Bakıcıya eziyet mi desem siz karar verin

Evet banada aynı uyarılarda bulunuyor. Bir robot ise alın bence. Sevmez opmez
Yani şu durumda ve çocuğu hastayken maske takmakta ne gibi bir sakınca var sizin için? Ayrıca dünya bu haldeyken bu tedbrsizlikleri de anlamıyorum, hasta değilsiniz şu an ama kuluçka süresinde olmadığınızı nerden bilebilirsiniz.

Bence kadın biraz sonradan görme. Bana öyle geldi. Ayrıca 1000 tlye bu sekilde çalışıyorsan elini sallasan ellisi yani cok düşük yaptigin ise göre

Ya valla sınır oldum. 1000 lira ne ya?
Burda bir bebekle konu açan arkadaşlar var. Kendi çocuklarına bakıp işleri yetistiremediklerini söylediklerinde hepimiz onlara haklisiniz diyoruz.
Halkınıza giriyor. Bence başka iş bakın. Artvinde de olsanız ortalama bu olamaz 2 çocuk artı ev işi kimse 1000 liraya yapmaz

Çocuğu hasta degil. Bir defa hapsirsa aman çocuk hasta oldu bir panik. Bu kuluçka dediğin süre ne kadar bilmiyorum ama benim oğlum hasta olup iyleseli 10 gün olmuştur. Ondan bana bulassaydi ertesi gün hastalanirdim bende ve tedbirde almıştım maske de taktım gargara da yaptim. Evde hapsirmaya burnumu çekmeye korkar oldum. Tişörtumun içine hapsirdigim halde burayı havalandirdin mi diyo. Vebali değilim heralde nedir bu kadar pimpirik

Kesinlikle. Bir bana bedava gelmiyor degil mi??
Konu sahibi bu fiyata çalışırım ev islerini de yaparım diye sehir yazsa forumdaki bircok kisi isvereni olmak ister. Üstelik el üstinde tutarlar ucuza çalışıyor diye.

Konu sahibi bu fiyata çalışırım ev islerini de yaparım diye sehir yazsa forumdaki bircok kisi isvereni olmak ister. Üstelik el üstinde tutarlar ucuza çalışıyor diye.
Kesinlikle ya. Haftanin 5 günü Yarım gün ev işi 1000 lira istiyor hanimlar. Ve bence kessinlikle haklılar . Başkasının evinin işini yapmakta zor çocuğuna bakmakta.

Kesinlikle ya. Haftanin 5 günü Yarım gün ev işi 1000 lira istiyor hanimlar. Ve bence kessinlikle haklılar . Başkasının evinin işini yapmakta zor çocuğuna bakmakta.
Sadece yarim gün temizlige gidenler bile 100 tl istiyor. Ev isi yapmak zor haklılar da.

Çocuklar sakin Allah'tan bayağı aşina oldum onlara. Sıkıntı anneleri öyle tutma böyle tut avucunu bombe yap öyle sırtına vur gazını çıkar. Çocuk kusar gazını cikarmadin mi niye kustu bu çocuk

Bence sen foruma is arıyorum diye konu aç ücretini ve şartlarını belirt seni havada kaparlar
Bir bayan numarasını verdi o gittiğim apartmanda karşılaştık. Annesine yardımcı arıyormuş. Şuan çalıştığım kadını da tanıyor. Bu işten ayrılsam onla konuşsam acaba ordan niye çıktın diye araştırmaya girer mi. Bende sıkıntı yok ama onlar birbirlerinin ayağına basmaz belki. İssiz kalmak istemiyorum

Şaka mı yapıyorsunuz? Nasıl kabul ettiniz bu şartları, çocuğuma annem kendi evinde bakıyor, biz götürüp getiriyoruz, 8 saat, 2000 TL veriyorum. Çünkü araştırdım ve piyasa bu. Parayı kabul etmedi, ya kabul edersin ya da bakıcı bulurum dedim, çünkü çocuk doğurup anneye kayınvalideye zorundaymış gibi baktırmayı doğru bulmuyorum. Uzun lafın kısası aldığınız para çok komik, kesinlikle devam etmeyin.

Komşumun yardımcısı 4000₺ alıyor ve sigortası ödeniyor. İkizleri okula gidiyor, eve de temizlikçi geliyor ayrıca. Bu paraya bu eziyeti çekmeyin.

Gel bizde çalış, çocuğuma da ben bakarım, Sen temizlik yemek yap, kahvaltını bile hazırlarım.
Kadına bak şu paraya bu kadar iş yaptıracağı insan bulmuş, saçmalıklardan saçmalıklara koşuyor.

Sigortanız var mi??

Bence ayni apartmanda olması sıkıntı olur. Dedikoduya sebep olur. İsvereniniz sizi kötüleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…