- 13 Mart 2020
- 167
- 136
- 23
- 33
- Konu Sahibi bezdumdaa08
-
Malesefİkiz bebeklere sabah yedi bucuk aksam yedıbucuk 1000tl mı?
Verdıgı para para degıl. Yaptıgı muamele cırkın.Malesef
Konusucam çok yoruluyorum. Yetişmiyor hiç bişey. elim ayagima dolaniyo nereden baslasam diye. Sigorta yok. Malesef. Tuzlu suyla gargara yapıyorum arada. Sorun bu degil. Devamlı beni hasta gibi görmesi. Zorla hasta etti resmen.Bu zamanda tedirgin olması normal. Sizde maske takip gargara yapabilirsiniz ki yapmalısınız sürekli kendi ve ailenizin sagligi icinde.
Fotoğraf çek yolla demesi tuhaf.
Herneyse ancak hem ikiz bebeklere bakıp hem temizlik yapmak için bu fiyat az bana göre.
Sigorta var mı ?
Saatlerde uzun üstelik.
Ya saatler esnetilecek ya da temizlik işi rafa kalkacak. Yoksa kabul etmeyin .
Kabul etmek zorunda kaldım. Hep böyle mecburiyetten bunları cekiyorumHangi ildesiniz merak ettim? Bu kdr ucrete calisiyorsunuz..
Offff çok terbiyesizce. Çok ihtiyacınız yoksa lütfen bırakınYap resim at dedi. D
Bide üstüne onu sallamaktan kurtardım. Sabaha kadar çocuk salliyodu. Dedim alistiralim kendi kendine uyusunlar. 1 aydır ona uğraşıyorum. Pispisliyoruz uyuyorlar şimdi. Alisirlarsa 1000 lira ödül vericem dedi. Bakalım bahane bukucak mi maaş gününu bekliyorum.Valla kole gibi goruyorlar heralde sizi hic normal değil bu fiyata ikiz çocuk artı temizlik artı bu muamele imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?