- 31 Ocak 2020
- 2.502
- 9.684
- 108
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Dedim sigortasız çalıştırdığın içinde dava acicam. İspatla diyo. Şahit çok mesajların duruyo dedim
Çoktan gönderdim kendi dusinsun artikMikimmilsimdiden etekleri tutusmus etrafi arayip soruyordur o zirva
Tum her sey senin lehine sakin sinirlerine hakim olamayip onunla benzer turde cevaplar verme lütfen
Ekleme: o konusmalarin ekran goruntulerini de avukata ya da bir yakininiza atin her ihtimale karsi, gerci avukat istemiştir muhtemel ama yine de hatırlatayım
Git bir hakaretten birde sigortasız çalıltırmaktan dava açDeli mi ne ya. O kadar emek verdim haram zıkkım olsun. Allah canından sorsun. Ben o kadar eziyeti çektim birde köpek yerine kondum. Kapı dışarı ederdim ne demek Allah için bu nasıl bir üslup. Hem çekmek zorunda mıyım senin bu eziyetini. İnsanlıktan anlamayan karaktersiz de kendisiymis. Belli etti.benim uslubuma bakın birde onunkine. Allah namerde muhtaç etmesin
Köleyi bulmuştu bırakırım kimse böyle çalışmazİşten ciktimda kadın bela oldu. Sindiremiyo öylece bıraktım diye
Tek taraflı dinleyerek yorum yapmak gerçekten ne kadar kolay kadın silah zoruyla seni 1000 TL çalıştırmadı demi kabul ettin bu şartları şimdi yüzüne diyemediklerini gelip burada şikayetlenmek bana kalırsa anlamsız ve saçma kabul etmeseydiniz bu durumada düşmezdiniz. Tek taraflı her zaman anlatan haklıdır bunu unutmayın.
Çalışmak zorundaydım. Kabul ettim diye bu şekilde davranması gerekmezdi. Cocugumla ailemin evine siginmisim. 3 kuruş kazanayım bende katkıda bulunayım yük olmiyim diye. Keyfimden kabul etmedim. Yüzüne de gerekeni söyledim onun gibi cirkinlesmeden. Hem 3 kuruşa çalıştır hem canini emanet ettiğin kişiye her türlü eziyeti et hangi vicdana sigar? Gelmiyorum ise dediğim zaman bütün söylediklerinden pişman olup binlerce kez özür diledi. Geri dönmemi istedi. Asla kabul etmedim. Kararımin kesin olduğunu anlayinca iftira atmaya başladı. Madem hırsızım madem cingeneyim niye dönmem için yalvarıyosun. Malın calindiysa gerekeni yaparsın şikayet etseydi polis cagirsaydi kaybolduğu gun. Eziyetlerine katlansaydim iyiydi. Baskaldirinca kötü oldum. Allah herşeyi görüyor. Allah'a havale ettim. Rabbim kimsenin hakkını kimsede birakmasin inşaallah.Tek taraflı dinleyerek yorum yapmak gerçekten ne kadar kolay kadın silah zoruyla seni 1000 TL çalıştırmadı demi kabul ettin bu şartları şimdi yüzüne diyemediklerini gelip burada şikayetlenmek bana kalırsa anlamsız ve saçma kabul etmeseydiniz bu durumada düşmezdiniz. Tek taraflı her zaman anlatan haklıdır bunu unutmayın.
Yok bir de ev işi isteseydiniz.Merhaba ben de çalışan bir anneyim. Bebeğime bir tanıdığımız bakıyor. Ben para istemem onu sevmeye bile gelirim dedi. Olmaz dedik ozaman göstermelik de olsa bir para verelim. 500 TL veriyoruz. Çalışma saatleri şöyle pazartesi 8.20 12-15 salı 10.00- 12.15 Çarşamba 8-20 12.15 Perşembe 8.20 12.15 cuma cumartesi pazar gelmiyor. Üstelik sabahları evinden arabayla biz alıyoruz onu. Evde hiçbir iş de yapmıyor. Bebeğimin sadece kahvaltısını yedirip oyun oynuyor göz kulak oluyor. Buarada ben kahvaltıyı hazırlayıp çıkıyorum.öğleyinde dönüyorum. O benim canım eve gelen kişinin başka işle ilgilenmesini istemiyorum. Size iki can emanet edilmiş her şeyden önce emeğinizi sömürtmeyin. Rabbim karşınıza hayırlı kapılar açsın inşallah.
Size ne benim kendi akrabam. Benim bebeğim bir buçuk yaşında pış pışlanacak yaşta değil. Eşim bir gün tam evde bir günde 10 da çıkıyor kalan 2 gün 4 saat bakıyor. Ortalık bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlarla dolmuş.Yok bir de ev işi isteseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?