kendisiyle bunu konuşmuştuk daha önce çıkmak istersem önceden bildiricektim ona ve aynı şekilde yapicam. Kimseyi mağdur etmem ama fazlasıyla mağdur ediliyorum. Haksa hakkım çok yeniyor
Bence anne de evde oldugundan ucret az,yani 2 kişi bakıyoruz olayıAldığınız ücret çok az.
hangi şehirde yaşıyorsunuz. Piyasa araştırması yaptınız mı. Diğer bebek bakıcıları ne kadar kazanıyor.
Ikiz çocuk 12 saat çalışmak ev işi ve 1000tlMrb yeni üye oldum ilk konum arkadaşlar.
ekran görüntüsü aldimda atmayı beceremedim özelden olur belkiEkran görüntüsü ile paylaşmak mümkün.
1.si kendi kazandığını yiyor başkasının ekmeğini değil kendi hakkını üstelik hakkından daha az olan hakkını 2.söylediğinizde haklısınız onların ne kadar kazandığı değil maaası belirleyen, emeğin karşılığı piyasa durumu.Aslında hiç böyle konulara yazmam ,yaşadığınızı da kendiniz bilirsiniz ama şunu diyeceğim,yargılarınız tek taraflı o bayanı da dinlemek gerek.benim asıl dikkatimi çeken şu ıkı konu, 1- aldıgınız o 1000 liranın helali için ekmek yediğiniz kişiye bu şekilde burda konuşmanız çok yanlış,çalışır yada calışmazsınız sıze kalmış, ama ekmeğini yıyorsunuz dıkkat edın. 2- maaşı 200.000 bile olsa sizi ilgilendirmez,kimse sizin için çalışmıyor, geliri kendini ilgilendirir
Dediğim gibi koşullar size uymuyorsa hemen ayrılın, cunku ıkı taraf için de zor bir durum.ha şu da var,nasıl kı iş bulmadan çıkmayayım ortada kalmayayım dıyorsunuz,o bayanı da magdur etmeyın,o bırını bulunca çıkın tavsiyem,Allah hayırlısını nasip etsin ikinize de
Kendi kazandığını yese de manevi boyutta ondan para alıyor duan,nasıl kı aynını o bayan yapsa,ona da derım cocuguna bakılıyor boyle konuşmamalısın dıye.evin özeli bazı şeyler ne bileyim,bakıcı da aile üyesi gibi bana göre aileden1.si kendi kazandığını yiyor başkasının ekmeğini değil kendi hakkını üstelik hakkından daha az olan hakkını 2.söylediğinizde haklısınız onların ne kadar kazandığı değil maaası belirleyen, emeğin karşılığı piyasa durumu.
Ayrıca bdv bu zaten arkasından konusmak diyorsunuz da ne bekliyordunuz ki.
Sizle aynıymış verdıgımız ucret de calışma koşulu da,yemek ev işi yok,kızım bi yattı mı 2 3 saat uyur,öğlen ben gelirim çoğu zaöan ablayı yollarım,boş gunum ve tatıl gunlerınde de gelme derim kı bu da haftada 2gün boşum.ıyı nıyet olsun cocuguma ıyı baksın baska bısey ıstemem sagolsun o da çok ıyıdırÖnce bana da az geldi para ben yarım gün t3k çocuğa hemde ev işi falan da istemeden 1000 tl ödüyordum üstelik öğleden sonra geliyordunyarım gün ben işe gidiyorum 2 saatte uyuyordu oğlum o da oturuyordum ama sanırım annesi evde siz yardımcı oluyorsunuz.
Bu zamanda endişe etmesi gayet normal çocuğunuz hastaymış bilmeden kapmış olabilirsiniz siz farketmezsiniz ama çocuklara bulaşabilir burun akma sorununuz varsa daha anne demeden temizlemeniz lazım hapşırmanın içe hapşırması olmaz her yer virüs kaynarken dikkatli olmak lazım maske iyi bir önlem uyamayacaksanız çalışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?